5237
  • Grusi
    ezeket csak gamepaddel lehet elohozni, ha jol tudom, megpedig a freestyle control segitsegevel. Hogy ez hogy is nez ki a valosagban, arrol ne kerdezd, eletemben nem volt kezemben meg ilyen szerkezet ;]
  • Rudee
    Nemtom, csak az exe-t kell felülírni, azt írja az nfo file. Hogy mit javít azt nem írja.
  • KeKKSZike
    Roster Patch? Amúgy azt én se nagyon szeretem!:)
  • KeKKSZike
    És mit javít ez a Patch?
  • KeKKSZike
    És honnan szedted te azt? Mert az NBALive.com-on nincs fenn!
  • Rudee
    EA csinálta, vmi official update. Nem roster, mer azt nem szokták törni
  • KeKKSZike
    Milyen update? Nekem van egy Update-m! www.nba-live.comról! Január 10.-ei Roster!
  • Rudee
    Ha vkinek kell az 1. nba update, akkor szóljon.
  • KeKKSZike
    Grusi: Sztem is jó meccs volt nagyon, köszi szépen!
  • Grusi
    oszinte leszek: eddig messze ez volt a legnehezebb, legszorosabb es legizgalmasabb meccsem, mindketten megerdemeltuk volna a gyozelmet :) jo voltal, megint mazlim volt... No, ideje visszamenni a kozgazhoz, puszi, koszi a meccset
    (kivulalloknak: 2 ponttal vezetett 3 es fel mp-vel a vege elott, bedobtam az o terfeleeig, es Nash bevagta a buzzer beater harompontost :D)
  • KeKKSZike
    81.182.136.141
  • Grusi
    csinald te a szervert, hogy meg veletlenul se jatszhassak "tisztessegtelenul" ;]
  • KeKKSZike
    OKs...
  • Grusi
    ha meg vagy, nyomhatunk egy gyorsat..
  • KeKKSZike
    Ca! :)
  • KeKKSZike
    Valaki jöhetne egyet multizni...
  • KeKKSZike
    Grusi?
  • KeKKSZike
    Nem akar valaki multizni?
  • KeKKSZike
    OKs...
  • zaki
    én már ma sajnos nem jövök, teljesen kikészültem délutánra, megyek is aludni nemsokára holnap majd játszunk?
  • KeKKSZike
    Multi valaki 20.00 fele?
  • zaki
    thx
  • KeKKSZike
    Bocsi! Elfelejtettem, hogy visszakapcsoltam! Nah, jöhetsz! :)
  • KeKKSZike
    81.182.134.220
  • zaki
    bazzeg
  • KeKKSZike
    várj! bazz
    tűzfal
    piil
  • zaki
    nem tudok csatlakozni
  • KeKKSZike
    ? én ott vagyok
    szervert is csinálom!
  • zaki
    én jönnék már, ha te is ott lennél
  • KeKKSZike
    81.182.134.232
  • zaki
    csinálsz szervert?
  • KeKKSZike
    OKs
  • zaki
    én jövök, ha van kedved 1et játszani
  • KeKKSZike
    Most csak három hárompontost dobtál?
  • KeKKSZike
    Multi valaki?
  • Grusi
    ok, hagyjuk, legkozelebb nem lesz frissitett roster, de akkor nekem nem lesz antoine walkerem ;(
    jah, ami a 3 pontosokat illeti: mind a sport1-en, mind a jatekban a kommentatorok azt hangoztatjak, hogy a Dallas Mavericks tulajdonkeppen ket dologban jo: 3 pontosokban es a gyors kontrákban, és ez a jatekban is tokeletesen kijon: Finley-n kivul mas nem tud zsakolni normalisan, beulrol csak Nowitzki tud elfogadhatoan dobni, viszont a harmast szorjak, mint az allat ;] Bocsi, ha ez zavar, most kifejezetten probaltam nem dobalni a 3asokat, de a szokas hatalma miatt 3-at elengedtem ;]
  • zaki
    én nem emlékeztem volna arra, hogy ezt mondtam volna. de arra igen hogy a múltkor lecsalóztál, ami kicsit sértő volt számomra.
  • Grusi
    mondjuk valoban, annyi a kulonbseg, hogy vegre lehet taktikazni, es a tomegbol nem dobjak be a jatekosok. kicsit tudni kell varialni, de ha ez tisztessegtelen, akkor sajnalom. a feltetlek mindkettonknel ugyanazok voltak. tanulj meg vesziteni, en is elismerem, ha az adott meccsen megversz es jobb voltal... mind1, nincs kedvem ilyen gyerekes dolgokon ragodni, mindenesetre annyit: ugyan milyen elonyom szarmazik abbol, ha csalassal megverek egy forumos arcot? meg csak az eredmenyeket sem szoktam ide beirni...
  • Grusi
    ??? csaltam??? mivel?
  • zaki
    köszi a játékot. legközelebb talán majd tisztességesen kellene játszani