354
Avagy mik nem történnek meg... :)
  • smith09 #354
    Nekem Szeged, Tihany, Dunakanyar volt a legjobb osztálykirándulás.
  • nyikom
    #353
    A Nyikom Hegyisport- és Természetvédő Klub programjainak népszerűsítése céljából nyereményjátékot hirdet. A nyereményjátékon 10-25 éves korú iskolás tanulók vehetnek részt. Február 28-án egy kalandtúrát sorsolunk ki azon osztályok között, akiknek tagjai közül 10-en megosztják ismerőseikkel ezt a bejegyzést és elküldik a névsort a honlapunkon található e-mail címre. Az ajánlat utazási költséget nem tartalmaz.

    Jó egészséget és szép időt kívánok mindenkinek!
    Sándor István
    Klubvezető
    www.nyikom.hu
    Nyikom HTK
  • asszongyahogy
    #352
    mi a "jó" tanulmányi eredményekre való tekintettel soha nem mentünk osztálykirándulásra
  • Bandee1987
    #351
    Érdemes átmenni Párkányba kajálni meg sörözni :)

    Amúgy Bazilikát ejtsétek meg mindenképp, érdemes felmenni a tetejére, baromi jó a kilátás.
  • utgyuru
    #350
    Esztergomba mit érdemes megnézni/csinálni?
    Pénteken megyünk, és kéne vmi ötlet.
    Majd utána jön ide a beszámoló ;)
  • nyikom
    #349
    Extrém osztálykirándulások, kalandtúrák a Mátrában

    [URL=http://www.nyikom.gportal.hu]Nyikom Hegyisport- és Természetvédő Klub[/URL]
    ]
    Ökotúrák vezetése díjmentes
    [IMG]http://gportal.hu/portal/nyikom/image/gallery/1183483562.jpg[/IMG
  • Braveheart
    #348
    Régi szép idők... most hogy belegondolok már évek óta nem voltam osztálykiránduláson... viszont annál többet jártam el haverokkal kocsmázni :)
  • Braveheart
    #347
    Én meg most érettségiztem, nem volt semmi irándulás. Tavaly sem mentünk mert nem voltunk jóban az ofővel.
  • magus
    #346
    mi Pragaba megyunk. van par ember aki meg nem tud rola hogy hazafele a sor fontosabb mint o hely ugyileg
  • wizy
    #345
    Hát, a mienk érdekes volt.... az első este már előkerültek a különféle alkoholtartalmú-italok, amiket szerencsére még a tanárok razziája előtt sikerült elfogyasztanunk. Ez az egész a mi kis faházunkban volt, (öt barátnőm + jómagam) és mivel nálunk volt az összes pia és nálunk volt az egyetlen zeneforrás is, ezért mindenki nálunk bulizott, stb. Éjjel nálunk akart aludni két fiú (a tanárok egy szoval sem mondták hogy nem szabad), hajnali egyig baromkodtunk. Átjött osztályfőnök meg a kísérőtanár, hogy mostmáraztán elég, mert tul hangosak voltunk, a két fiut kiparancsolták, lecsesztek minket a szétszórt szotyihéjak miatt, valamint a szemetesben (ami mellesleg teli volt) megtalálták a pezsgősdugót..... Nem láttuk értelmét tagadni, odaadtuk nekik a pezsgőt (amiből max. egy deci hiányzott, az is csak azért, mert kifutott mikor kinyitottuk), elvitték, majd maguk után ránkzárták az ajtót. Megvártuk mig elmennek, ekkor egy csaj kimászott az ágybol, és el akart rejteni egy üres üveget. Két tanár bejött, és kijelentették, hogy látták a csajt az ablakból, és hallották a beszélgetésünket ("ezt hova rakjam?""francba, itt látszik, rakd be a szekrény mögé!" és hasonlók)..... Lebasztak minket, kettőkor ujbol ránkzárták az ajtót. Háromig redet raktunk és kitakaritottuk a szobát, majd senki sem tudott elaludni, mert majdnem mindenkinek vécére kellett volna mennie.... Az ablakon is kimásztunk volna, csak szunyoghálo volt rajta :-))) Hajnali fél hatig nem aludtunk, ekkor a tanárok kinyitották az ajtónkat, de nem jöttek be. A csajok 10 perc mulva elindultak a vécére, közbe meg a mögöttünk levő erdőbe bedobálták az üres üvegeket. Hatkor elaludtunk. Hétkor volt az ébresztő, és mentünk egy egésznapos túrára a Badacsonyba.... vicces volt egy órás alvással menetelni hegynek fölfelé :-)) Aztán volt táska-kipakoltatás az üres üvegek után kutatva, volt a hat csajnak + három fiunak büntetés az este miatt (nem mehettünk muzeumba, ohh de kár :-))) ), volt 9 ember szülei felhivása telefonon, és volt osztályfőnöki-figyelmeztetéssel való fenyegetés.... amit (sajnos) nem váltottak be :-)))

