6370
Vampire - Bloodlines
  • Sir Quno Jedi
    Nos a Skyline egy elég lepusztult apartman hotel, majd csak nézd meg a liftet, az előteret, a kiszolgálóhelyiséget (ahonnan kamerán figyelnek amúgy minden lakást ! Szal. ez csak egy szépen felújított lakás, "kis" szépséghibákkal ! :DDD
  • SRobert
    Szerintetek nem gáz, ha egy luxus-apartmanban az álmennyezet helyett a rozsdás csövek látszanak? :D

• SRobert
    Akkor én szerencsés vagyok, mert nekem mindíg kiírta, ha full voltam.
  • Sir Quno Jedi
    Sajna a fegyverspool tényleg limites és gőzöd sincs mekkora, 1xűen csak nem veszi fel a fegyvereket azután. Én is akkor jöttem csak rá, mikor már nem tudtam több fegyvert venni. Ez is bug, mert nem közli veled, hogy az inventory full, azaz próbálja, de nem megy neki. Ez a sima invetoryra is vonatkozik, simán lehagyja olykor szó nélkül azokat a tárgyakat, amik már nem férnek bele. A léyneg hogy nem is szól és ezt quest tárgyaknál is megteszi a mocsok ! Én pl. a webkamerákkal jártam így, hogy csak egyet vett fel a háromból, de azt többet nem is kapod meg, mivel a küldihez ADJÁK !
  • SRobert
    Lesz ott még jobb is. :)
  • SRobert
    Most szigorú vagy, vagy ti is ismeritek egymást? :)

Amúgy egy olyan játékban, ahol elvben felszedhetők a halottak fegyverei, idegesítő, hogy sem a nyílpuskát, sem a kardot nem lehet felvenni. Pláne, hogy még percekig ott hever a hulla eltűnése után.
  • Sir Quno Jedi
    Ehehhehe !
  • Me0w
    Lame... kardot majd Chinatownba kapsz, ahol te jarsz a jatekban az kb az 1/50-e. De siman adjanak Neked oda minden fegyvert, langszorot, amit csak van a jatekban. Neked a worms forts under siege valo kb.
  • EnDeR
    Malkavita szótár:
    Yes Sir! = If you say "jump", i ask "Where is the peak?"
    Goodbye = My mind go out, and my body follow!
  • SRobert
    És ez csak egyre jobb lesz. :)
  • EnDeR
    Elkezdtem Malkavitával, és már az asztal alatt vagyok a röhögéstöl!
  • SRobert
    De nem vagy az! :D
  • SRobert
    Nagyon szorgalmas vagy! :)
    Az alcoholt amúgy nem kell, mert azt nem érzékeli a program.
  • Jagi
    Ha csaj lennék, direkt lehajolnék :D
  • Jacky
    Ok, koszi, megprobalom. Mar az alcoholt is letoroltem :)
  • SRobert
    Szia!

Kapcsold be a safe disk emulációt, a CloneCD-t pedig töröld le, ha van a gépeden.
  • SRobert
    Szerintem meg nem mernél lehajolni a szappanért egy közös zuhanyzóban. :D
  • Jacky
    Nem indul el a játék :( Magyar win, telepítem a gamet, inditok, keri az 1. cd-t, beteszem, nem fogadja el. Kiveszem, 3.47-es demonnal mountolom a cd-képet, aszondja érzékeli a cd/dvd mountot. Megoldás?
    Már copyworldrol is letoltottem .iso meg egy masik fajlt is, de azokat is hiaba mountolom megint igy jarok.
  • SRobert
    Igen, ez aztatat a hibát javítja.

Ezen kívül párbeszéd bugokat.
    Voltak olyan párbeszédek, amik a végtelenségig ismétlődtek, meg olyanok is, amik reloadba "torkollottak".
  • Jagi
    "updated fix for society of leopold exit crash"
    Ez a szévjohánzenes dolog?
  • Jagi
    Chinatownban eddig csak japo! :D
  • Jagi
    Mit tud a patch? Mit javít?
  • EnDeR
    Ninja! vagy Japo?? :-))
  • Jagi
    Ha ilyen seggem lenne lese szállnék magamról!
  • Jagi
    ÁÁÁÁÁ. KonisoáááÁÁÁÁÁ
  • Jagi
    113 üzi? kijött a peccs?
  • EnDeR
    Nekem nincs 8-as melee-m, illetve most már van, de anélkül is tudtam forgatni a katanát! Süti fegyver! :-)
  • EnDeR
    De van! A malkavita a malkav magyar megfelelöje! A lektor így találta a leginkább elfogadhatónak! Tudom beszéltem vele! :)
  • Zsoldos
    Az malkav, vagy malkaviai, malkavita nincs (eng: malkavian), nem? A konyvekben igy forditottak?
  • ShaiHulud
    ize limitvan hogy m ennyi melee fegyvered lehet meg ranged...attol tartok neked mar tul sok kozelharci fegyvered van es ezert nem veszi fel szal dobj el valami faszsagot es voila:) amugy istenkiraly ez a game:) malkavita powa:)
  • SRobert
    Attól még felvehetné...

Egyszerűen a chinatownig nem lehet hozzájutni.
  • Hoz_Hun
  • Hoz_Hun
    Ha nincs 8 meeled akkor nem tudod használni. Gondolom ezért nem veszi fel.
    Marad a ......
  • Hoz_Hun
  • SRobert
    Na én mára léptem, további jó mulatást.
  • SRobert
    Jóvanna! :)

Nem jelezted sehol, hogy joke a dolog.
    Más fórumokban meg nyomják az ilyesmit komolyan is sajna.
  • trident
  • Skynet
    Mehhe...Asszem beütöm konzolba hogy aggya oda a kardot és úgynilvánítom hogy elvettem a japó faxtól...:)
    Jó hogy nem a játék vége elött 1 perccel noymják a kezembe...faxba..:)
  • haxoror
    chinatownból :)
  • Skynet
    Hol a rákba szerváltok katana kardot??? Én Toreadorral vagyok de eddig legyaptam a kardos japót,nemtudtam felvenni a kardot...volt vhol máshol is kard azt sem tudtam....Honnanvaaaaaan?:)