5237
  • precision
    Thx a játékot zaki, és gratulálok!
  • Grusi
    majd velem is játszhatna valaki, rég nyomtam :)
  • zaki
    ok, akkor gyere
  • precision
    Felőlem mehet!
  • zaki
    ha akarsz, játszhatunk egy visszavágót is
  • zaki
    thx a meccset, jó volt :)
  • LezLee
    Húú akkor rohadt jól nyomhatod. Biztos sokat gyakorolsz a gép ellen. Én csak nemrég kezdtem el egy all-staros dynastit a Minnesotával, de talán fejlődök, mivel nemrég 3-5 volt a mérlegem, és azóta feljöttem 6-5-re. De nagyon fel tud dühíteni a gép pofátlan csalása. Általában az első negyedben elhúzok 10-15 ponttal, és a 3. ill. 4. negyedben a gép elkezdi dobni a triplákat mint az őrült az én dobásom pedig vagy kimarad, vagy blokkolják.
    Amúgy szerintem a játék sokat fejlődött a tavalyihoz képest, nagyon tetszik, főleg az, hogy külön gombra rakták a zsákolást, de ha így haladnak lassan csak polip fogja tudni normálisan kezelni a játékot :)))
    Egyetlen dolog van, ami nagyon nem tetszik a játékban: ha egy játékossal dobok, vagy zsákolok és kimarad, akkor az a játékos megáll, leblokkol pár másodpercre, és nem tudok menni a támadólepattanóért. Ez kiélezett helyzetekben különösen idegesítő tud lenni. Ezen kívül nagyobb negatívumot talán nem is tudok mondani.
    A következő részben én személy szerint örülnék egy zsákoló- és hárompontosdobó versenynek. Szerintem nagyon jó ötlet lenne.
  • zaki
    jössz?
  • zaki
    62.201.83.205

jöhetsz precision :)
  • precision
    Lökd az ip-t zaki és már mehet is :)
  • donpedro
    Majd belejöttök, sok gyakorlással meg lehet verni csalás ide-vagy oda. Én superstaron nyomom, és jelenleg asszem 28-7 a mérlegem, de volt 5-5, illetve 17-7 is, szóval már elég régóta nem kaptam ki.

Pedig ellenem is csal a disznó, már nagyon-nagyon régóta nem volt olyan meccsem, ahol ne lett volna rosszabb a dobószázalékom, csak ugye a gépnek van 60 kísérlete, nekem meg kb. 80. :)
  • robotnyk
    Starteren :DD
    mentségemre legyen mondva, a 98 óta ez az első NBA játék amit kipróbálok
  • LezLee
    épp arról van szó, hogy neeeem :))
    Most kezdtem egy dynastit all-staron a Minnesotával (KG rulez), és szerény 3-5 a mérlegem. Szegény billentyűzetem látja már kárát, mindig rajta töltöm ki a dühömet, amikor az a csaló cpu felidegesít.
    Te szoktál cpu ellen játszani? Milyen szinten?
  • robotnyk
    hát asszem alábecsülöd magad :) ha all-star alatt vered a gépet, akkor engem úgy 30-40 ponttal vernél :D
  • LezLee
    Hát én meg pont emiatt nem játszok multin, mert szerintem nem képviselek valami nagy játékerőt. Annak meg semmi értelme, hogy állandóan 20-30 ponttal verjenek, mármint multiban.
  • KG21
    nem játszok ilyenek miatt cpu ellen már régóta
  • LezLee
    Ti melyik szinten szoktatok a gép ellen játszani? Én nemrég tértem csak át az all-starra, de kib.szottul idegesít, hogy a gép folyamatosan csal. Vagy csak azé látom így, mert béna vagyok. De akárhogy gürizek, néha elhúzok 10-15 ponttal, és elkezdi dobálni a triplákat, még akkor is, ha rajta van 2-3 ember, meg minden nyakatekert mozdulatból képes kosarat dobni, nekem meg kimarad az összes dobásom, meg ha nem, akkor meg leblokkol, szóval rohadtul idegesít. És a vége majdnem mindig az, hogy 4-5 ponttal kikapok, akármilyen szar csapat is az ellenfél. Ti hogy vagytok ezze??
  • robotnyk
    asszem maradok a gép elleni játéknál
  • zaki
    gondoltam :)

köszi még1X
  • robotnyk
    kösz én is
    a negyidik negyedben a 6-8 egymás utáni blokk után elborult az agyam :-)
  • zaki
    thx a meccset
  • robotnyk
    megyek
  • zaki
    thx még1X. majd játszhatunk máskor is
  • zaki
    jaja, mehet. ott van az ip címem pár sorral alattad
  • precision
    Kösz a játékot és gratulálok!
  • zaki
    thx a meccseket
  • robotnyk
    akkor meccs?
  • zaki
    ok
  • precision
    Megyek!
  • zaki
    62.201.81.14
  • robotnyk
    fél egy kb
  • precision
    I'm here!
  • zaki
    sikítasz
  • zaki
    ok. mikor lesz az kb? csak azért kérdezem, hogy nehogy elkezdjek nézni vmi filmet, te meg itt sokítasz
  • robotnyk
    én viszont napok óta nyomom a gémpeddel, egyre jobban. ebéd után nyomhatnánk egyet
  • zaki
    én se vagyok egy nagy szám, hetek óta nem játszottam
  • robotnyk
    na, majd velem is multizhatsz, már belejöttem a gamepades irányításba! ettől függetlenül sz@rrá fogsz verni, de a lényeg a játék :D
  • zaki
    precision relőlem mehet a multi
  • JLH Fans
    Pedig jobb lenne ha végre az MVP cimre hajtanál helyette:)))
    Meg hogy a Wolwes ne legyen egyenlo az 1.korrel....
  • KG21
    én mindig erre lógok:)