6370
Vampire - Bloodlines
  • SRobert
    Mindenkinek eztetetet csinálja... :)

Ha a virtuális memóriát 3G-ra állítod, az segít.
  • vacakman
    Sziasztok!A Mudd hunt küldetésen mit kell csinálni amit Arthur adott?
    Azt írja menjek ell dowtonba és keressem meg a Skyeline Apartments 2A emeletett!Az mr melton szobája!Ott keressek meg valami pénzt4,de lehet hogy nem jól olvastam el!!Létszi segítsetek!
    Köszi!
  • Shep
    sokan panaszkodtak, hogy sokat tölt, nállam ez nem jelentkezett, nekem pár mp /kb 10-15/ és betölti a gamet meg az adott pályarészeket
  • Morphin
    senki????? #4319
  • Shep
    A fertőzős küldit csinálom, lent vagyok a csatornában ahol állítólag a fertőzők élnek, nade van a csatornában egy bukó szemben egy másik de sajnos túl nagy a távolság hogy átugorjam, vagy nem is arra kell őket keresni?
  • Shep
    jó sok mákkal :)
  • Shep
    Beszéltem Hanahval a Skyline apartmanban, átmentem az Empire hotelba a pultost rábeszéltem, hogy ugyan adja már ide nekem a kulcsot Jezebel szobájához, ez eddig ok, csakhogy marhára nem találom szobát, a liftel csak a bálterembe tudok felmenni, elvileg lehet az 1-5-6 os gombokat nyomkodni, de az 1-re semmit nem csinál, 5-6 akármelyikét nyomom mindíg a bálteremhez visz, akkor most mi van?
  • CarajoEsp
    Nah MINDENKINEK BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK.
    +ILYENKOR (MINDENKI VÉSSE AZ ESZÉBE),BEJGLIT KELL ENNI ÉS NEM VÉRT!!!
  • Zsoldos
    Nosferatu.
  • Dádé
    Üdv!Most szeretném elkezdeni a játékot és az érdekelne hogy melyik karakterrel érdemes(A szociális karikat kivéve)kezdeni?
  • Morphin
    Hello!!Lenne egy kérdésem én nem játszom a játékkal mert a bátyámnak töltöttem le de engem nem is érdekel annyira!!
    A LÉNYEG:az elég furcsa hogy nagyon lassan tölt meg hogy szaggat az egész játék.. (néha 10 percig tölti a menüt meg a pályákat)

