1793
-
#197 nekem is hiányzik 4 trainer kb 5 challange és a champion és legend fokozaton a bajnokság ugyhogy csak 60-70 % os a mocim és nemsok esélyét látok hogy ezeket bármikor megtom csinálni:)) namind1 majd felcsítelem -
#196 heh ez nem nez ki szarul:)) megyek lehuzom:)
Freak mert nem szoltal:DD -
#195 ott tartok, hogy agybajt kapok, mert van pár training amit egyszerűen fizikai képtelenség ezzel a motorral megcsinálni :) -
#194 na mi van srácok nagyon csendbe vagytok:) kinek hogy áll amocija? -
#191 na megnéztem, nálam csak a sisak nézetben ilyen kék
amúgy állatul néz ki, jók a hangok is -
#189 engem kicsit zavar a kék aszfalt, mindenhol ilyen?? amúgy most szedem le, majd megnézem jobban -
#188 na meglett közi:)) amugy a Full screen special effect hozta elö. -
#187 na egy reset segitett
A vibralasos levego pl a delafrikai palyan feltuno (pl time trial modeban).
Az is lehet, hogy csak Full screen special effect moddal mukodik. (Config Game - Advanced Video) -
#186 Itt egy fullos image, minden koxon, 16xanzio, 6xaa, 1280x1024
Bar szten nincs sok kulonbseg az elobbi kephez kepest...csak ez allohelyzetben keszult. -
#185 igen en se talalom :)
abban a nezetben jon elo amikor a kamera a legtavolabb van a playertol
amugy most nemtom elinditani se, bedata a derekat a progi vmiert azondja nincs bent a cd...vagy dtools hulyult meg. -
#184 okidoki várom a válaszod mert a játékon belül semmi erre utaló opciot nem találtam -
#183 nah végre pár órája megvan már nekem is :D -
#182 OK. Koszi a valaszt. Holnap du lesz egy kis idom es belekukkatok a jatekba. Remelem tenyleg nagyon szuper lesz.
Meg egy botor kerdest engedjetek meg, billentyurol iranyithato a game? -
#180 mi a neve,optionsban be lehet kapcsolni? -
#179 nekem gef3 al mér nem??? :(((((( -
#177 amikor inditod a setup kepernyon a textura es valami masik csak feles beallitason van alapbol, meg mondom nalam tok mashogy nez ki az aszfalt r9700pro val. -
#173 nincs rakapsolva minden efelt a gp2 re, nalam tiszta bumpmap az aszfalt, es ettol megrondabb :D -
#171 a digitalis joy al is... analoggal perszehogy sokkal elvezetesebb -
#170 Haaaat nemtudom...
Nekem a kep alapjan az elso resz jobban tetszik. Elenkebbek a szinek, elesebbek a texturak, ez latszik pl az uton is, hogy nincs ugy elmosodva. Nem volt veletlenul a kep kozott egy VGA csere? :) -
#168 mert az digitalis volt ez meg valszeg analog, ilyen erovel billenyun is jatszhatsz -
#164 Már itt sem!!
-
Beagie #163 nyomtátok tegnap? (sajna csak a hetvegen erek ra) -
#162 ma nem lesz multi? -
#161 a lényeg hogy ez kibebazott jora sikeredett:)) -
#160 Nekem is nforce2-m van, de nálam semmi gond! -
#159 amint lathato kb annyi a kulonbseg hogy most masik oldalrol sut a nap :) -
#158 MotoGP:
MotoGP2:
-
#156 amugy nem latok olyan feltuno kulonbseget az elozo es e kozott, meg a palyak is uazok :)
valahogy nem erezni a motorok eszeveszett teljesitmenyet olyan mintha egy nagy lomha hordon ulnenk... -
#155 na annzi feljodes van, hogy tok szar lett a motorhang bar biztos az en gepemben van a hiba, hallas alapjan nem tom mikor kell valtani...meg vibral a levego mintha dog meleg lenne, meg elmosodik a kep ha gyorsan megyunk, es dog nehez elesni...ja es ha mar sikerult akkor megkarcolodik a motor skinje is.... -
#154 navégre gamespy-t is update-elték szal lehet a szerverekre menni azon keresztül.
mikor kezdünk?:)))) -
#153 én már készán állok a mai futamokra szoljatok ha mehet -
#151 Kipróbáltam és nagy megkönnyebbülésemre szépen fut még akkor is ha minden moci a pályán van. -
#149 Wco-n van rip:)))) -
#148 Köszi. Kipróbálom. -
#147 mircen gyertek majd a motogp.hu szobába aztán könnyebben le tutjuk bezélni multit, nem kell állandoan frissitgetni
-
#146 310790145 -
#142 nem mert még gamespy on keresztelül nem lehet játszani ip alapján csatlakoztunk tegnap -
#141 ha multizni akarok, akkor fel kell installálnom ezt a GameSpy-t? -
#140 nekem is chellom van -
#139 rendben