65
A Matrix kisfilmek
-
#65 kár hogy nem folytatják:D iró jó sztroik. a reneszánszot nem is tudom hányszornéztem meg:D -
#64 Üdv!
Valaki meg tudná mondani hogy a második reneszánsz második részének a végén mi az a zene ami elkezdődik, amikor a kissrác rohangál a hóesésben, és utána a rész végéig tart? Meg az a zene is érdekelne ami az elején kezdődik, amikor aszonnya az a valami hogy zion archívum akárhányas filet választom. -
#63 Az animátrixot honnan lehet letölteni? -
#62 world record
a kedvencem pedig mint írtam, a kid's story. és azért mert sinji után ő aki a legjobban én... ^_^
ez is a hátterem a windózban... ^_^ -
#61 Szerinted melyik a legrosszabb? -
#60 inkább egyedi... mert nincs benne szöveg, mégis beszél az egész... :) mondjuk nekem sem a kedvencem, de nem a legrosszabb rész... :) -
#59 Na erről a részről beszéltem korábban, írtó bugyuta. Csili-vili-amorf hülyeség... -
#58 én NEM vettem -
#57 megerőszakolja? én vettem azon észre, hogy bármily nemű nemi erőszak lett volna ott... :D -
#56 Nekem a kedvencem a World Record meg amikor a robotot bekapcsolják a mátrixba és a végén a csajt megerőszakolja:DDD Az akkora öngól az emberek felé:))) -
#55 aha, a Kid's story-ban az idegesítő kissrác van. azért is mondta Neo neki, hogy nem Ő mentette meg, hanem Ő saját magát. :) -
#54 Egyébként nekem az utolsó kivételével mindegyik tetszett
Legjobban Osiris utolsó útja,Kid's story(egyébként ez az az idegesítő fiatal srác a filmben aki annyira rajong Neo-ért?)
Meg az a rész amikor a kiscsaj keresi a cicáját
-
#53 Ötlet meg kivitelezés azért nem ugyanaz.
Kiváncsi lennék milyen lenne ha egyetlen japán rajzoló se dolgozott volna rajtuk -
#52 a rendező Andy Jones... szal csak a készitők japánok.
a szellemi 5let egy amerikaitól van... :P -
#51 Az amikor átállítják a robotot a saját oldalukra... Nekem tetszett az is.
Legjobb szvsz a Hiba a mátrixban... -
#50 Tévedsz...a SQUARESOFT-os srácok ( gondolom tudod hogy kik is ŐK) csinálták
Nem hiszem el hogy egy anime fan nem veszi észre hogy melyik japán melyik amerikai(vagy akármilyen más ország) -
#49 nem volt rossz, csak olyan furcsa volt az animáció benne... :P -
#48 final flight of osiris? az az 1etlen amerikai... de ha jobban belegondolok az nem is olyan lényeges. én nem vettem nagyon hozzá az animatrix-hoz...
szvsz a legjobb a kid's story! ^_^ -
#47 Melyik is az utolsó? -
#46 Nekem az tetszett a legjobban:P -
#45 Az utolsó egy akkora szarság hogy nemigaz...amikor táncolnak meg bohóckodnak...látszik hogy az amerikai, a többi meg japán -
#44 szerintem az összes nagyon jó volt! csak talán a world record nem volt valami jó. de a többi mesteri volt! :) -
Gandibá #43 Én nem tudok róla, de én szinkronosan láttam és úgy jó volt. Már amelyik film tetszett belőle :) -
#42 hi. nem tudja valaki, hogy hol lehet beszerezni eredetiben az animatrixot úgy, hogy japán szinkron van hozzá, de magyar felirat? 1általán van ilyen verzió? -
#41 www.feliratok.hu :) -
beagleboy #40 Nekem megvan mind a kilenc rész bebeeee! De igazán segithetne valaki, hogy honnan lehet letölteni a feliratot hozzá. -
#39 conga fury -t szedjétek le.. ez a legelső zene mikor a dojoban verekednek -
#38 Jut eszembe, találkozott már valaki a magyar szinkronú DVD-rip-pel?
Eddig csak az angolt tudtam beszerezni. :-( -
#36 Az bizony csak a teljes Animatrix DVD-n van rajta. Valamelyik warez oldalon biztos megleled a divx/xvid rip-jét. -
#34 a csaj meghal... és a robot átáll... az a vége :) -
#33 Van az a rész, asszem Matriculated a címe, mikor rá akarják venni a robotot hogy álljon át önszántából az emberekhez. Na ott a végét nem egészen értem, megijed tőle a csaj és aztán mindketten ott maradnak abban a virtuális térben? Szóval gondolom valami olyasmit akar mondani hogy ez az egész nem lehetséges az emberi természetből adódóan. -
#32 Akárki akármit mond, nekem a Kid's Story jött be a legjobban. Rettenetesen belelkesedtem, amikor a srác a rajzfilmből megjelent a filmben is :)
Isteni poén volt! :) -
#31 én meg máeláttam de nem este hanyatt. -
#30 kabbe -
Evilmann #28 Ha zöld elmosódást látsz, akkor az xvid codec-el van a gáz. Szedd le a nimot, rakj fel egy xvidet és utána nézd meg jó-e, ha megy akkor mehet vissza a nimo, de az xvid codecet hagyd ki az installálásnál. -
#27 mindegyik a mátriksz csíkokkal indul :D -
#26 Hellosztok!
Nah! letöltöttem a DVDripet, de lejátszásnál a kép iszonyatosan elmosódik!!! Gondolom itt valamilyen codec hiány lehet a bűnös, de nem tudom, h mit rakjak föl rá!! Jelenleg NIMO 50 Codec pack build 8 van fönn, egy divx 5.05-ös kiegészítéssel! Mit kéne még föl raknom rá, vagy esetleg kiszednem belőle, hogy normálisan fusson? MAGYARUL: mi az a codec(pack) amivel szinte minden videót lejátszhatok ilyenfajta bibi-k nélkül??
Segítségeteket előre is köszönöm!
;) -
#22 HEE?
ez egyben egy 1 óra 40 perces videó. szerintem te a Trailereket szedted le :P -
#21 1+2cd=100MB
3cd=150MB -
#20 télleg?én három cdset szedtem le és kerekitve 10 perc lett!
mert az eggyik 7perces másik 10 a harmadik 9