5237
-
#4634 Thx a játékot zaki, és gratulálok! -
Grusi #4633 majd velem is játszhatna valaki, rég nyomtam :) -
#4632 ok, akkor gyere -
#4631 Felőlem mehet! -
#4630 ha akarsz, játszhatunk egy visszavágót is -
#4629 thx a meccset, jó volt :) -
#4628 Húú akkor rohadt jól nyomhatod. Biztos sokat gyakorolsz a gép ellen. Én csak nemrég kezdtem el egy all-staros dynastit a Minnesotával, de talán fejlődök, mivel nemrég 3-5 volt a mérlegem, és azóta feljöttem 6-5-re. De nagyon fel tud dühíteni a gép pofátlan csalása. Általában az első negyedben elhúzok 10-15 ponttal, és a 3. ill. 4. negyedben a gép elkezdi dobni a triplákat mint az őrült az én dobásom pedig vagy kimarad, vagy blokkolják.
Amúgy szerintem a játék sokat fejlődött a tavalyihoz képest, nagyon tetszik, főleg az, hogy külön gombra rakták a zsákolást, de ha így haladnak lassan csak polip fogja tudni normálisan kezelni a játékot :)))
Egyetlen dolog van, ami nagyon nem tetszik a játékban: ha egy játékossal dobok, vagy zsákolok és kimarad, akkor az a játékos megáll, leblokkol pár másodpercre, és nem tudok menni a támadólepattanóért. Ez kiélezett helyzetekben különösen idegesítő tud lenni. Ezen kívül nagyobb negatívumot talán nem is tudok mondani.
A következő részben én személy szerint örülnék egy zsákoló- és hárompontosdobó versenynek. Szerintem nagyon jó ötlet lenne. -
#4627 jössz? -
#4626 62.201.83.205
jöhetsz precision :) -
#4625 Lökd az ip-t zaki és már mehet is :) -
donpedro #4624 Majd belejöttök, sok gyakorlással meg lehet verni csalás ide-vagy oda. Én superstaron nyomom, és jelenleg asszem 28-7 a mérlegem, de volt 5-5, illetve 17-7 is, szóval már elég régóta nem kaptam ki.
Pedig ellenem is csal a disznó, már nagyon-nagyon régóta nem volt olyan meccsem, ahol ne lett volna rosszabb a dobószázalékom, csak ugye a gépnek van 60 kísérlete, nekem meg kb. 80. :) -
#4623 Starteren :DD
mentségemre legyen mondva, a 98 óta ez az első NBA játék amit kipróbálok -
#4622 épp arról van szó, hogy neeeem :))
Most kezdtem egy dynastit all-staron a Minnesotával (KG rulez), és szerény 3-5 a mérlegem. Szegény billentyűzetem látja már kárát, mindig rajta töltöm ki a dühömet, amikor az a csaló cpu felidegesít.
Te szoktál cpu ellen játszani? Milyen szinten? -
#4621 hát asszem alábecsülöd magad :) ha all-star alatt vered a gépet, akkor engem úgy 30-40 ponttal vernél :D -
#4620 Hát én meg pont emiatt nem játszok multin, mert szerintem nem képviselek valami nagy játékerőt. Annak meg semmi értelme, hogy állandóan 20-30 ponttal verjenek, mármint multiban. -
#4619 nem játszok ilyenek miatt cpu ellen már régóta -
#4618 Ti melyik szinten szoktatok a gép ellen játszani? Én nemrég tértem csak át az all-starra, de kib.szottul idegesít, hogy a gép folyamatosan csal. Vagy csak azé látom így, mert béna vagyok. De akárhogy gürizek, néha elhúzok 10-15 ponttal, és elkezdi dobálni a triplákat, még akkor is, ha rajta van 2-3 ember, meg minden nyakatekert mozdulatból képes kosarat dobni, nekem meg kimarad az összes dobásom, meg ha nem, akkor meg leblokkol, szóval rohadtul idegesít. És a vége majdnem mindig az, hogy 4-5 ponttal kikapok, akármilyen szar csapat is az ellenfél. Ti hogy vagytok ezze?? -
#4617 asszem maradok a gép elleni játéknál -
#4616 gondoltam :)
köszi még1X -
#4615 kösz én is
a negyidik negyedben a 6-8 egymás utáni blokk után elborult az agyam :-) -
#4614 thx a meccset -
#4613 megyek -
#4612 thx még1X. majd játszhatunk máskor is -
#4611 jaja, mehet. ott van az ip címem pár sorral alattad -
#4610 Kösz a játékot és gratulálok! -
#4609 thx a meccseket -
#4608 akkor meccs? -
#4607 ok -
#4606 Megyek! -
#4605 62.201.81.14 -
#4604 fél egy kb -
#4603 I'm here! -
#4602 sikítasz -
#4601 ok. mikor lesz az kb? csak azért kérdezem, hogy nehogy elkezdjek nézni vmi filmet, te meg itt sokítasz -
#4600 én viszont napok óta nyomom a gémpeddel, egyre jobban. ebéd után nyomhatnánk egyet -
#4599 én se vagyok egy nagy szám, hetek óta nem játszottam -
#4598 na, majd velem is multizhatsz, már belejöttem a gamepades irányításba! ettől függetlenül sz@rrá fogsz verni, de a lényeg a játék :D -
#4597 precision relőlem mehet a multi -
JLH Fans #4596 Pedig jobb lenne ha végre az MVP cimre hajtanál helyette:)))
Meg hogy a Wolwes ne legyen egyenlo az 1.korrel.... -
#4595 én mindig erre lógok:)