Balaton
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Szívesen kipróbálnám én is! :)
Paintball nagyon bejött, kár hogy csak 1x voltunk, de tervezzük, hogy idén visszamegyünk megint. :)
Ti merre jártatok?

Külön megköszönném a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság illetékes munkatársának, akinek a a tevékeny és hanyag munkája eredményeképp a jelenlegi helyzet elõállhatott. Javaslom háttérképnek a számítógépére a cikk képeit, hogy mindennap szembesülhessen tette következményeivel. :-(
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Idén végre elkészült, így elsõ alkalommal adjuk ki Balatonberényben nyíló 2 apartmanunkat csendes, nyugodt környezetben, kedvezõ árakkal: www.margaretahaz.uw.hu
Amúgy meg mindkét part jó a családosoknak! Persze a déli abból a szempontból jó hogy ott nagyon soká mélyül, de az északin is kialakítottak a strandokon illetve a szállodáknál "pancsolókat". Szóval mindenhol meg lehet találni a megfelelõ szállást.
Majd én is beküldök valamit, de még ki kell választanom valami jót. Közel 20 évig minden nyáron Balatonon voltam, szóval vannak képek bõven. Most már sajnos az ilyen játékokkal kell próbálkoznom mert nincs meg a nyaralónk:(
De van déli partos fotóim is....miért nem lenne ?? ))
Saját fényképek ))
A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.
Az északi parttal nem is lehet versenyezni ??
A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.
Egyre jobban várom már a nyarat, ahogy így felidézõdnek az emlékek, kár volt ebbe a topikba jönnöm, most sóvárogva nézhetem a napsütést még vagy pár hónapig. Mert valahogy mégis más itt, mint külföldön, és ez a más szerintem jobbat jelent.
Ismerj meg mindent, amit az internetes pénzkeresés titkairól tudni kell.
fry day fry day sálálálláláá
Elképzelem h a szocializmusban mekkora bulik voltak ott !!!
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Déli partján lakom 13 km-re. Régen kis srác koromban mindig kivonatoztunk, majd késõbb bringázva jártunk, kocsival csak néha.
Délen KEszthely, Siófok, Boglár és lelle, csodálatos.
Északi part másabb ott nincs annyi nyaraló, beépített terület, sokkal barátságosabb, természetesebb környezet van. Persze onnan is rengeteg élmény 1996 ban a zánkai nyaralás majd a füreden eltöltött évek.
A Balaton körül bringázások, a boglári bornapok, a sok nyaralás mind mind szebbé teszi az ember életét, megszínesíti. Persze én elhiszem hogy valakinek a keszthelyi colors jelentette a Balaton, vagy ma a Palace vagy a Flört de engem ez nem vonzott soha.
Értem én, hogy az ember azért megy vízpartra nyaralni, hogy strandoljon, de nekem ez a jó magyar szokás nem fekszik, hogy lent vagyok egy hétig és annyit látok a környékbõl ami a szállást és a strandot összeköti.
A Balaton északi felén lehet jókat túrázni, sok fotózni és látnivaló van, remek borospincéik vannak. Szóval én inkább "északra megyek" nyaralni! :)
Intel Core i5 760, Gigabyte GTX460 1GB OC, Kingmax 4GB 1333 Mhz, Samsung F1 1TB HDD, Windows 7 Ultimate 64bit
A szállásra visszatérve én rengeteg üresen vagy félgõzzel mûködõ igényes panzióval találkozom a környékünkön, de idõben lefoglalva akár kedvezményes szálláslehetõséget is kifoghatunk.
sodorj meg,pödörj meg
Sundancepark meg szerintem nem fog megszûnni, legalábbis most nyáron nem mert én megyek oda és bulizni akarok:P:D
Az elsõ pohár után olyannak látod a dolgokat, amilyenek, A második pohár után olyannak látod õket, amilyennek szeretnéd õket, A harmadik pohár után olyannak látod õket, amilyenek valójában!
Siófokra nagyon sokat járunk bulizni nyáron. Az éjszakai élet ott a legjobb a Balaton környékén. A legnagyobb és a legjobb bulik ott vannak. Viszont jártunk már Füreden is, és azt is nagyon élveztük...voltunk az aquapark-ba, és megnéztük a görög falut is...bár mondjuk az a mi pénztárcánknak egy kicsit húzós...
Idén a haverokkal lehet, hogy megint visszamegyünk Füredre, persze ha találunk valami jó szállást...kicsit már kinõttünk a kempingezésbõl. Most valami komolyabbat nézünk majd,(lehet hogy szállodát),aminek nem irreálisan magasak az árai.
Nyáron, ha minden jól megy, megyünk Siófokra! Érdeklõdnék, hogy mennyi a belépõ a nagystrandra?
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Merre van és milyen élmények fûzik magához a helyhez.
Nálam ha Balaton akkor a kedvenc helyeim: Csopak, Balatonfüred, Tihany, Siófok.
www.milcse.hu
Át lehet látni Siófokra is, valamint a Balaton Sound is áthallatszik Zamárdiból. (Legalábbis tavaly így volt.)
Valami biciklis sátorozós dolgot akarok egyszer összehozni a Balcsin.
Csak ugye az haverok szerint snassz... Egyedül meg uncsi. :(
www.milcse.hu
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Nagyon kihalt a topik, de egy hsz.-t megér. ;)
Ki várja már az idei Balatoni nyarat? :))
www.milcse.hu
Én már sokszor elfilóztam azon, milyen lehet az élet a Balatonon idényen kívül. Mert igazából ha kivonjuk a szánsájnt és a nyüzsit, akkor a Balaton nagyobbik része csak egy nagy falu (remélem, senki ottlakót nem sértek meg vele).
Siófoktól 10km -re lakom. És sokat vagyok a parton.
Nem lehet semmit csinálni, még egy rohadt mozi sincs, legközelebb fehérváron van.
Nincs semmi munalehetõség. Csak nyáron 2-3 hónapig van. Én már azon gondolkozom, hogy el kéne menni valahova, valami nagyobb városba.
Elég kevés víz van benne. És nyáron a melegben az a pocsolya, iszapszag és a sok döglött hal, néha nagyon büdös van.
Utálok itt lakni!!!
télen korcsojázni meg hokizni lehet, nyáron strandolni!
B.almádiból
3 fajta ember van: a f*sz, a p*nci, és a segg. az elsõ kettõ jól megvan egymással. A segg meg szarik az egészre!
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Most jövök Vonyarcról, most fogtam egy 1,2 kilós süllõt, és ugyanakkora a víz, mint tavaly ilyenkor, ugyanúgy ér le a karóm a csónak mellett.
Ettõl függetlenlül asszem rövidesen engedélyt kell majd kérnem mondjuk a németektõl, hogy a saját tava,hoz lemehessek.
Frankie, Keszthelyrõl...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Az újságot hagyjuk, nem az a lényeg, hanem amirõl ír. Asszem, ebben az ügyben valakit addig kéne verni, amíg mozog. csak kérdés, ki az? (Hála a jó égnek, párthoz se köthetõ, úgyhogy kérem, senki se siklassa ki a topikot. Ez a Balatonról szól. Köszi)