Osztálykirándulás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FtranX
UP! Totál szétröhögtem magam ezen a topicon! 😄DD

Nekem is van egy-két történetem:

3. vége balatonfüredi nyaralás a gimivel.
Elsõ este lementünk a partra bulizni. Kocsmáról kocsmára jártunk, így nem sok kellett, hogy mindenki satu részeg legyen. Én 5 korsó sört meg egy üveg vörösbort ittam. Amúgy egy nagyon szigorú 50 körüli férfi tanár volt velünk, aki kikötötte, hogy 2-re mindenkinek vissza kell érnie a szállásra, aki 1 percet is késik, az mehet másnap haza, meg nehogy részegen mejünk vissza, mert még a suliból is kirúgat minket!! Nem emlékszem, mennyi idõ alatt tettük meg az amúgy 15 perces sétát visszafelé, de fél négy volt mire visszaértünk. (utána mondták, hogy hányás közben beleestem egy kábelárokba 😊) Mikor bementünk, már annyira magamnál voltam, hogy tudtam egyedül járni. Abban reménykedtünk, hogy a tanár már régen lefeküdt aludni, ám ekkor legnagyobb rémületünkre láttuk, hogy az még mindig fent van, és minket vár. Mindenki megpróbált a helyzethez képest értelmes fejet vágni, de úgy láccik, nekem nem sikerült, mert rámkiáltott:
-FTRANX, TE ITTÁL!!???
-Ééééén?? Tanár úr deeehogy!
-Na azért! Majd holnap megbeszéljük, mi legyen a büntetésetek a késés miatt!
Csak másnap reggel vettem észre, hogy az elõzõ napi fehér pulóveremen elõl, hátul tenyérnyi vörösborfolt éktelenkedik. (nem tom hogy került a hátára)
Végül hál istennek, mivel mi voltunk a legnagyobbak, a kemény letoláson kívül megúsztuk azzal, hogy 2 napig nem mehetünk este sehova.

na van még egy, de azt majd holnap.

[HUN]PAStheLoD
nah hazajöttem és má gépelni is tudok 😛
jó volt fasza volt :o) fõleg este meg amikor bejött a hülye tibi rendõr és elkezdi hogy kicsit halkabban (szólt a zene egy philips 2.1-es hangfalból,lol) én meg ott állok törölközõben 😊)) még hogy nem ment át a másik szobába

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Rattack
Csak annyit mondok: az indulást követõ 17. percben pakoltam elõször Alig értünk ki a városból.Hehe! A köv. két nap is elég súlyos volt. Pénteken megyünk megint, de ofõ aztmondta, hogy csak 1 napos lesz mer' amint levágja, hogy valaki benyomott, mán megyünk is haza! A kis geci!
Factor_007
na mesélj 😊

Ritka szar volt. Jövõre nem megyek ezekkel a picsákkal.
Aquli
nalunk is pia volt... mondju ken nem ittam sokat csak hangulatosra...
de ahhoz mit szoltok hogy nokedlit belehanyni tusire felzselezett hajba? reggel is szedegettek ki belole...
(nem en voltam mielott felreertenetek...)

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

The Garrett
hehe fát mi is kerestünk csak mi a szántásban 😊
valamiért nem találtunk

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

nálunk kurv@ jó volt az osztálykirándulás, már vmikor leírtam ide... az egyik dolog ami legjobban tetszett az az volt, amikor hajnali 2-kor a sötét erdõben voltunk, fát kerestünk a tábortûzre 😊 megalol volt, úgy be voltunk fosva mint az állat

War. War never changes.

Punker
Ha apád megtudja agyonüt 😊))

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

[HUN]PAStheLoD
Vodka

The Garrett
Jaja nem jó összevissza inni mindent.
Az tényleg csak hányáshoz vezet.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Degec
nem csak akkor lehet hányni ha be vayg rugva mint az állat
nekem már sikerült
eddig 1x hánytam piától és akkor sem voltam részeg
2 sör után megkinált a vendéglátonk egy kis HP-val
ahogy le ment jött is ki😊

...egy amerikai álom...

ÁjjLe BoBBi
szerintem se de mi is ? 😊

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

[HUN]PAStheLoD
hát olyan nincs

magus
mi vasarnap megyunk... durva lesz, mert penteken van egy buli. szombaton megegy. ilyen evvegi unneplos. es ugye osztalykirandulas pia nelkul...

[Walaki]D`Lair
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLL

Ezt most olvastam el vazze...😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Mhosah Myth
hoppá,ez tesóm nickje😊))

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Mhosah Myth
Persze én is eddig csak egyszer hánytam,de az csak azért volt,mert túlzottan kevertem.

