5237
  • Breki33
    jé ittis egy Zaki :-)

végén majd minden fronton összecsapunk :-))))9
  • balu1625
    Honnan lehetne friss(2003 októberi) rostert a NBA2003-hoz?
  • zaki
    hát már ideje lenne
  • Prowler001
    Sztem jövő héten már kapunk demot...
  • zaki
    nekem megvan, csak nincs kedvem játszani :)
  • kisficege
    Én játszanék csak nincs meg.:(
  • zaki
    ISOT!ISOT!ISOT!
  • Prowler001
    Demot!Demot!Demot!Demot!Demot!Demot!Demot!Demot!Demot!Demot!Demot!
  • FrezeR
    meglátjátok Grant még igy kicsit korosan is hasznos lehet lepattanózásban, és helycsinálásban a palánkok alatt, nem kell még leirni az "öregeket" :)
  • Prowler001
    Mikor lesz már demo?
  • air23
    jaja azon gondolkoztam, hogy lehet russel megy SF be, és akkro malone nak lesz egy normális cseréje :) Grant. bár ő bevethető centernek is :)

no mind1, hajrá sport1 :) ja, vannak tv rippeim meccserről ha érdekel. minesota is van :) egyébként esetleg Dream Team I videója van valakinek?
  • KG21
    Horace Grant PF, tehát nemhiszem hogy kezdő lenne, mert ott Malone lesz. Amúgyis lelassult már az öreg
  • KG21
    kire gondolsz speciel a cserék közül aki ütős? Mert Grant már eléggé öreg, Russel nekem csak onnan ismerős hogy '98 ban elcsúszott Jordan utso dobásánál:) Esetleg George, Fox, Fisher használható...
  • KG21
    akkor remélem sokat sírsz majd:) Persze tényleg jobban hangzik a Lakers kerete, de én elfogult Minnesotás vagyok
  • air23
    ami durva ebbena lékerszben most hogy egy csomó ötőképes cseréjük lesz.. no mind1, nem akarok én vitát inidítani csak csodálkozom hogy össze tudták ezt így hozni :)
  • air23
    hát oneal, malone, grant, kobi, paytont ne verjenek már meg mert elsírom magam :) persze ez a kezdő ötös, legalábbis én így raknám be jackson edző helyébe :)

hajrá wolves, és kings is. én csípem bibby-t :) aki viszont eltűnt az jay williams.. na ő is egy ász szerintem :) jobb scpatot neki!!
  • KG21
    pfff... Neked egy Olowo, KG, Sprewell, Cassell, Hudson, Sczrbiak sor nem ér fel a Lakers két matuzsálem erősödésével szemben:) Egyébként a Sacramento is jobb lett, mert megszerezték Brad Millert, úgyhogy sztem még ők is megverhetik a Lakerst.
  • air23
    internetről!
  • kisficege
    Honnét lehet letölteni majd?
  • air23
    hmm. hát tény hogy erősítettek, de a lakers sorához még így se érnek fel :( viszont a wolves nél talán az összekottság jobban meg lesz. a lékersznél meg az egyéni rutin..
  • air23
    csekkolom :) én nem voltam lékerszes, de paytonnak meg horace nak kívánok gyűrűket :)
  • KG21
    Majd a Twolves idén visszavág a Lakersnek:) Elég ütős gárda lett az is!
  • air23
    izé.. street sports basketball :)
  • air23
    c64 - street ball basketball.. legjobb!

lékersz...
    GARY PAYTON
    DEREK FISHER
    KARL MALONE
    Bryon Russell
    Rick Fox
    Kobe Bryant
    Horace Grant
    Shaquille O'Neal

és akkor még olyan poll-t tolnak az nba.com ra hogy ki szorítja meg a spurst..lakers?..?..? szerintem fordítva is feltehetnék a kérdést :) ki szorítja meg a lékerszt....
  • KG21
    háhá én már játszottam 286-oson is vmi 92-es kosárlabdával:)
  • air23
    emléxem még shaq el az orlandóba lehetett nyomni.. 3d scott, nick anderson... :) fix 1 kameranézet.. :)
  • Ramore
    naná!!!
  • ATi
    kötelező darab :)
  • air23
    nekem a high post sokkal jobban bejött :) nomeg az egyéb triangle támadások mikor az sg és az sf is a gyűrű közelébe helyezkedik :) öröm volt alley-oop okkal nyerni a meccseket :)
  • KG21
    Mindenesetre eléggé el lett túlozva a játékban, ezért csak módjával illik használni:)
  • air23
    eh :)) a pick and roll is bug!! az egyik játékos elzárja a másikat!! csíííííter!!! :)
  • KG21
    Tommy ezeket csak Bugnak hívja:) Minden újoncot kioktat mit nem szabad használni, mint ahogy én is megkaptam anno a pick&roll miatt:P
  • air23
    ezt nem ide :)
  • air23
    http://www.esreality.com/?a=post&id=525012
  • air23
    szeirntem az nem bug, viszont kicsit láma, nem? :)

azért majd egyszer kipróbálnám a játékot veletek, csak legyen vége az open és a nations cup nak bf ben aztán ráérek.. bár addigra már nba live 2004 el fogunk játszani :)
  • Prowler001
    Én gondoltam, hogy így játsik valahogy... :D
  • TommyGun
    Felugrós passzolós Buggal játszik ?
    NA az ilyet nevezem "profinak" :P
  • KG21
    Ha játszol vele megtudhatod mennyit tudsz még fejlődni a felugrás-passzolós játékban:P
  • KG21
    :DD a "legjobb" kikapott tőlem tegnap:) Most akkor én lettem a legjobb?
  • TommyGun
    aszongya a legjobb :)

hehe itt a fél liga illetve a tisztelt konkurencia is :))))))))

KÖCSÖG EAAAAAAAA