6370
Vampire - Bloodlines
  • Hoz_Hun
    Lol, szerintem akkor majd Jenettel is végig fogom vinni....:D
  • Hoz_Hun
    Csak Jenette maradhat, és kell neki a nyaklánc. Mindegy milyen nemű vagy Jenettet nem zavarja a dolog.

Na majd kipróbálom, hogy másról beszélek vele, nem a szexről, akkor szabadulok-e szex nélkül :)).
  • SRobert
    Honnan van ez?
  • CarajoEsp
    HEHEHEHE:DDDD Ez kell. Ebben egy Ventrue milyen király lehet:DD
  • CarajoEsp
    Ezt már le is lehet tölteni. Szerintem Zsírul néz ki nagyon.
    Apám mi lessz itt. Ez a Jenett modell például az összes Hl2-est porbaalázza.DD
  • CarajoEsp

Ehhez csak annyit ,hogy ASZTASZENTSÉGIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • SRobert
    Kérdés: én megmentettem mindkét énjét.
    Akkor mi van?

És csak pasival működik a dolog?
  • haxoror
    Má' megin új banner van vagy csak én hülyülök!?
  • haxoror
    Hehe, beszélj vele bármiről aztán próbálj meg szex nélkül kijutni a szobából ;)

(A nyakláncot biztos oda kell neki adni?)
  • Hoz_Hun
    Ja és TÉNYLEG meg lehet Jenettet dugni..eheheheh. Még nyögdécsel is közben. Ezek után tudod mikor választom Therest na meg a kis szellem csaj is megruhad a házában, mert ezek után akárhányszor végigviszem mindig jenettnek fogom odaadni a nyakláncot...ehehehheh...
    ...minden alkalommal mikaor Santa Monicaban járok meghúzom Jenettet...nagyon király....
    azt mondja tudok-e valamilyen játékot, mert unatkozik..
    mondom tudok, csak azt valószínüleg nem kivitelezhető..
    ..elvigyorodik és azt mondja, ...dehogy nem csak kicsit nehéz, de teljeséggel megvalósítható....aztán nyöszörgés a szívalakú ágyon...és az nem vészívás...eheheheheh
  • Hoz_Hun
    Ez Rodriges gyerek nagyon rendes srác, már két skilt is tanított nekem. Mire az őrült malkávhoz mentem 7 volt a Meelem, pedig nem is arra gyúrtam.
  • Hoz_Hun
    Brujah vagyok, megcsináltam a hajót kill nélkül (tök egyszerű lol elsőre nagyon láma voltam), és annak elenére hogy Brujah vagyok megkaptam az apartmentet a Skyline hotelban.
    Ez a Skyline hotel fasza egy hely: 1 lakót lemészárolt egy sorozatgyílkos, 2 meghalt egy gyílkós kór által, 1 felzabál egy élőhalott szörny, na meg vagyok én lakónak egy Vámpír...jó kis hely mi?
  • SRobert
    Nah, megvót a game...

Malkaviannal az utolsó küzdelemig lőnöm se kellett (anarch). :)
    És igazából akkor sem lőttem, mert lángszórót használtam. :D
  • Voltan
    Hát az. Megesett, hogy sniperrel lődöztem emberekre(!), totális, tökéletes fejlövést produkáltam a homloka kellős közepébe, erre sebződik 9 HP-t. Utána gyomron találtam, mínusz 52 HP. Hát a franc se érti. Nem sok értelme van.
  • Joint
    patch még sehol?
  • CarajoEsp
    #KINAI!!!
  • CarajoEsp
    Ez nekem is volt. Akkor a Torreadorok már csak ilyenek. Nekem volt olyan a végén,hogy a fickó mögött haladtam vagy 10métert utána egy másik Ferdeszemű mellett eltörtem a nyakát és semmi nem történt.
  • SRobert
    Igaz, a headshot hiánya is nagyon zavaró néha...
  • SRobert
    Értem. :)

Amúgy ebből a szempontból sajna van a játéknak még egy hibája.
    A küldetések előtt a malkavitával többször is fikáztam a herceget, mégis ugyanúgy, ugyanabban a hangnemben, ugyanazt a küldetést kaptam.
  • Sir Quno Jedi
  • Sir Quno Jedi
    Az lehet. Én csak utánaolvastam a gamebansheen, ugyanis mivel én is megkaptam, gőzöm sem volt, hogy máshogy is megkaptam volna, avagy senem.
  • SRobert
    A downtown-i lakást a malkivita is megkapja és még csak be sem nyal érte, ugyanis állandóan a fizetségért veri az asztalt. :)
  • Jagi
    Pfúúúj!
  • haxoror
    Azt le lehet valahonnan tölteni? Nagyon kéne :)
  • SG
    Aztán viheted sétálni a zombigyerkőcöt.
  • SG
    Mint a hullajó-ban :)))
  • haxoror
    vámpír zombival, na ez az igazi nekrofília LOL
  • haxoror
    Ja, remélem lesz majd egy mod ami engedi minden emberszabásu sneakkillezését és kiterjeszti a headshotot az összes fegyverre :/
  • SG
  • haxoror
    Nem de a csatornás résznél még egy zombit is leápoltam volna hogy legyen zsetonom lőszerre :D
    Kár hogy kimaradt a játékból az extra pénzszerzés mint Fallout-ban a nyerőgépek vagy a gecko-vadászat.
  • SG
    Pdig jó cuccot ad Pisha a könyvért meg a fétisért cserébe, érdemes újra nekifutni a múzeumnak ha van mentésed nem sokkal előtte.
  • haxoror
    Én torreadorral is simán megkaptam
  • Jagi
    szopás...:/
  • Sir Quno Jedi
    A fetish a múzeumban van, az biztos.
  • Sir Quno Jedi
    Nem a downtowni kéró az a hajós (ELizabeth) küldetés ölésmentes és észrevétmentes megcsinálásáért jár, ha ventrue-val vagy és jól benyalsz a hercegnek !
  • Jagi
    Itt a jutalom atét, nem más lehet nem mérges, de szűkmarkú. Egyébként a fetish: szerintem a museumban volt.
  • Orgi
    A két tárgyat amit Pisha kér hol találom meg? Különösen a museum fetish izgat, ugye nem abban a a múzaumban volt, ahová a koporsóért kellett mennem?
    Én kinyírtam mindenkit (Brujah vagyok) és nem tűnt túl mérgesnek ráma herceg.
  • Jagi
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD LOL!!!
  • SG
    És leápoltad 2500-ért gumi nélkül ??:))))
  • Jagi
    Ha megtalálom Gary-t ki kell nyírnom, mer a herceg harakszik rá? Vagy nem is Tudom/kell kinyírni?