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Astaroth
De szerintem aki már ivott sokat az nem törekszik a hányásra!Kivéve az aljanépet!

Factor_007
na miko lesz már story minden naqp ezt atopicot nézem hogy nincse valami jó
megelözve a kérdést én azé nem irok mert nekem nincsenekilyn storyaim

BADE
Nem feltétlenül azért hánysz,mert nem bírod a piát,hanem ha olyan sokat iszol,hogy már nem fér el😊)Legalábbis nálam így volt😊)

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

BADE
Most Júni végén megyünk Balatonalmádiba!Remélem nagy buli lesz.
De,majd írok a részletekrõl.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

[HUN]PAStheLoD
most vasárnap megyünk 😊) kedd este jövünk, majd írok ha tudok 😊))

Degec
én már voltam ezen a málnázó nevû helyen de nem igazán emléxem sokra 😊

...egy amerikai álom...

Coine, The A&O
fent vagyok, csak közben pakolgatok meg minden.

magus
beszélgetni...

Coine, The A&O
miért is ?

magus
Madmaxx nem volt nagyon idom ra mostanaban😊
Coine te nem akarsz amugy ircre jonni vmikor?

fotel
bárcsak mehetnék még ilyen kirándulásokra ;D
ipszilon
jó szórakozást! legyetek jók! csak semmi ivászat és egyéb disznóságok! :-)
és ne feledd: az ofô szeme mindent lát!

Coine, The A&O
holnap reggel indulunk, Kassa (2 éjszaka), Miskolc (1 éjszaka).

ÁjjLe BoBBi
ehh 😊
erre csak azt mondom idézd ahol említettem ezt 😊)
én sose mondtam hogy nem ittam ! 😊
sõttt mondtam hogy 1.-be szétcsúsztam osztálykirin 😊)

😊) nem de nem is törekszem rá 😊)
bár talán a digikamerás topikban volt értlemes kérdésem 😊)

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Laalee
jovan neked az utobbi 3 hetben volt ertelmes hozzaszolasod? 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

fórumozgatunk fórumozgatunk? IRC-re már fle se nézünk !!!!

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

magus
mondjuk mi osztalykirandulkni tavay egy hetre mentunk a Szolvak turistaparadicsomba, ahol terdig gazoltunk a vizben a hegyek kozott...

jovore is megyunk uj kemiatanarunkkal

ipszilon
igen!!! nem tudtad?

[Walaki]D`Lair
nosss.....nem kell neked sem mindent tudnod...😄DD

Te is ezt mondtad egyébként...😄DDD Aztán mégis csúsztál mint állat...😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

ÁjjLe BoBBi
nekem azt mondtad sose ittál még

[Walaki]D`Lair
Hát majd nekem kelljen vele foglalkozni vizsgák elõtt mi?

Jano
Manapság az ofõnek kellene csinálni azt osztikiriket?

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

[Walaki]D`Lair
Hááát...nekem az 1. bebaszásom után se volt semmi bajom....meg nem is okádtam...pedig cefetül berúgtam...😄D (tavaly szilveszterkor)

[Walaki]D`Lair
Nekünk meg nem csinált a köcsög ofõ....rohadna ki a szeme...

ThePartyFace
Ize... kicsit offolok😊
Foldvaron ki ismeros? Most penteken megyunk es en csak a Malnazoo nevu discot ismerem onnan...hova erdemes meg elnezni?

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

Astaroth
érdekes nálunk se okádott senki.Bizonyára azért mert a legtöbbnek már van a bebaszással kapcsolatos tapasztalata!
Én se fogtam vissza magam,és én csodálkoztam rajta legjobban hogy egyáltalán nem voltam másnapos!(a legjobb ellenszer a másnaposság ellen az ivás)😊))))))))))

ipszilon
akkor jó, idén is könnyû szívvel megyek le... :-)

I.C.ram
Én meg lemaradtam az idei osztálykirándulásról. 😞((((( Beteg voltam, és elfelejtettem befizetni a pénzt. 😞((( Argghhhh
[Walaki]D`Lair
Tévedés...Nem hemperegtünk ott...ugyanis senki nem baszott be, csak max. szédelgett kicsit...de nem okádtunk szét semmit...

ipszilon
történt már ilyen.. :-) nem ô lenne az elsô, pláne ha ivott :-)

ÁjjLe BoBBi
HUUHUHHÁÁHÁHUÁHÁÁHÁUÁHÁÁHUÁÁÁ 😊)))))))))))))))) Remélem volt olyan vaslama ez a walaki hogy belemászott 😊)))))))))))))))))))))))