a gépem rövid konfigja:AMD 2800+,ATI 9600 128 MB,512 ram,110GB HDD...directX9.0c szóval még bírnia kéne a game-t szaggatás nélkül is nem??? valaki tudna segíteni???
  • pala17
    köszi,és as nosferatut hogl lehet megtalálni,vki járt már arra,kinyitottam már egy alsó csapóajtót és leusztam,de ott el isakadtam,fogalmam nincs merre tovább!HELP!!!!!
  • SG
    A kocsi a parkolóházban található sánta mónikában, és a csomagtartójából kell kiszedni a cuccot.
  • pala17
    A lillys küldetés nekem is gáz(az is hol van a kocsi).Másik hogy lehet vkit megitatni az én véremből.Köszi!
  • pala17
    vki segítsen lécci!A Tremerevel vagyok Hollywoodban,amikor a Nosferatut kell megkeresni Tzimitze lehentelése után a katakombákban,merre keressem,hol van.Ha e-mail-t küldene vki mert sok leeírni azt is nagyon +köszönném [email protected]öszti
  • jocika
    Köszi.
    Az öregasszonnyal beszéltem és adott 50 dolcsit. Azt annyi. Azóta csak egy kérdést tesz fel és egy választ adhatok.
  • vassyg
    -miután megkaptad a Lilis küldetést, menj és beszélj a dinner-ben az aszottvénöregasszonnyal kapsz majd tőle egy kocsikulcsot, meg egy fényképet...a többit meg kombináld ki.
    -a kórházas csajszi majd később downtownban újra feltűnik, no para.
    -valszeg a peccshez kell új krekk, de ha berakod az EREDETI cd-t akkor biztos elindul
  • jocika
    Senki?
  • Gábor
    Alcohol.
  • VRSDM
    most találtam a forumban egy megoldást ki is próbálom... :)))))
  • VRSDM
    megszereztem a gém-et, (image filok voltak a cd-ken ((3db cd))) endesen fetette nem volt semmi gond. aztán jött a hiba mint égből a menykőcsapás(vagy mint csövesre a vérszívás, csak hogy stílusos legyek). na mindegy... bejön a képe a játéknak aztán kiírja hogy ne fusson semmilyen cd képfálj program .. majd kilép.!! ok. kikacsoltam a daemont, de igy is ugyanez... bezzeg a geci szomszédnál megy... nem tudtok vmi megoldást???
  • Gábor
    Nyomj utána egy Esc-et.
  • Scania LB 140
    Hello mindenkinek nem tudna nekem valaki mondani egy honalp címet ahonnan lelehetne tölteni a játékot vagy crackot hozzá.
    Előre is nagyon szépen köszönöm.
  • shrid
    hi all. mér van az ha játék közben benyomom a console-t akkor onnantól kezdve ha becsukom, akkor semmi sem történik (de a zene megy tovább) és semmi hibát nem észlel a gépem. ha van valami titka akkor írjátok már fel.
    előre is thx...
  • MrDevil
    Sikerült megoldanom a registry volt a ludas!!! De azért neketek is köszi a segítséget!!!
  • jocika
    Kellenne egy kis segítség, nem feltétlenül a pontos leírás, hanem inkább útmutatás. Az egyik problémám Lyli. A foszer a parton beszél róla, de azóta senkitől nem tudok semmi infót kiszedni erről a témáról. Mi a bánatot csináljak? Vagy elrontottam valimit?
    A másik : megitattam egy lányt a kórházban a véremből és eltünt a csajszi. Ez mi ? Kámfor testvériség?

Apropó, biztonsági másolatra felmegy úgy a patch, hogy nem kell hozzá nocd file?
  • Hoz_Hun
    Ja szedd ki a registryből. Szerintem ott toltad el, hogy pl az Angol UK verzióhoz az Angol US patchet választottad ki.
    Erre oda kell figyelni.
  • Kovász
    Szedd ki a registryből is (pl. regcleaner-rel).
  • mike369
  • Pontius #4300
    Magyarítást PLZZZ :))
    Mike! Mikorra várható a fordítás? Érdemes várnom 1-2 napot a magyarításra vagy inkább szerezzek be egy szótárat? :P
    (tudok angolul de magyarul azért mégiscsak MÁS) :)
  • MrDevil
    Hali !
    Valaki nem tudja mi lehet a baj felraktam a patchet!! utána le kellet szednem az egész játékot! újra fölraktam de viszont most már a patch nem akart fölmenn, mert azt írja hogy már fönn van!!!
    valakinek valami ötlete??
  • dolfy #4298
    Csipkedd magad báttya mert kifutunk az időből. Már rég készen kellene lenned, szerintem vegyél ki még egy pár nap szabit, vagy a karifa díszítés helyett ezzel foglalatoskodjál. Kápis????
    Na jó még kapsz pár nap haladékot de még ebben az évben legyen meg!!!
    ui: sz... le a vizsgákat ez az első...
  • Kovász
    Áhh, ugyanugy nem jön át a ribi a temetőbe, mint eddig
  • Lacc
    Hő nem offolunk :)
  • Hmuda
    Ah, majdnem. :-)

Amúgy most is csak addig jutottam, hogy elmenjek a faluba, aztán ráuntam. Már várom a JTL-t. :-)
  • TociG
    Gabor Septor... :D
  • Hmuda
    Hm, csak nem Smug vagy? :-)
  • Drizzthsz
    Na ne....
    Csak simán felül kell írni a file-okat azt kész, nem? A hl2-nél a Steam miatt volt a szopás, itt meg nincs steam ugyebár.
  • Kovász
    KIJÖTT A HIVATALOS PATCH!!!!

És rögtön az 1.2-es verzió!!!
  • TociG
    HMUDA:DDDDDDDD Te itt vagy??? Lol:DDD most olvasom mennem kell kraytot ölni:D Hát együtt nem fogtunk sajna kraytot:D Majd legközelebb:D