5237
-
#4554 én jövök, de csak 1et -
#4553 multi? -
#4552 Multi valaki? -
#4551 senki nincs itt? -
#4550 te meg már nem vagy itt... :D -
#4549 te is? -
#4548 vagyok... -
#4547 vagy még? -
#4546 Multi valaki? -
#4545 Multi valaki? -
#4544 én játszanék egyet ha még itt vagy -
#4543 meccs valaki? -
#4542 ja hogy faultolni akarsz? azt hittem az agresszív letámadásra vagy kíváncsi. A szándékos faultot a playcalling nevű gomb rövid lenyomásával tudod előcsalni. -
#4541 KG21: kipróbáltam az összes full court presst, és egyik sem csinálta azt, amit a cpu, amikor a meccs vége előtt pár ponttal vesztésre áll. Ha a full court presst használom, akkor az egész pályán letámadnak a játékosaim, de nem csinálnak faultot, pedig ugye az a lényeg, hogy ne menjen az óra, és ezt csak fault-al lehet elérni. Egyéb 5let??? Esetleg más tud segíteni??? -
#4540 nah, most megyek... -
#4539 Multi valaki? -
#4538 213.163.23.36 az ip-m jöjjön már valaki -
#4537 Nem játszik velem vki egy meccset? -
#4536 én állandóan nyomom, nagyon idegesítheti az ellenfeleim... persze nem cpu ellen játszok általában:) -
#4535 Én is pont ugyanezeket használom. Én is minden támadásnál a post upot használom. Viszont védekezésnél a double teamet csak végszükség esetén, ha nagyon verve vagyok :))
Te mindig használod védekezéshez a double teamet?
Szerintem nem mindig előnyös, igaz, hogy ketten mennek rá a labdás emberre, viszont ha nem sikerül megállítani, vagy elszedni a labdát, akkor sokkal könnyebben talál szabad embert, ezért én csak végszükség esetén szoktam használni. -
#4534 játszunk most egy meccset? -
#4533 centerek felveszik a pozíciót és kérik a labdát -
#4532 Post up az mi? :O -
#4531 elzárás kérés, és post-up nálam alap minden támadásnál. Védekezésnél meg double team ezerrel:) -
#4530 Köszi!
Ti amúgy mennyire szoktátok használni a quickplayeket? Én általában 1-2-t használok. -
#4529 Ha betöltődött a meccs, válaszd a playbookot és tedd be az egyik quickplaynek valamelyik full court press-t. Van vagy 5 féle, mindegyik jó sztem. -
#4528 Hi! Nekem is lenne egy kérdésem:
Észre vettem, hogy a gép, ha pár ponttal vesztésre áll a meccs vége előtt nem sokkal, agresszíven letámad, és faultot csinál, hogy ne menjen az idő. A valóságban is így van. Na most nekem ezt a letámadást sehogy sem sikerült előhoznom, gondolom a quickplayeknél van, csak nem tom melyik. Valaki esetleg tudja erre a választ???? -
#4527 Taktikát sztem nem lehet elmenteni, viszont a quickplayeket be lehet állítani külön gombokra így bármikor át lehet állni zónára, vagy egészpályás letámadásra mondjuk.
Lepattanózni én úgy szoktam, hogy miután eleresztette a dobást a játékosom rögtön megnyomom az emberváltást, és azonnal ugok is a patiért.
Karrierre nemtom a választ, azt nem játszok -
matteos #4526 Helló! Segítségeteket szeretném kérni néhány dologban:
1.Hogyan lehet a stratégiai beállításokat elmenteni? Mert nekem ahányszor kilépek és újraindítom az NBA-t,annyiszor be kell állítani újra.
2.Hogyan lehet hatékonyan támadólepattanózni? Időnként sikerül 1-1 lepattanó,de hát az nem az igazi.
3.Mit érdemes csinálni,hogy az idény végén legyen több pénzem,és tudjak vásárolni drágább játékosokat is a szabadlistáról,ne csak a leggyengébbeket?!
A válaszokat előre is köszi!
-
#4525 Grusi: köszi a meccset, jó volt nagyon! -
#4524 Multi valaki? -
#4523 semmi baj... -
Grusi #4522 na, jovok, nehari ;] -
#4521 bazzeg... :D -
Grusi #4520 még 5 perc ;] -
#4519 Amúgy megy a szerver, csatlakozhatsz... -
#4518 OKs... Mit dobsz ki? :) -
#4517 81.182.134.237 -
Grusi #4516 egy picit varjal, egy hirt meg kidobok, 3 perc