5237
-
DigitAir #4875 eset=este -
DigitAir #4874 Csak eset 8 után érek rá... -
#4873 Na nagyon régen multiztam vki jöjjjjjjjön multizni velem
15 percig válok válaszra -
#4872 hát FBL-ben Grant Hill is keményen nyomja, uhogy bizakodhatsz;) -
#4871 jössz multizni? -
DigitAir #4870 Szóval Alonzo M. kiesett :( Pedig őrá építettem a Nets-et. Ez van amikor valaki lemarad a hírekben. Ezek szerint az FBL-ben már nincs is benne vagy ott még a régi csapat indul? Bár a játék élményén ez mit sem változtat ;) -
DigitAir #4869 Egy jól sikerült elzárás után azért szépet lehet húzni - még a játékban is :) -
#4868 FBL-ben direkt fel lett húzva a centerek blokkja 80 fölé, hogy a sok zsákolókirály hozzászokjon a normális, tempódobásoka épülő játékhoz. Én már meg sem merem felállt védelem ellen nyomni azt a gombot, inkább tempó, még a gyűrű alatt is;) -
#4867 Vagy egy jól blokkoló játékos, mint pl. KG, vagy Shaq. Rögtön leszokik az állandó zsákolásról :)))))
Amúgy valamikor én is rengeteget zsákolok, leginkább akkor, amikor a kinti dobások nagyon nem mennek. Amúgy én úgy figyeltem meg, hogy ha a game elején elég sokat kihagysz távolról, akkor utána ha meggebedsz akkor sem tudsz távolról sok pontot szerezni. Na ilyenkor jön jól a zsákolós technika. A tavalyihoz képest az idei sokat segít ennek a technikának, elég hozzá egy jól betörő játékos, és nyomogathatod az agresszív támadást, majd mehet is a zsák.
A tavalyiban sokkal nehezebb volt betörni a palánk alá. Ebben szerintem könnyebb lett az idei. De az hogy másik bill-en van a zsákolás az hatalmas ötlet volt szerintem.
Na bocs a sok pofázásért, léptem is :)))) -
#4866 jah ez újoncszindróma, a gép ellen ezt szokják meg, de egy hatékony zónavédekezés segít az ilyenek ellen. -
#4865 az már ugyan vissza nem tér az tuti, örül, hogy túléli ezt a betegséget, vmi 70%-ban belehalnak... -
#4864 DigitAir: Mert szétzsákoltad a palánkomat! :D -
#4863 veséjével vannak gondok, abba is hagyta a játékot, talán visszatér -
DigitAir #4862 köszi én is, Üdv -
DigitAir #4861 máááá megint... :(((
Zakival gond nélkül végignyomtuk. nem tudom miért akad szét, és miért pont egy kircsi zsáknál -
#4860 Sajnos már megint megszakadt! Mostmár mind1, majd legközelebb! Köszi a meccset, jó volt nagyon! -
DigitAir #4859 mindegy, megyek -
DigitAir #4858 ... amúgy hova tünt a. mourning a netsből??? -
#4857 nálam nem... -
#4856 81.182.135.114 -
DigitAir #4855 megpróbálhatjuk. Nálad is szaggatottan megy? -
DigitAir #4854 érdekes, hogy minden proggi normális fut, de ez szaggat az 512k-n. (AmericasArmy, CoD, UT2004 simán fut, akadás nélkül a neten...) -
#4853 megpróbáljuk mégegyszer? -
#4852 jó kérdé -
DigitAir #4851 megszakadt... kiírta, hogy folytatom-e a cpu ellen... pedig vezettem :( ;) -
DigitAir #4850 hát ez mééé szakadt meg? -
#4849 majd mondjátok el mennyi lett a meccs -
#4848 81.182.134.143 -
#4847 pill -
DigitAir #4846 nem árt a gyakorlás :) ip? -
#4845 multi valaki? -
#4844 nincs sajna, mert nálam nem műxik... nem minden üzit kapok meg... -
DigitAir #4843 azért az uccsó lepattanóért kááár ;) -
DigitAir #4842 OK, jó volt :) -
DigitAir #4841 van ICQ-d? -
#4840 thx a gamet. holnap felőlem mehet 1 visszavágó :) -
DigitAir #4839 EEEEZ nagy meccs volt :) -
#4838 Én vhogy mindig rosszkor jövök, mert sosincs itt senki se! ;( -
#4837 Multi valaki? -
#4836 de gyorsan, mer tmingyá jön abl meccs, amit meg akarok nézni :)