6370
Vampire - Bloodlines
-
Hoz_Hun #3249 Lol, szerintem akkor majd Jenettel is végig fogom vinni....:D -
Hoz_Hun #3248 Csak Jenette maradhat, és kell neki a nyaklánc. Mindegy milyen nemű vagy Jenettet nem zavarja a dolog.
Na majd kipróbálom, hogy másról beszélek vele, nem a szexről, akkor szabadulok-e szex nélkül :)). -
Honnan van ez? -
HEHEHEHE:DDDD Ez kell. Ebben egy Ventrue milyen király lehet:DD
-
Ezt már le is lehet tölteni. Szerintem Zsírul néz ki nagyon.
Apám mi lessz itt. Ez a Jenett modell például az összes Hl2-est porbaalázza.DD
-
Ehhez csak annyit ,hogy ASZTASZENTSÉGIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Kérdés: én megmentettem mindkét énjét.
Akkor mi van?
És csak pasival működik a dolog? -
haxoror #3242 Má' megin új banner van vagy csak én hülyülök!?
-
haxoror #3241 Hehe, beszélj vele bármiről aztán próbálj meg szex nélkül kijutni a szobából ;)
(A nyakláncot biztos oda kell neki adni?) -
Hoz_Hun #3240 Ja és TÉNYLEG meg lehet Jenettet dugni..eheheheh. Még nyögdécsel is közben. Ezek után tudod mikor választom Therest na meg a kis szellem csaj is megruhad a házában, mert ezek után akárhányszor végigviszem mindig jenettnek fogom odaadni a nyakláncot...ehehehheh...
...minden alkalommal mikaor Santa Monicaban járok meghúzom Jenettet...nagyon király....
azt mondja tudok-e valamilyen játékot, mert unatkozik..
mondom tudok, csak azt valószínüleg nem kivitelezhető..
..elvigyorodik és azt mondja, ...dehogy nem csak kicsit nehéz, de teljeséggel megvalósítható....aztán nyöszörgés a szívalakú ágyon...és az nem vészívás...eheheheheh -
Hoz_Hun #3239 Ez Rodriges gyerek nagyon rendes srác, már két skilt is tanított nekem. Mire az őrült malkávhoz mentem 7 volt a Meelem, pedig nem is arra gyúrtam. -
Hoz_Hun #3238 Brujah vagyok, megcsináltam a hajót kill nélkül (tök egyszerű lol elsőre nagyon láma voltam), és annak elenére hogy Brujah vagyok megkaptam az apartmentet a Skyline hotelban.
Ez a Skyline hotel fasza egy hely: 1 lakót lemészárolt egy sorozatgyílkos, 2 meghalt egy gyílkós kór által, 1 felzabál egy élőhalott szörny, na meg vagyok én lakónak egy Vámpír...jó kis hely mi? -
Nah, megvót a game...
Malkaviannal az utolsó küzdelemig lőnöm se kellett (anarch). :)
És igazából akkor sem lőttem, mert lángszórót használtam. :D -
Hát az. Megesett, hogy sniperrel lődöztem emberekre(!), totális, tökéletes fejlövést produkáltam a homloka kellős közepébe, erre sebződik 9 HP-t. Utána gyomron találtam, mínusz 52 HP. Hát a franc se érti. Nem sok értelme van. -
Joint #3235 patch még sehol? -
#KINAI!!! -
Ez nekem is volt. Akkor a Torreadorok már csak ilyenek. Nekem volt olyan a végén,hogy a fickó mögött haladtam vagy 10métert utána egy másik Ferdeszemű mellett eltörtem a nyakát és semmi nem történt. -
Igaz, a headshot hiánya is nagyon zavaró néha... -
Értem. :)
Amúgy ebből a szempontból sajna van a játéknak még egy hibája.
A küldetések előtt a malkavitával többször is fikáztam a herceget, mégis ugyanúgy, ugyanabban a hangnemben, ugyanazt a küldetést kaptam. -
#3229 -
Az lehet. Én csak utánaolvastam a gamebansheen, ugyanis mivel én is megkaptam, gőzöm sem volt, hogy máshogy is megkaptam volna, avagy senem. -
A downtown-i lakást a malkivita is megkapja és még csak be sem nyal érte, ugyanis állandóan a fizetségért veri az asztalt. :) -
Pfúúúj!
-
haxoror #3226 Azt le lehet valahonnan tölteni? Nagyon kéne :) -
SG #3225 Aztán viheted sétálni a zombigyerkőcöt. -
SG #3224 Mint a hullajó-ban :))) -
haxoror #3223 vámpír zombival, na ez az igazi nekrofília LOL -
haxoror #3222 Ja, remélem lesz majd egy mod ami engedi minden emberszabásu sneakkillezését és kiterjeszti a headshotot az összes fegyverre :/ -
SG #3221
-
haxoror #3220 Nem de a csatornás résznél még egy zombit is leápoltam volna hogy legyen zsetonom lőszerre :D
Kár hogy kimaradt a játékból az extra pénzszerzés mint Fallout-ban a nyerőgépek vagy a gecko-vadászat.
-
SG #3219 Pdig jó cuccot ad Pisha a könyvért meg a fétisért cserébe, érdemes újra nekifutni a múzeumnak ha van mentésed nem sokkal előtte. -
haxoror #3218 Én torreadorral is simán megkaptam -
szopás...:/ -
A fetish a múzeumban van, az biztos. -
Nem a downtowni kéró az a hajós (ELizabeth) küldetés ölésmentes és észrevétmentes megcsinálásáért jár, ha ventrue-val vagy és jól benyalsz a hercegnek ! -
Itt a jutalom atét, nem más lehet nem mérges, de szűkmarkú. Egyébként a fetish: szerintem a museumban volt. -
Orgi #3213 A két tárgyat amit Pisha kér hol találom meg? Különösen a museum fetish izgat, ugye nem abban a a múzaumban volt, ahová a koporsóért kellett mennem?
Én kinyírtam mindenkit (Brujah vagyok) és nem tűnt túl mérgesnek ráma herceg. -
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD LOL!!! -
SG #3211 És leápoltad 2500-ért gumi nélkül ??:)))) -
Ha megtalálom Gary-t ki kell nyírnom, mer a herceg harakszik rá? Vagy nem is Tudom/kell kinyírni?