6370
Vampire - Bloodlines
  • SG
    Szivesen
  • Jagi
    Köszi szépen az infót, a kísértetház jó volt meg az asrtolite-s küldetés is bejött. :))
  • SG
    Erre már nem emlékszem,de mintha a lehulló fej koppanását lehetne csak hallani.
  • Jagi
    Nálam a faszi fejét vágtál le, mer' én csaj karakterrel nyomom, de a fejezést én sem láttam. :(
  • Shep
    Srácok a bevezetőben, mikor a csaj fejét lecsapja a nagydarab állat, na azt nem mutatják, csak jön a hang de a suhintás elmarad, ez normélis dolog, másnál is így volt?
  • SG
    Kajálda(diner)aztán autó(parkolóház) majd a vérbank. Hogy mit kell csinálni ezeken a helyeken arra neked kell rájönnöd, csak hogy játsz is egy kicsit:))))
  • Jagi
    Mi a neve annak a memo-boostos izének(proginak)?
  • Jagi
    Megkaptam, a küldetést. A csajt (Lili-t) hol keressem?
  • SG
    Ha megmondtad kilpatriknak hogy az emberére ne számítson a továbbiakban,kifizeti a lét és kaphatsz nála új küldetést.
  • SG
    Akit kiszabadítottál az megunta a melót és nem dolgozik tovább kilpatricknak, a kart lehet fegyverként használni,de más jelentősége nincs,a parton meg azt a küldetést kapod amiben meg kell keresni a Lily nevű jányt.
  • Jagi
    Már szinte mindehová betörtem ahová tudtam :)))

A parton magnó + hordó mellett fiatalok és van ott egy csaj, egész jó bőr ő adott valami Questet elmegyek egy kicsit feljebb, zsaruk faszi felkötve stb. Hol a gyilkos nem aza faszi volt aki egy karral hadonászott nekem. Téleg azzal mit kell csinálni? (a Questlogot most nem tom megnézni, mert dolgozok)

Mivel lassan tölt és csak esténként játszok nem áll össze a story, vannak üres foltok Pl. hol a csávó akit kiszabadítottam elrohant Arthur Kilpatricknál nincs, bár a zsetont megkaptam, ezen agyalok 2 napja.
  • Zsoldos
    Amugy ilyet barmikor lehet nyomatni, persze defrag utan.
  • Jagi
    Nagy. Nem feltétlenül behatárolható.
  • Zsoldos
    egy tipp:

mikor felrakod az uj wint azonnal allitsd be egy swap file-t fix meretre. Akkor soha nem fog szettoredezni, es nem kell hetente felraknod ;)
  • richter
    Milyen a gépigénye a játéknak?
  • Jagi
    Az első rész sem volt éppen egyszerű, de ez nagyon isten. Sokakkal ellentétben nekem tetszett at 1.
  • Jagi
    Monjuk amúgy is.
  • Jagi
    Nem tudok rajta átjutni, mindig rámlő, hasunyulok akkor is, de már előzőleg feltörtem. :) Nyírjam ki? Vagy használjak jelenlétet, de akkor a város összes zsaruja a nyakamban lesz.
  • SG
    Én megbűbájoltam a dagi biztonsági őrt, és simán kinyitotta az ajtót, aztám szóltam neki hogy ne tébláboljon itt hanem menjen el táncolni a diszkóba. És tényleg elment, majd szét röhögtem az agyam rajta, mikor legközelebbi diszkólátogatásomkor ott ropta a táncot a parketten.

