6370
Vampire - Bloodlines
-
haxoror #4089 A medált is odaadtad neki korábban? -
EnDeR #4088 Hogy tudtok vele bármit is csinálni? Nekem 10 seductionom van, de csak aszongya hogy örül nekem!... :-( Pedig ő is malkav én is malkav!... -
A True Crime egy GTA3 klón, ami konzolon elég nagyot ütött, a PC-s változat messze nem éri el a GTA szintet, de azért játszható, néha egészen szórakoztató. Nem tudom, hogyan került bele Jeanette modellje, de a kiadó közös (Activision), úgyhogy ez egy easter egg lehet. -
Zsoldos #4086 Van mar vmi anti-fadeout patch a jeanette jelenethez? :) -
A planetvampiren van egy usermade peccs, 1.1es valtozatnal tart mar, de hivatalos peccs meg varat magara... Pedig jo lenne mar. -
SKAfaládé #4084 Thx a helpeket, asszem újra kezdem ha kijön a patch. Tényleg azzal mi újság mikor tájban jön ki nem tudjtok? -
Takezó #4083 Hmmm :) -
Tessék, búcsúajándék:
-
Na, sziasztok, további jó maskarázós jácccódást!!!
Én léptem egy időre. -
És az minőségre különbség? :D -
Hát itt nem riaszt senki, ha rádfordul a kamera... -
SG #4078 Azért a vákum effektusról se feledkezzünk meg:)))) -
Hoz_Hun #4077 Jenettenek nem csak a szája jár...
-
Nemtom mi a baj azzal, ha a nőnek a szája jár (ha a fejével együtt, ütemesen teszi..
DB
-
haxoror #4075 nosferatuval próbáltad?
-
atr0p0sz #4074 Azért kissé röhejes, hogy 1 hónap és sehol egy HIVATALOS patch... -
Nagyot csalódtam ebben a kultjátékban:
-próbálkoztam, de hiába: Jeanettenek csak a szája járt, nem a keze.
-A sztriptízbárban befizettem magam egy spéci előadásra: pun.i helyett csak nyakat szopogattam.
-VV nek is csak a szája járt, pedig itt is bedobtam mindent.
Kész vagyok!
-
atr0p0sz #4072 Sziasztok!
Sikerült már megoldást találnia valakinek a hang szaggatás problémára, vagy az állandó szaggatásra? -
És van köze a kettőnek egymáshoz, vagy csak névazonosság? (nem ismerem a TCt, ezért kérdem) -
Hoz_Hun #4070 De lehet hogy tévedek. -
Hoz_Hun #4069 Csak azért kérdeztem a kamerákat mert ez az Obfuscate tulajdon képpen elmére ható trükk és fizikálisan nem tünik el csak az illető/kben nem tudatosul az ottléte a diszciplina alkalmazójának. -
Hoz_Hun #4068 Hát de...:D
Rajzol, szimulált, mindegy jól néz ki. :D
Egyébként eléggé megbarátkoztam a Malkávokkal. -
EnDeR #4067 dede én is!
-
EnDeR #4066 A kék tremertöl hogy lehet küldit szerezni???? -
Nemrajzolt ! 3D-sen szimuláltő ! -
Érdekesség: Ha egyszer végigtolta valaki a True Crime-t PC-n, akkor Jeanette választható karakter lesz (mármint a True Crime-ban). -
Amúgy nem mondod, hogy egy rajzolt seggért játszol egy olyan karakterrel, amit nem is szeretsz? :DDD -
Nem, nem vesznek észre a kamerák. Asszem négyesen még nem engedi az interakciót... -
Ja, az sokat segít. :) -
Jó tanács használjátok a "k" gombot ! -
Hoz_Hun #4059 Én egyébként nem csípem a Malkávokat, de a csajnak nagyon jó segge van. Obfuscate is über. Most megyek a múzeumba és 4. szinten van, úgy hogy szerintem nem lesz gond (tényleg Obfuscate használva látnak a kamerák?).
Már csak a csaj miatt is érdemes játszani a Malkával. Engem annyira nem hatnak meg a poénjai, kb az 1/3 ütős, viszont a sok zagyvalgása engem zavar.
Cowboy ruha rulez, a bőrszerkók még jobbak lesznek. Jenettel jól kiegészítik egymást. -
Mondtam én, hogy nincs jobb... :D -
EnDeR #4057 Muhahahahahaaaa!! A hülyékok! Malkavitával 1. próbálkozásra sikerültek a béna kinai ikrek! :-) Obfuscate rulez! egyszer látnak elfutok, lövök kettöt, megint elfutok... soha nem vagyok szem elött :)) Agrevált sebzést nem is kaptam, és csak 1 kissebb vércsomagot fogyasztottam, többre nem is volt szükségem! Nyehe Nyehe! Bow Malkavians! -
EnDeR #4056 Hehehe Senki nem tudott arról, hogy ott voltam :-)
-
Fat Larrytól (ha szemben állsz vele) balra.
Addig zárva volt, most nyitva van. -
Nem is lenne akkora baj, ha jól megcsinálták volna.
Mert pl szerintem a ranged rész jó lett. (leszámítva a fejlövés dolgot.) -
Elindítod a flashgetet.
Megnyitod a böngészőben a wandoot.
Ráklikkelsz mondjuk a cd 1 könyvtárra.
Akkor megjelenik annak az ötvenegynéhány fájlnak a listája.
Bármelyikre jobb egérklikk. Minden letöltése Flashgettel.
A megjelenő ablakban megadod a könyvtárat, ahová menteni akarod a cuccot.
Beállítod, hogy jelszó kell az eléréshez.
Beírod a kapott felhasználónevet és a jelszót. A wandoonál ugyanaz a kettő.
Okét nyomsz, akkor feltesz egy kérdést, hogy az összesre ezt a beállítást szánod-e. Igen és ok.
Ha szerencséd van, sorozatban letölti az összes cuccot. -
bazze #4052 nem csinálja! -
EnDeR #4051 Ha elinditod a flash get-et akkor a jobb felsö sarokban megjelenik egy átlátszó ablak két lefele nyillal! amit le akarsz tölteni oda dobáld be (jelöld ki, és húzd oda az egérrel, általában always on top-ra van állitva, néhány játékban is látszik
) és ki fog jönni egy ablak, amiben van authentikációs rész, viszont az defaultban nincs engedélyezve, egy check boxot kell kipipálni, hogy tudjál beirni user nevet, és password-öt, úgyhogy vigyázz vele nézd át alaposan.
-
Mer ez egy RPG elemkkel tűzdelt kalandjáték, csak sajna erőltették a TPS harcot ! AZ első részbe csapatod volt és meg lehetett állítani míg panrancsokat adsz. Ez már sajna manapság nem jellemző...