6370
Vampire - Bloodlines
-
Mindenkinek eztetetet csinálja... :)
Ha a virtuális memóriát 3G-ra állítod, az segít. -
vacakman #4328 Sziasztok!A Mudd hunt küldetésen mit kell csinálni amit Arthur adott?
Azt írja menjek ell dowtonba és keressem meg a Skyeline Apartments 2A emeletett!Az mr melton szobája!Ott keressek meg valami pénzt4,de lehet hogy nem jól olvastam el!!Létszi segítsetek!
Köszi! -
sokan panaszkodtak, hogy sokat tölt, nállam ez nem jelentkezett, nekem pár mp /kb 10-15/ és betölti a gamet meg az adott pályarészeket -
senki????? #4319 -
A fertőzős küldit csinálom, lent vagyok a csatornában ahol állítólag a fertőzők élnek, nade van a csatornában egy bukó szemben egy másik de sajnos túl nagy a távolság hogy átugorjam, vagy nem is arra kell őket keresni? -
jó sok mákkal :) -
Beszéltem Hanahval a Skyline apartmanban, átmentem az Empire hotelba a pultost rábeszéltem, hogy ugyan adja már ide nekem a kulcsot Jezebel szobájához, ez eddig ok, csakhogy marhára nem találom szobát, a liftel csak a bálterembe tudok felmenni, elvileg lehet az 1-5-6 os gombokat nyomkodni, de az 1-re semmit nem csinál, 5-6 akármelyikét nyomom mindíg a bálteremhez visz, akkor most mi van? -
Nah MINDENKINEK BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK.
+ILYENKOR (MINDENKI VÉSSE AZ ESZÉBE),BEJGLIT KELL ENNI ÉS NEM VÉRT!!!
-
Zsoldos #4321 Nosferatu. -
Dádé #4320 Üdv!Most szeretném elkezdeni a játékot és az érdekelne hogy melyik karakterrel érdemes(A szociális karikat kivéve)kezdeni? -
Hello!!Lenne egy kérdésem én nem játszom a játékkal mert a bátyámnak töltöttem le de engem nem is érdekel annyira!!
A LÉNYEG:az elég furcsa hogy nagyon lassan tölt meg hogy szaggat az egész játék.. (néha 10 percig tölti a menüt meg a pályákat)
a gépem rövid konfigja:AMD 2800+,ATI 9600 128 MB,512 ram,110GB HDD...directX9.0c szóval még bírnia kéne a game-t szaggatás nélkül is nem??? valaki tudna segíteni??? -
pala17 #4318 köszi,és as nosferatut hogl lehet megtalálni,vki járt már arra,kinyitottam már egy alsó csapóajtót és leusztam,de ott el isakadtam,fogalmam nincs merre tovább!HELP!!!!!
-
SG #4317 A kocsi a parkolóházban található sánta mónikában, és a csomagtartójából kell kiszedni a cuccot. -
pala17 #4316 A lillys küldetés nekem is gáz(az is hol van a kocsi).Másik hogy lehet vkit megitatni az én véremből.Köszi! -
pala17 #4315 vki segítsen lécci!A Tremerevel vagyok Hollywoodban,amikor a Nosferatut kell megkeresni Tzimitze lehentelése után a katakombákban,merre keressem,hol van.Ha e-mail-t küldene vki mert sok leeírni azt is nagyon +köszönném [email protected]öszti -
jocika #4314 Köszi.
Az öregasszonnyal beszéltem és adott 50 dolcsit. Azt annyi. Azóta csak egy kérdést tesz fel és egy választ adhatok. -
vassyg #4313 -miután megkaptad a Lilis küldetést, menj és beszélj a dinner-ben az aszottvénöregasszonnyal kapsz majd tőle egy kocsikulcsot, meg egy fényképet...a többit meg kombináld ki.
-a kórházas csajszi majd később downtownban újra feltűnik, no para.