Más, ez a játék azért nem szakít úgy mint a HL2, mert állandóan számolja az utcán ténfergő embereket, a csatornában rohangászó patkányokat, és még ezer dolgot egyszerre online. Tehát ha a mainstreeten bóklászunk santa monicában pl. akkor ezerféle dologra elmegy a gép erőforrás kapacitása. A HL2-nél viszont csak az adott zónákban lévő szörnyek,társak,stb. mozgását kel figyelnie a proginak.
    Ennyire egyszerű az etgész. Pont ezen különbségek miatt nem fog sohasem szakítni ezerrel, még ha agyon optimalizálják egy két javítócsomaggal akkor sem.
  • kHares
    Ha megnézed a questlogot minden kiderül. De csak az amulett kell. Az őr mögött van a bejárat a kis sikátorba, értelemszerűen az ajtóval szemben a rácsok.
  • Jagi
    A ház az király volt, csillár meg lift, isten volt hajnal 2-kor. Csak az amulet van ott vagya a szellemet is meg kell találni? Ha igen akkor hol van?
  • Jagi
    Parkoló az ahol az a fekete chrysler szerű verda áll?
  • Jagi
    Brujahval vagyok hanyas persuade kell hozzá sztem nekem elég kics, de tudok nagyot ütni. :)
  • kHares
    Malkavitával dementation, erre elejti a kulcsot, Ventruval gondolom domination, másokkal magas persuade, esetleg a parkolóban kifeszíted a rácsokat és a hátsó bejáratot használod
  • haxoror
    #1356 asszem
  • Jagi
    Mer' lő.
  • Jagi
    Én ezt úgy oldottam meg, hogy keresek egy másik ajtót bemegyek, kijövök (tölt) aztán irányba állok és go! nekem még mindíg bejött.
    Nemtod, a galériába hogy tudok bemenni képetvagdosni? Ott van egy dagadt biztonsági és anyázok ha bármit csinálok.
  • mad mind
    Ösztrogén eladható, az óra szintén, az autórádiók is stb.
    Pisha ad még jó cuccokat, vagy a Tzimische-től harc után vehetsz el, de venni én is csak a katonánál tudtam.
    Más valaki adjon ötletet. Kiszabadítom a profot a Leopold szektától, kimenekülök vele, de amikor az új pályát betöltené, kilép. Mindíg.
  • Jagi
    Vagy próbáld meg az FTP-jéről.
  • Jagi
    Én most is onnan töltök, de volt már szar nekem is.
  • Krinyo
    a pénzt bezzeg leszívják...
  • Jagi
    Akkor nemtom. :((
  • Krinyo
    az egész 5ös szekció szar
  • Krinyo
    a többi is szar, csak 1-2 jó
  • Jagi
    Nézd meg a többi szekciót is.
  • Jagi
    Voltam a kisértetházba, csak egy nyakláncot találtam, vagycsak annyi kell, a szellemmel mi van, negtalálni + semlegesíteni?
    Egyébként jó lett a hangulata a háznak.:)

A galériába hogy tudok bemenni képetvagdosni? Ott van egy dagadt biztonsági és lő ha bármit csinálok.
  • Krinyo
    mia picsa van wanadooval?
    nincs semmi a vampen belül
  • Larvin
    Valaki árulja el hol lehet végre venni valami értelmes dolgot, például normális ruhát ami nem szed le a dexből, vagy tome-t amiből tanulni lehet, mert felvet a pénz és nem tudom mire költeni egy normálisnak montható hely volt eddíg egész játékban ahol vettem egy katanát meg pár totem szerű izét, (katonánál) na ilyenek kellenének mert a többi bolt ... nyugtassatok meg, hogy azért lesznek még húzós tárgyak.
    Ja és tudja már valaki mire jó ez a sok ösztrogén??? vagy lesz valami traveszti és az beváltja, vagy mi?
    meg ez a sok óra..miiiinek??? ja és ti honnét tudjátok, hogy telik az idő? mondjuk, ha már ennyi óra van a játékban megcsinálhatták volna, hogy le lehessen csekkolni az időt, ráadásul nincs is nappal, úgy emléxem az első részben kellett aludni...
  • richter
    Milyen a gépigénye a játéknak?
  • Takezó
    szokott menni minden..