5237
-
Prowler001 #144 Nem találtam a 2001-hez Win Xp patchot. Tud valaki megoldást???? -
ATi #143 ja, nov 4... pfff... EA -
#142 ja lesznek benne jó fícsörök, mindenképp előre lépés lesz szerintem a 2k3 hoz képest. edzők, szezon elötti tréning, cuccok, király lesz ez.. nov 4... pff. -
#141 amint láttad én sem dicsekedtem :) cselló suxx, ezért akarok wifi-t :) -
ATi #140 úgy legyen
engem nem nagyon zavart, hogy a 2k3-ban összevonták az irányító szerveket, meg lehet szokni...
viszont ami nagyon hiányzott a 2k3-ból és a 2k1-ben megvolt az a frencsájz mód áttekinthetősége, és sebessége, 2k3ban nem lehetett menedzsert játszani rendesen, mert mire lesimelted a szezont beköszönt a nyár, a kövnél meg a tél.
Ami remélem, hogy lesz a 2k4ben az a draft pickek cseréje, arra már nagyon szomjazok! -
#139 nem jól emlékszel, mert tavalyelőtt még csak ki sem adták:D
Úgyhogy én azt mondom inkább adjunk hálát hogy egyáltalán foglalkoznak még velünk:) Tőlem jöjjön Novemberben, de egy demoval azért megdobhatnának mihamarább, mielőtt megzakkanok. -
#138 én ha jól emléxem eddig mindig novemberben adták ki pc-re...azt hittem most hamarabb jön de ezek szerint megszivattak jól:( -
ATi #137 fogsz 1 google-t beírod, hogy nba 2001 win xp és hajrá :) -
ATi #136 ja, chello sux, grrrr -
#134 PCre mikor jelenik meg? -
Prowler001 #133 Ati hol van hozzá paccs? Én nem találkoztam véle, pedig játszanék 2001.el -
ATi #132 max ha egy ps2 boldog tulajdonosa vagy -
#131 Október 14? Akkor nemsokára játszok vele? -
#130 legjobb.. akkor még szépen külön votlak szedve a támadás és a védekezés billentyűk.. meg ha jól tudom direct shoot is volt.. azok voltak a szép idők... :/
na ati reméljük majd most a 2004 essel már nem fog közbejönni semmi :) akkor még isdn powa volt, most már cselló.. haladás? hááát.. :) de lehet hogy wifi lesz majd rövid időn belül. nagykirály lenne.. na szal majd akkor nov 4 én :) -
ATi #129 van hozzá patch, amivel XP alól is megy!!! -
ATi #128 na ja, bár szinte 1 meccset se tudtunk befejezni, mert mindig valami történt valami :) -
Prowler001 #127 Az jó játsaznék isvele, csak nem jön be XP-n :(((( -
#126 meg azt hiszem még nba live 2001 eztünk is :) -
Prowler001 #125 Broáhhhhh -
#124 Ma jelenik meg, de nem lehet letölteni, mert mégsem jelent meg:P -
#123 Mikor jelenik meg a game?És honnét lehet majd letölteni. -
ATi #122 te az az air vagy akivel még SF-ezve "gúlyást ettünk"? :) -
#121 Az milyen fasza progi lesz! Az alap támadás: 3 dobócsel, aztán 3 pörgés után szaltós kigyulladt labdás zsákolás! Mindezt persze Nachbar fogja véghezvinni:DDD -
#120 :/ thx a ps2 screeneket
-
ATi #119 na jó, srácok nov 4-én itt ugyanekkor találkozunk újra, addig legyetek jók, éln visszamászok a barlangomba téli álmot aludni... brumm, nov4-re felhúztam a röcsögő vekkert, majd az felkelt jól -
ATi #117 most 1 hónapig mély depresszióba leszek megint, komplett lethargia, itt a világ vége... ÁÁÁÁ
most mi tlévő legyek nba live 2004 nélkül? -
#115 miezitt? ide gyűlt minden fbl alapító?:) -
#112 túl buzy a systemjük. Remélem mire jó lesz egy kis új infot is kapunk -
ATi #110 nem lesz itt demo se szvsz...
már megint jól megszivatták a pceseket -
#109 megint behalt nálam az ea-sports oldala:( -
Prowler001 #108 Akkor legalább addigegy DEMOT de GYORSAN!!!!!!!!! -
Prowler001 #105 Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -
ATi #104 pc release date: 11/04/03
-
#103 jól mondod prowler! ezeket ajánlom az EA-nek -
ATi #102 ez az, bénítsuk le az egész internetet, majd ebből megtanulja az egész világ, hogy nem lhetet packázni, pár nba live fanatikussal -
ATi #100 100
hurrá -
ATi #99 isonews-t már lassan leamortizálom, annyi refresht nyomogattam már rajta :)
-
Prowler001 #98 Lusta EA nem Rulez!!!!
Lusta EA-nak ez jár: EA -
Prowler001 #96 Úgy bizony
Együtt várjuk a megváltót -
ATi #95 micsoda oldskool társoság jött itt össze, tiszta nosztalgia hangulata van az embernek :D