    bocs ha hosszu lett; de még igy is csak a lényeget mondtam :-)
  • Braveheart
    #344
    Na most hogy vége a legtöbb osztálykirándulásnak ideje mesélnetek!
  • wizy
    #343
    mi Szigligetre megyünk négy napra, jövőhét csütörtökön indulunk.... rohadjon meg csomo muzeumba megyünk, ami kurvaunalmas lesz, de a társaság legalább yo lesz
  • Gladiator
    #342
    idén merre tervezitek?

    mi vazze a mátrába megyünk. ami nem lenne gáz, hogyha nem 5 km-re laknánk tőle. én bazze naponta felbiciklizek oda szal kurva nagy 5let volt. aszongya ofő: nem megyünk messzire, mert most csak 1 napra megyünk és nem akarja végigutazni az kir%1st.ulást. egert mondtam neki, azt aszongya, hogy ott már mindenki volt. mer a mátrában nem. balfasz. mind1. viszünk füvet azt majd lesz vmi.
  • Bandee1987
    #341
    Péntek reggel, nyugati, fél 8. Vettem egy kurva szar ízű kávét. Gyülekeztünk, majd fel a vonatra.No, vonatút türhető volt, leszállunk, fel buszra. Majd megérkezünk telekre, előszőr elég szarnak tűnt. Felállítjuk haver ndk-s sátrát. Aztán elugrunk, megnézzük a környék kocsmáit. Volt egy, ami élelmiszerbolttal egybekötött kocsma volt, csocsóasztallal, zenegéppel (benyomtuk Belga nem haverom többé a kalauzt, és közben arra nyomtunk egy csocsópartit). Keresünk a környéken focipályát, nem találjuk. Vissza a táborba. Látjuk, a mellettünk lévő telek tök üres, átmegyünk fociznu, igaz, magánterület, de ki nem szarta le ezt akkor? Elfocizgattunk a fiúkkal sötétedésig. Beszélgetés meg miegyéb zajlott később. Után haverék elhúztak kocsmába, mi inkább a nyugodt sörözgetést választottuk másik 4-5 haverral. Kezdett kurva hideg lenni, egypár ember elhúzott aludni. 5-en befeküdtünk a 4 személyes sátorba. Elökörködtük ott az időt. Akik visszajöttek a kocsmából, érdekesen néztek ki, rádöltek a sátrakra meg mittomén. Kb. 1 fele egy haverral kimásztunk onnan, és mivel kurva hideg volt, ezért tüzet raktunk még 1-2 emberrel, és ott a tűznél dumáltuk végig az időt. Mivel más nem volt, ezért rétegelt lemezt :) raktunk a tűzre. Volt még 1-2 más dolog is, de azt nem mondanám el, mert megigértem haveréknak. Olyan hideg volt, hogy úgy vacogtunk, ha nem voltunk a tűznél, mint a parkinsonosok. Másik haver sátrán, éjjel megfagyott a lecsapódó viz, úgy kapartuk le, akinek meg beszivta a sátra a vizet, azé olyan lett az anyag, mint a pala. Fél 5-kor elhuztunk aludni. Fél 7-kor felkeltem, persze kabátban, meg minden szarban aludtam, mert kurva hideg volt a sátorban is. A lábam szétfagyott. Elhuztam kávét inni a kocsmába, meg reggeli gyanánt pár zsömle meg mittomén mi volt még a kaja. 11-ig mindenki döglött, meg szétszedte a sátrat. Elhúztunk debrecenbe, lepakoltuk a csomagokat, aztán megnéztünk 1-2 muzeumot, utána huztunk plázázni. (Megjegyzem, kurva hangulatosak a debreceni sétálóutcák, meg a nagytemplom előtti tér is gyönyörű). Megettünk pár pizzát+gyrost. El is telt hamar az idő. Hülye haver bement nike boltba, és kérdezte, lehet -e kapni, fradista mezt (persze szivatásból). Az eladócsajok meg néztek, mint állat. Ugyanezt megismételte a loki mez árusitó helynél is:)
    Vissza mentünk az állomásra, fel a vonatra, és fél 9-re értünk a nyugatiba.Hazaértem kb. 10-re, mivel óránként jár a HÉV.
    Akinek ez előszőrre unalmasnak tűnne, annak mondom, hogy közben marha sok ökörködés és olyan dolog volt, ami miatt ez a kirándulás marha jó volt.
  • Braveheart
    #340
    na mesélj milyen volt?
  • Bandee1987
    #339
    amúgy megjöttem tegnap este...
  • Johnyy
    #338
    Jó kirit ;)
  • Bandee1987
    #337
    Na, jó, én húztam kirándulni (mostmár tényleg). Bye all!
  • Bandee1987
    #336
    Na, mivel korán felébredtem, gondoltam még egy kicsit felnézek...mivel az 5:57-es hévvel megyek örsre, ott tali a haverokkal, aztán go nyugati
  • Johnyy
    #335
    Ja, oké biztos csak nekem a kiri mindíg egy utolsó sulibuli volt.. na nembaj mostmár ugyis azkövetkezik...
  • Amse
    #334
    Nem gáz.Mi is akkor mentünk tavaly, szintén az érettségi miatt és jobb volt mint mikor a suli végén mentünk.
  • Bandee1987
    #333
    No, elhúztam a belemet, majd szombat este jövök haza. Bye all!
  • Bandee1987
    #332
    Mér lenne gáz?
    Gondolkozz: Májusban érettségizek. Tehát akkor biztos nem mehetünk...
  • Braveheart
    #331
    Hmm mi sem voltunk 3. végén, többet meg nem is megyünk...
    nem nagyon bírjuk egymást az ofővel...
  • BADE
    #330
    Mikor máskor?
  • Johnyy
    #329
    Nem gáz egy kicsit hogy évelején meeentek?
  • BADE
    #328
    mi nem is voltunk:(
  • Bandee1987
    #327
    No, holnap megyek az osztállyal kirándulni Debrecenbe. Azért most, mert 12.-esek vagyunk, és nekünk ezt ilyenkorra osztották ki. Remélem király lessz ez az uccsó.
    Majd megláttyuk.
  • Gladiator
    #326
    na, kész az osztálykirándulás DVD borítója. ha érdekel feldobhatom
  • Gladiator
    #325
    :-D

