1793
  • Kaszi46
    nekem is de sajna nálam vmiert nem müxik:(
  • Kaszi46
    noproblemo:))
  • [HUN]T-Rex
    Helyesbítek, 8, mert belassult :(
  • [HUN]T-Rex
    Na végre szedem én is a gamét Direct Connecten. 6 óra azt lent van végre.
  • Skyline
    kaszi Skyline és Skynet nem skizofrén,hanem skynet a hülye kötekedős öcsém akit éppen pofánvertem a nickem használatáért...Mellesleg kis fax nem kell vele törődni,ha nemvagyok itthon egyfolytába ugat a fórumokba..
    Mellesleg frankó volt hogy megszívta tök ideg lett tőle:))
    Engem meg hagyjaok ezzel a témával,a kocsis játékokat honorálom jobban bár ennek az elődjével egy kicsit játszottam,bejött de nemvagyok oda érte.Maximum annyi közöm van a motoros dolgokhoz hogy kocsiban is meg motorban is honda fan vagyok:)
    Nomind1,bocs az öcsémért byez!
  • cypher
    Nekem is.
    Gef3Ti200...
  • Kaszi46
    hát azzal nem csodálom:))))

multi vki?:)
  • Beagie
    nekem megy tökéletesen

(radeon 9700 pro rulez)
  • Kaszi46
    most hogy felszált a lila köd észrevettem hogy van egy skyline és egy skynet :() szal egy skizo flémerrel állok szemben vagy két külön személy tárgy fogalom?
  • Kaszi46
    hehe lassan kezdek ja:))

multi vki?
    ja és még annyi hogy nálatok se müxik az a bizonyos képelmosodás mittomén mekkora sebesség felett?
  • [HUN]T-Rex
    nincs fent csak dsleseknél :((( ha megtalálod az 1gyik hubon please mondd meg a címét. thx!
  • gyraph
    ims-mgp2
  • chrisss.uw.hu
    megmondanátok, hogy mi pontosan a játék imagefile-jának a neve? mármint a bin meg a cue file pontos neve. Úgy könnyebb rákereseni a DC++-on! Köszi!
  • gyraph
    Az a legfontossabb, hogy most megnyugodjál :)))
  • Kaszi46
    kő még bizonyíték te puttttá.
    amugy a többiektöl elnézést csak tudatlan barátunk pont egy érzékeny pontomra tapintott
  • Kaszi46

• Kaszi46
    nsr500:

rc211v:

• Kaszi46
    Skynet epekedve várom megható válaszodat nyihahhahahahaah
    amugy amiröl te beszéltél az a honda nsr 500 két éve buúcsuzó paripálya
  • Kaszi46
    jogos dehát én egy kicsit elfogultan nézem a játékot gondolom vágod miért
  • Kaszi46
    amugy az rc211v mocival megy:
    Valentino Rossi
    Nicky Hyden
    Max Biaggi
    Thoru Ukawa
    Daijiro Katoh:sajnos idén a suzukai nagydíjon bekövetkezett balesete után meghalt(200 körüli sebességgel betonfalba ütközött)
    Sete Gibernau
    Makato Tamada
  • Beagie
    ez igaz, de a nagyon allat grafika mellett egy kis realisztikussagot is vihettek volna bele szerintem. pl. 300 as eses utan torjon mar a motor (meg az ember.)

mindamellett nagyon jo kis game.

• Kaszi46
    de ha az általad belinkelt teljes adatbázis oldalát csak egy kicsit is jobban átnézted volna te gyökér akkor kibogarászhattad volna ezen kedves infokat:
    Specifications RC211V

Overall Length(mm) 2,050
    Overall Width(mm) 600
    Overall Height(mm) 1,130
    Wheelbase(mm) 1,440
    Road Clearance(mm) 130
    Weight(kg) Over 145

Engine Type Liquid-cooled
    Four-stroke
    DOHC 4 Valve
    V-5
    Displacement(cc) 990
    Max power(PS) Over 200

