6370
Vampire - Bloodlines
-
Drizzthsz #3289 És hogy álltok amúgy? Főleg a párbeszédek helyzete érdekelne. Hányan vagytok rajta? Vannak-e nem várt nehézségek,etc... -
mike369 #3288 közben azért dolgozunk!
úgyhogy a végtelenségig azért nem várunk rá... -
Drizzthsz #3287 Jajjjajj, akkor sohse? -
mike369 #3286 ahogy kijön a patch, lesz! -
persze, alapesetben: Fuck da Police! de maxolni akarom a vérmágiát. -
Drizzthsz #3284 És van valahol valami jó kis trial? -
Drizzthsz #3283 Valahogy amúgy a "diszkókban" a nőket fel lehet szedni? Én úgy vettem észre, minél nagyobb az appearance, annál jobb szövegeket nyomat a srác. -
mike369 #3282 -
mike369 #3281 Csináljuk már! -
Most van par szabad oram es ugy jaccanek vele de nem tudok :( Valaki help? -
Jo hat megkerdem :D
Mijeza Refres fix?
Mi tortenik a Santa Monica Pier-nel?
Mi az a change levels bug?
Milyen serial killer kerdesek?
Kerlek help mert tenyleg nem tudom :( -
Nincs! Asse tudom mi az :( -
Drizzthsz #3277 Ehhez a játékhoz nem készül magyarítás?
Pedig kibaszott jó, pont a szövegek, csak egyre nehezebben érthetőek. Azt meg lehet valahogy csinálni, hogy a játékban inkább az anarchokkal vagyok, mint a Camarillával. -
SG #3276 Srácok kéne csinálni egy FAQ-t amiben a most kezdő emberkék megtalálnák a fontosabb kérdéseket. Gondolok itt elsősorban a sokszor kérdezett refesh fixálásra, a santa monica pier-re, a change leveles bug megoldásra meg a serial killer kérdéseire. Akkor nem kéne századszor is beírni a megoldásokat, elég lenne csak a faq-ra hivatkozni. -
Nem. Gangrel.
-
SG #3274 "Apám mi lessz itt. Ez a Jenett modell például az összes Hl2-est porbaalázza.DD"
Te kis szemellenzős fanatikz:))) -
haxoror #3273 állítólag több xp-t ad ha nincs hulla -
De nincs annyi XP ! Márpediglen fejlődni KELL ! AMúgy meg a maskarádét is csak észervéttitkosan lehet fenntartani ! VAGY SABBATOS VAGY VAZEG ?!! :DDD -
Mit számít? Nincs dádá, ha mészárolsz a múzeumban. Csak emberek, ráadásul zsaruk. Pokolra velük, ha voltak olyan ostobák, hogy az utadba álljanak. -
mike369 #3270
-
haxoror #3269 Most végülis az számít hogy ne vegyenek észre vagy hogy gyilok nélkül legyen meg a pálya? -
haxoror #3268 Aha, szóval te kevered a málnaszörpöt és próbálsz alattomos módon az őrületbe hajszolni 
Sztem király, nem kell másik
-
Müködik, de ez a hülye messze van és nem akar közelbb jönni!
Mikor még nem vesznek észre trance oszt jó van, de a legjobb az asszamita csend-je lenne erre a feladatra. Nincs hang nincs golyó. :) -
beuceron1 #3266 SZIASZTOK VAN MAGYARITÁS A JÁTÉKHOZ? -
mike369 #3265 LETÖLTENIII?????
Honnan szeditek ezeket??? -
mike369 #3264 hehe...izé...
véletlenül letöröltem az előzőt, úgyhogy újra kellett csinálnom...
ui.: ha nem tetszik a népnek, akkor szóljatok és szülök másikat! -
haxoror #3263 Ezmiez ez? -
haxoror #3262 Trance spell? -
De több karakterfüggő megoldás is van. -
Melyik szobába?
Abba, ahol a kis bálványszobor van?
Mondjuk én abba is és az utolsóba is belelőttem az ablakba puskával és utána mikor lenyugodtak a fiúk, akkor beosontam. -
Valaki árulja wel, hogy lehet úgy bemeni a museumban a szobába, úgy hogy őrbácsi ne vegyen észre? Mivel nincs csend disciple-m ezért mindíg sztáprájder - tisu, szal észrevesz. !!!!!!!!!HELP PLÍZ!!!!!!!! -
Tegnap vettem stukkert Larrytől és egyből kezte mondani a dolgokat a parkolóházról! :))) Szal a shopping bejött.
Elegánsan oldottam meg a dolgot, aki nem hányt éppen, azt szivtam kifelé.
Gyerekjáték. :)
-
Hijjjj, azta... na ez nem gyenge!
-
Nem tévedtél...Én most készülök lepihenni...a koporsómba!
-
Takezó #3255 tévedtem... mindenki bealudt -
Takezó #3254 hmmm, kezdünk vámpírosodni, hogy mindenki fenn van ilyenkor? :) -
Zsoldos #3253 refresh-ed be van love fixre? -
Takezó #3252 mit jelent, hogy nonstop? a jelenetek közben? -
Fiuk?
Az a gaz hogy nekem a jatek non-stop felbontast valt... vagy valami ilyesmi mert folyton kibe kapcsoja a moncsit :(
Ez miert van? -
thx a válaszokat!:)