5237
  • zaki
    én jövök, de csak 1et
  • KeKKSZike
    multi?
  • KeKKSZike
    Multi valaki?
  • KeKKSZike
    senki nincs itt?
  • KeKKSZike
    te meg már nem vagy itt... :D
  • KeKKSZike
    te is?
  • KeKKSZike
    vagyok...
  • zaki
    vagy még?
  • KeKKSZike
    Multi valaki?
  • KeKKSZike
    Multi valaki?
  • KG21
    én játszanék egyet ha még itt vagy
  • KeKKSZike
    meccs valaki?
  • KG21
    ja hogy faultolni akarsz? azt hittem az agresszív letámadásra vagy kíváncsi. A szándékos faultot a playcalling nevű gomb rövid lenyomásával tudod előcsalni.
  • LezLee
    KG21: kipróbáltam az összes full court presst, és egyik sem csinálta azt, amit a cpu, amikor a meccs vége előtt pár ponttal vesztésre áll. Ha a full court presst használom, akkor az egész pályán letámadnak a játékosaim, de nem csinálnak faultot, pedig ugye az a lényeg, hogy ne menjen az óra, és ezt csak fault-al lehet elérni. Egyéb 5let??? Esetleg más tud segíteni???
  • KeKKSZike
    nah, most megyek...
  • KeKKSZike
    Multi valaki?
  • KG21
    213.163.23.36 az ip-m jöjjön már valaki
  • KG21
    Nem játszik velem vki egy meccset?
  • KG21
    én állandóan nyomom, nagyon idegesítheti az ellenfeleim... persze nem cpu ellen játszok általában:)
  • LezLee
    Én is pont ugyanezeket használom. Én is minden támadásnál a post upot használom. Viszont védekezésnél a double teamet csak végszükség esetén, ha nagyon verve vagyok :))
    Te mindig használod védekezéshez a double teamet?
    Szerintem nem mindig előnyös, igaz, hogy ketten mennek rá a labdás emberre, viszont ha nem sikerül megállítani, vagy elszedni a labdát, akkor sokkal könnyebben talál szabad embert, ezért én csak végszükség esetén szoktam használni.
  • KG21
    játszunk most egy meccset?
  • KG21
    centerek felveszik a pozíciót és kérik a labdát
  • KeKKSZike
    Post up az mi? :O
  • KG21
    elzárás kérés, és post-up nálam alap minden támadásnál. Védekezésnél meg double team ezerrel:)
  • LezLee
    Köszi!
    Ti amúgy mennyire szoktátok használni a quickplayeket? Én általában 1-2-t használok.
  • KG21
    Ha betöltődött a meccs, válaszd a playbookot és tedd be az egyik quickplaynek valamelyik full court press-t. Van vagy 5 féle, mindegyik jó sztem.
  • LezLee
    Hi! Nekem is lenne egy kérdésem:
    Észre vettem, hogy a gép, ha pár ponttal vesztésre áll a meccs vége előtt nem sokkal, agresszíven letámad, és faultot csinál, hogy ne menjen az idő. A valóságban is így van. Na most nekem ezt a letámadást sehogy sem sikerült előhoznom, gondolom a quickplayeknél van, csak nem tom melyik. Valaki esetleg tudja erre a választ????
  • KG21
    Taktikát sztem nem lehet elmenteni, viszont a quickplayeket be lehet állítani külön gombokra így bármikor át lehet állni zónára, vagy egészpályás letámadásra mondjuk.
    Lepattanózni én úgy szoktam, hogy miután eleresztette a dobást a játékosom rögtön megnyomom az emberváltást, és azonnal ugok is a patiért.
    Karrierre nemtom a választ, azt nem játszok
  • matteos
    Helló! Segítségeteket szeretném kérni néhány dologban:
    1.Hogyan lehet a stratégiai beállításokat elmenteni? Mert nekem ahányszor kilépek és újraindítom az NBA-t,annyiszor be kell állítani újra.
    2.Hogyan lehet hatékonyan támadólepattanózni? Időnként sikerül 1-1 lepattanó,de hát az nem az igazi.
    3.Mit érdemes csinálni,hogy az idény végén legyen több pénzem,és tudjak vásárolni drágább játékosokat is a szabadlistáról,ne csak a leggyengébbeket?!
    A válaszokat előre is köszi!
  • KeKKSZike
    Grusi: köszi a meccset, jó volt nagyon!
  • KeKKSZike
    Multi valaki?
  • KeKKSZike
    semmi baj...
  • Grusi
    na, jovok, nehari ;]
  • KeKKSZike
    bazzeg... :D
  • Grusi