Frame Type Twin-tube
    Tyre size(inch) F17,R16.5
    Suspention Front:Telescopic
    Rear:Unit Pro-link
    Fuel Tank Capacity(L) 24
    szal szerintem gyorsan kenjed be magadat vmivel mert most kibebaszottul beégtél
  • Kaszi46
    akynet te ritka nagy gyökér vagy és kb 2 évvel le vagy maradva de csak égessed magad.
    adok neked pár linket ahol utána olvashatsz a dolgoknak nagyarc!! de elöbb leirom én szal van 125cc 250cc és nem 500cc hanem motogp(igy hivják külön a királykategoriát) hivatalos motogp link:http://motograndprix.tiscali.com/en/motogp/index.htm amugy ha már a játékban vennéd a fáradtságot megnézhetnét hogy vale és még sokan mások 990cc s 4 ütemü motorral nyomulnak már tavaly is ilyennel mentek yopáran. egyenlöre ennyi szerintem már ebböl is rájöhetsz hogy 2 évvel el vagy csuszva kedves gyíkarc barátom...
  • Skyline
    Mellesleg ha már így magadrabiggyesztetted Rossi számát,és ennyire nagy fannak tartod magad akkor tiszteld meg azzal is hogy ismerd a motort amivel megy és amilyen géposztályban megy:)))))))
  • Callisto
    Nekem ez életem eddfigi legjobb motoros gaméja. Párat már próbáltam. Elöször furcsa volt, de mikor rájöttem az első-hátsó fék stb. használatának rejtelmeire és ott vonultam az élbolyban motordübögés közepette hát nagyon megfogott... Jó az irányítás és a grafika is király.
  • Kaszi46
    hálisternnek mivel irányitanád ha sim lenne? a mert repülö auto simhez van megfelelö alkalmatosság de motoroshoz...
  • gyraph
    Én tegnap este játszottam a játékkal, és szerintem nagyon jó lett A sebbesség érzet nagyon rendben van a grafikával egyetemben. Nagyon hasznossan lehet alkalmazni az első és hátsó féket az előre és hátra döléssel kombinálva...Azt hogy mennyire lett szimulátor azt nem tudom, mert nem mentem még gt motorral versenypályán :).... én csak robogóval szoktam nyomulni, de a hangulat hibátlan lett. Karrier mód 5-ös... :)
  • Beagie
    sajnos megint nem sikerült szimulátort csinálniuk szvsz (vagy csak nem találtam meg a megfelelő beállításokat)
  • Kaszi46
    ja és persze lehet 1kerekezni madmaxkört csinálni elsö keréken gurulni

• zoli80
    ja!bejon a szaguldozas és az esos palyak olyan jok lettek hogy szinte érzem az esoszagot:)
  • Kaszi46
    hát van elsö hátso fék külön + amikor mindkettövel fékez, tudsz ráhasalni és felülni a motorossal, dupla gázadással csusztatni a kereket, fizika elfogadhato, irányitás gamepaddal nekem bejött, ugyhogy szerintem sim felé hajló árkád:))
  • Aspyrin
    Neked ennyire tetszett ? :-) Én kb. 10 percet nyomtam, de sztem uninstall lesz belőle
  • Kaszi46
    yepppee persze hogy lehet az 1el is nyomtam még mostanában de asszem mostmár nyugodtan mehet az uninst:))
    amugy gp2 ben tavalyi szezon van feldolgozva és van még yopár 500cc s moci de azok is simán kihuzthatok 300 ig
  • zoli80
    ez beszaras szép lett!!!!!!!!!!!!!!ilyet még nem láttam.kis gyakorlás után multizhatnánk vhogy.persze ha lehet.
  • Kaszi46
    jah és ez az elmosodás csak belsö nézetben jön elö?
    multi vki??
  • Kaszi46
    erre nem vennék mérget, amugy ezért kell a 4ütemü 990 ccm es mocikkal menni!! már csak a hangjuk miatt is megéri:))
  • Kaszi46
    fizetös ftp
  • [HUN]T-Rex
    honnan szeded? adj linket please.
  • Kaszi46
  • Kaszi46
    vuuhhhááá még 1 ora és lent van!!!
    aki akar multizni jelezzen:))