    oké
  • dieselG
    #324
    Aha értem, én még nem vok igazán elememben a filmszerkesztő progik terén, modem suxx..

    Jövőre ugyanitt :P
  • Gladiator
    #323
    hát, mondjatok effekteket, vagy, akármilyen programot, amivel fasza látványos, dolgokat lehet csinálni, és bele is illik egy bulis videóba.
  • dieselG
    #322
    Hát hallod, így látatlanban nem tudjuk milyen zenei aláfestés kell hozzá, meg hogy mivel lehet profibbá tenni a videjót :P

    De amúgy:
    LAKODALOM VAN A MI UTCÁNKBAN
    (14) Boney M Megamix - Boney M - The Greatest Hits
  • Gladiator
    #321
    na, összevágom ezt az osztálykirándulásos videót. mit ajánlotok, mivel lehetne feldobni? vagyis nem is feldobni, hanem kicsit profibbá tenni. meg vmi király partizós zenét is mondjatok már pls, de ne az ilyen legújabb slágereket, amit mindenki ismer.
  • ranGer2
    #320
    Hihi! Mi is most voltunk.. ma jöttem haza.. kurva fáradt vagyok gecc. ha lesz erőm leírom azt a sok mindent ami történt! :D valami Parádfürdő nevü helyen voltunk... :)
  • mochee
    #319
    Hali! Most voltunk kirándulni Káptalantótin sátorral, hihetetlen nagy népek vannak ott. Már megszólal a Papa széjjelröhögöd az agyad, kiszolgálnak mindennel, a cigi és a pia árai még hónapokkal ezelőtti állapotot tükrözik, szal ütős.
  • szacsi
    #318
    én is vazze :))))

    mi most kezdtük el baszogatni, má lassan ott tartok, hogy hozzávágok egy féltéglát
  • [HUN]PAStheLoD
    #317
    divx tömöríccsé :D
  • Braveheart
    #316
    Hát kicsit messzebb lakom, Szombathelyen ;)
    Legalább jó volt? Mi el sem mentünk mer felb*sztuk az ofőt, igaz ő meg minket előtte...
    Nembaj, már le van foglalva egy nagy nyaralóű jún. 8-15 között ;)
  • Gladiator
    #315
    Hát, nem hiszem, mert szentem több giga lesz. De ha gyöngyösön lax, akkor odaadom.