A Padlas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

èn már kétszer láttam és nagyon szeretm...

Sziasztok!

Én most hallottam ezt életemben elösször,nagyon tetszik,föleg a Fényév Távolság c. szám!Csak annyi lenne a kérdésem hogy nem tudja e valaki,hogy ezt meg lehet e szerezni dvd-n vagy valahogyan,mert szivesen meg is nézném.Vagy nem tudjatok,hogy adják e majd valahol?

Ha valaki esetleg tud valam infot akkor amajd jelezzen lecci!

Elöre is köszömöm szépen!

Asus a8n-vm,Amd a64 3700+(san diego),MSI Gef 7900GTO 512Mb,2 gb Kingmax ram(400mhz),250Gb WD Sata/16m cache+60gb Maxtor,Chiftech 400W

Sephi
Voltam az eloadason. A Debreceni tarsulat adta elo es valami csodalatos volt. Vegig konnyeztem az egeszet!

AHHH

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

zakika
van egy musical topic is, oda is mehet

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Sephi
Na megvan megvettem. Csodalatos! Alig varom osszel menyek az eloadasra is!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Kudtem privit de nem valaszoltal 😞

[HUN]PAStheLoD
kazin 😞

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Nekem megvan. Ha van Dc++-od, ott le tudod tölteni rólam
Sephi
Nekem is van kazin de csak nem grabelem le 😊))

ThePartyFace
Hat mp3ban nem, de kazin megvan😊

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

Sephi
Nos ki emlekszik erre a csodalatos darabra?
Alitolag van kazettan is maga az eloadas bar en meg nem lattam csak eloben 😊

A kerdesem az hogy megvan valakinek a zeneje mp3-omba? Jaj de jo lenne 😊