5237
-
#234 jé ittis egy Zaki :-)
végén majd minden fronton összecsapunk :-))))9 -
balu1625 #232 Honnan lehetne friss(2003 októberi) rostert a NBA2003-hoz? -
#231 hát már ideje lenne -
Prowler001 #230 Sztem jövő héten már kapunk demot... -
#229 nekem megvan, csak nincs kedvem játszani :) -
#228 Én játszanék csak nincs meg.:( -
#226 ISOT!ISOT!ISOT! -
Prowler001 #225 Demot!Demot!Demot!Demot!Demot!Demot!Demot!Demot!Demot!Demot!Demot! -
#224 meglátjátok Grant még igy kicsit korosan is hasznos lehet lepattanózásban, és helycsinálásban a palánkok alatt, nem kell még leirni az "öregeket" :) -
Prowler001 #223 Mikor lesz már demo? -
#222 jaja azon gondolkoztam, hogy lehet russel megy SF be, és akkro malone nak lesz egy normális cseréje :) Grant. bár ő bevethető centernek is :)
no mind1, hajrá sport1 :) ja, vannak tv rippeim meccserről ha érdekel. minesota is van :) egyébként esetleg Dream Team I videója van valakinek? -
#221 Horace Grant PF, tehát nemhiszem hogy kezdő lenne, mert ott Malone lesz. Amúgyis lelassult már az öreg -
#220 kire gondolsz speciel a cserék közül aki ütős? Mert Grant már eléggé öreg, Russel nekem csak onnan ismerős hogy '98 ban elcsúszott Jordan utso dobásánál:) Esetleg George, Fox, Fisher használható... -
#219 akkor remélem sokat sírsz majd:) Persze tényleg jobban hangzik a Lakers kerete, de én elfogult Minnesotás vagyok -
#218 ami durva ebbena lékerszben most hogy egy csomó ötőképes cseréjük lesz.. no mind1, nem akarok én vitát inidítani csak csodálkozom hogy össze tudták ezt így hozni :) -
#217 hát oneal, malone, grant, kobi, paytont ne verjenek már meg mert elsírom magam :) persze ez a kezdő ötös, legalábbis én így raknám be jackson edző helyébe :)
hajrá wolves, és kings is. én csípem bibby-t :) aki viszont eltűnt az jay williams.. na ő is egy ász szerintem :) jobb scpatot neki!! -
#216 pfff... Neked egy Olowo, KG, Sprewell, Cassell, Hudson, Sczrbiak sor nem ér fel a Lakers két matuzsálem erősödésével szemben:) Egyébként a Sacramento is jobb lett, mert megszerezték Brad Millert, úgyhogy sztem még ők is megverhetik a Lakerst. -
#214 internetről! -
#213 Honnét lehet letölteni majd? -
#212 hmm. hát tény hogy erősítettek, de a lakers sorához még így se érnek fel :( viszont a wolves nél talán az összekottság jobban meg lesz. a lékersznél meg az egyéni rutin.. -
#211 csekkolom :) én nem voltam lékerszes, de paytonnak meg horace nak kívánok gyűrűket :) -
#210 Majd a Twolves idén visszavág a Lakersnek:) Elég ütős gárda lett az is! -
#209 izé.. street sports basketball :) -
#208 c64 - street ball basketball.. legjobb!
lékersz...
GARY PAYTON
DEREK FISHER
KARL MALONE
Bryon Russell
Rick Fox
Kobe Bryant
Horace Grant
Shaquille O'Neal
és akkor még olyan poll-t tolnak az nba.com ra hogy ki szorítja meg a spurst..lakers?..?..? szerintem fordítva is feltehetnék a kérdést :) ki szorítja meg a lékerszt.... -
#207 háhá én már játszottam 286-oson is vmi 92-es kosárlabdával:) -
#205 emléxem még shaq el az orlandóba lehetett nyomni.. 3d scott, nick anderson... :) fix 1 kameranézet.. :) -
#204 naná!!! -
ATi #203 kötelező darab :) -
#201 nekem a high post sokkal jobban bejött :) nomeg az egyéb triangle támadások mikor az sg és az sf is a gyűrű közelébe helyezkedik :) öröm volt alley-oop okkal nyerni a meccseket :) -
#200 Mindenesetre eléggé el lett túlozva a játékban, ezért csak módjával illik használni:) -
#199 eh :)) a pick and roll is bug!! az egyik játékos elzárja a másikat!! csíííííter!!! :) -
#198 Tommy ezeket csak Bugnak hívja:) Minden újoncot kioktat mit nem szabad használni, mint ahogy én is megkaptam anno a pick&roll miatt:P -
#197 ezt nem ide :) -
#196 http://www.esreality.com/?a=post&id=525012 -
#195 szeirntem az nem bug, viszont kicsit láma, nem? :)
azért majd egyszer kipróbálnám a játékot veletek, csak legyen vége az open és a nations cup nak bf ben aztán ráérek.. bár addigra már nba live 2004 el fogunk játszani :) -
Prowler001 #194 Én gondoltam, hogy így játsik valahogy... :D -
TommyGun #193 Felugrós passzolós Buggal játszik ?
NA az ilyet nevezem "profinak" :P -
#192 Ha játszol vele megtudhatod mennyit tudsz még fejlődni a felugrás-passzolós játékban:P -
#191 :DD a "legjobb" kikapott tőlem tegnap:) Most akkor én lettem a legjobb? -
TommyGun #190 aszongya a legjobb :)
hehe itt a fél liga illetve a tisztelt konkurencia is :))))))))
KÖCSÖG EAAAAAAAA