-valszeg a peccshez kell új krekk, de ha berakod az EREDETI cd-t akkor biztos elindul
-
jocika #4312 Senki? -
Gábor #4311 Alcohol. -
most találtam a forumban egy megoldást ki is próbálom... :))))) -
megszereztem a gém-et, (image filok voltak a cd-ken ((3db cd))) endesen fetette nem volt semmi gond. aztán jött a hiba mint égből a menykőcsapás(vagy mint csövesre a vérszívás, csak hogy stílusos legyek). na mindegy... bejön a képe a játéknak aztán kiírja hogy ne fusson semmilyen cd képfálj program .. majd kilép.!! ok. kikacsoltam a daemont, de igy is ugyanez... bezzeg a geci szomszédnál megy... nem tudtok vmi megoldást??? -
Gábor #4308 Nyomj utána egy Esc-et. -
Scania LB 140 #4307 Hello mindenkinek nem tudna nekem valaki mondani egy honalp címet ahonnan lelehetne tölteni a játékot vagy crackot hozzá.
Előre is nagyon szépen köszönöm. -
shrid #4306 hi all. mér van az ha játék közben benyomom a console-t akkor onnantól kezdve ha becsukom, akkor semmi sem történik (de a zene megy tovább) és semmi hibát nem észlel a gépem. ha van valami titka akkor írjátok már fel.
előre is thx... -
Sikerült megoldanom a registry volt a ludas!!! De azért neketek is köszi a segítséget!!! -
jocika #4304 Kellenne egy kis segítség, nem feltétlenül a pontos leírás, hanem inkább útmutatás. Az egyik problémám Lyli. A foszer a parton beszél róla, de azóta senkitől nem tudok semmi infót kiszedni erről a témáról. Mi a bánatot csináljak? Vagy elrontottam valimit?
A másik : megitattam egy lányt a kórházban a véremből és eltünt a csajszi. Ez mi ? Kámfor testvériség?
Apropó, biztonsági másolatra felmegy úgy a patch, hogy nem kell hozzá nocd file?
-
Hoz_Hun #4303 Ja szedd ki a registryből. Szerintem ott toltad el, hogy pl az Angol UK verzióhoz az Angol US patchet választottad ki.
Erre oda kell figyelni. -
Kovász #4302 Szedd ki a registryből is (pl. regcleaner-rel). -
mike369 #4301 

-
Pontius #4300 Magyarítást PLZZZ :))
Mike! Mikorra várható a fordítás? Érdemes várnom 1-2 napot a magyarításra vagy inkább szerezzek be egy szótárat? :P
(tudok angolul de magyarul azért mégiscsak MÁS) :) -
Hali !
Valaki nem tudja mi lehet a baj felraktam a patchet!! utána le kellet szednem az egész játékot! újra fölraktam de viszont most már a patch nem akart fölmenn, mert azt írja hogy már fönn van!!!
valakinek valami ötlete?? -
dolfy #4298 Csipkedd magad báttya mert kifutunk az időből. Már rég készen kellene lenned, szerintem vegyél ki még egy pár nap szabit, vagy a karifa díszítés helyett ezzel foglalatoskodjál. Kápis????
Na jó még kapsz pár nap haladékot de még ebben az évben legyen meg!!!
ui: sz... le a vizsgákat ez az első... -
Kovász #4297 Áhh, ugyanugy nem jön át a ribi a temetőbe, mint eddig 
-
Hő nem offolunk :) -
Ah, majdnem. :-)
Amúgy most is csak addig jutottam, hogy elmenjek a faluba, aztán ráuntam. Már várom a JTL-t. :-) -
TociG #4294 Gabor Septor... :D -
Hm, csak nem Smug vagy? :-) -
Drizzthsz #4292 Na ne....
Csak simán felül kell írni a file-okat azt kész, nem? A hl2-nél a Steam miatt volt a szopás, itt meg nincs steam ugyebár. -
Kovász #4291 KIJÖTT A HIVATALOS PATCH!!!!
És rögtön az 1.2-es verzió!!!
-
TociG #4290 HMUDA:DDDDDDDD Te itt vagy??? Lol:DDD most olvasom mennem kell kraytot ölni:D Hát együtt nem fogtunk sajna kraytot:D Majd legközelebb:D