NBA Live 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
KG21: Nekem nagyon tetszik, azok a félpályáról eldobott labdák... az tetszik nagyon! 😊 Jó lett nagyon, gratulálok!
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
õsrégi duma, de illett ide
Csináltam egy kis pályázati anyagot a közelgõ fbl-es zsákolóversenyre nemrég. Véleményeket kérek!
Masonnal nevezek, de a csapat többi tagjai közül is feltûnnek néhányan a videón.
Innen szedhetitek le 7 mega.
Csináltam egy kis pályázati anyagot a közelgõ fbl-es zsákolóversenyre nemrég. Véleményeket kérek!
Masonnal nevezek, de a csapat többi tagjai közül is feltûnnek néhányan a videón.
Innen szedhetitek le 7 mega.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
ja hogy faultolni akarsz? azt hittem az agresszív letámadásra vagy kíváncsi. A szándékos faultot a playcalling nevû gomb rövid lenyomásával tudod elõcsalni.
KG21: kipróbáltam az összes full court presst, és egyik sem csinálta azt, amit a cpu, amikor a meccs vége elõtt pár ponttal vesztésre áll. Ha a full court presst használom, akkor az egész pályán letámadnak a játékosaim, de nem csinálnak faultot, pedig ugye az a lényeg, hogy ne menjen az óra, és ezt csak fault-al lehet elérni. Egyéb 5let??? Esetleg más tud segíteni???
én állandóan nyomom, nagyon idegesítheti az ellenfeleim... persze nem cpu ellen játszok általában😊
Én is pont ugyanezeket használom. Én is minden támadásnál a post upot használom. Viszont védekezésnél a double teamet csak végszükség esetén, ha nagyon verve vagyok 😊)
Te mindig használod védekezéshez a double teamet?
Szerintem nem mindig elõnyös, igaz, hogy ketten mennek rá a labdás emberre, viszont ha nem sikerül megállítani, vagy elszedni a labdát, akkor sokkal könnyebben talál szabad embert, ezért én csak végszükség esetén szoktam használni.
Te mindig használod védekezéshez a double teamet?
Szerintem nem mindig elõnyös, igaz, hogy ketten mennek rá a labdás emberre, viszont ha nem sikerül megállítani, vagy elszedni a labdát, akkor sokkal könnyebben talál szabad embert, ezért én csak végszükség esetén szoktam használni.