1793
  • Kaszi46
    nekem is hiányzik 4 trainer kb 5 challange és a champion és legend fokozaton a bajnokság ugyhogy csak 60-70 % os a mocim és nemsok esélyét látok hogy ezeket bármikor megtom csinálni:)) namind1 majd felcsítelem
  • Jacek
    heh ez nem nez ki szarul:)) megyek lehuzom:)
    Freak mert nem szoltal:DD
  • FREAK
    ott tartok, hogy agybajt kapok, mert van pár training amit egyszerűen fizikai képtelenség ezzel a motorral megcsinálni :)
  • Kaszi46
    na mi van srácok nagyon csendbe vagytok:) kinek hogy áll amocija?
  • FREAK
    na megnéztem, nálam csak a sisak nézetben ilyen kék

amúgy állatul néz ki, jók a hangok is
  • FREAK
    engem kicsit zavar a kék aszfalt, mindenhol ilyen?? amúgy most szedem le, majd megnézem jobban
  • Kaszi46
    na meglett közi:)) amugy a Full screen special effect hozta elö.
  • hiba
    na egy reset segitett
    A vibralasos levego pl a delafrikai palyan feltuno (pl time trial modeban).
    Az is lehet, hogy csak Full screen special effect moddal mukodik. (Config Game - Advanced Video)
  • hiba
    Itt egy fullos image, minden koxon, 16xanzio, 6xaa, 1280x1024
    Bar szten nincs sok kulonbseg az elobbi kephez kepest...csak ez allohelyzetben keszult.
  • hiba
    igen en se talalom :)
    abban a nezetben jon elo amikor a kamera a legtavolabb van a playertol
    amugy most nemtom elinditani se, bedata a derekat a progi vmiert azondja nincs bent a cd...vagy dtools hulyult meg.
  • Kaszi46
    okidoki várom a válaszod mert a játékon belül semmi erre utaló opciot nem találtam
  • Pupcika
    nah végre pár órája megvan már nekem is :D
  • 3P
    OK. Koszi a valaszt. Holnap du lesz egy kis idom es belekukkatok a jatekba. Remelem tenyleg nagyon szuper lesz.
    Meg egy botor kerdest engedjetek meg, billentyurol iranyithato a game?
  • Kaszi46
    mi a neve,optionsban be lehet kapcsolni?
  • Kaszi46
    nekem gef3 al mér nem??? :((((((
  • Laalee
    amikor inditod a setup kepernyon a textura es valami masik csak feles beallitason van alapbol, meg mondom nalam tok mashogy nez ki az aszfalt r9700pro val.
  • Laalee
    nincs rakapsolva minden efelt a gp2 re, nalam tiszta bumpmap az aszfalt, es ettol megrondabb :D
  • Laalee
    a digitalis joy al is... analoggal perszehogy sokkal elvezetesebb
  • 3P
    Haaaat nemtudom...
    Nekem a kep alapjan az elso resz jobban tetszik. Elenkebbek a szinek, elesebbek a texturak, ez latszik pl az uton is, hogy nincs ugy elmosodva. Nem volt veletlenul a kep kozott egy VGA csere? :)
  • Laalee
    mert az digitalis volt ez meg valszeg analog, ilyen erovel billenyun is jatszhatsz
  • cypher
    Már itt sem!!
  • Beagie
    nyomtátok tegnap? (sajna csak a hetvegen erek ra)
  • Kaszi46
    ma nem lesz multi?
  • Kaszi46
    a lényeg hogy ez kibebazott jora sikeredett:))
  • Blasta
    Nekem is nforce2-m van, de nálam semmi gond!
  • hiba
    amint lathato kb annyi a kulonbseg hogy most masik oldalrol sut a nap :)
  • hiba
    MotoGP:

MotoGP2:
  • hiba
    amugy nem latok olyan feltuno kulonbseget az elozo es e kozott, meg a palyak is uazok :)
    valahogy nem erezni a motorok eszeveszett teljesitmenyet olyan mintha egy nagy lomha hordon ulnenk...
  • hiba
    na annzi feljodes van, hogy tok szar lett a motorhang bar biztos az en gepemben van a hiba, hallas alapjan nem tom mikor kell valtani...meg vibral a levego mintha dog meleg lenne, meg elmosodik a kep ha gyorsan megyunk, es dog nehez elesni...ja es ha mar sikerult akkor megkarcolodik a motor skinje is....
  • Kaszi46
    navégre gamespy-t is update-elték szal lehet a szerverekre menni azon keresztül.
    mikor kezdünk?:))))
  • Kaszi46
    én már készán állok a mai futamokra szoljatok ha mehet
  • KG21
    Kipróbáltam és nagy megkönnyebbülésemre szépen fut még akkor is ha minden moci a pályán van.
  • KG21
    Wco-n van rip:))))
  • KG21
    Köszi. Kipróbálom.
  • Kaszi46
    mircen gyertek majd a motogp.hu szobába aztán könnyebben le tutjuk bezélni multit, nem kell állandoan frissitgetni
  • zaki
    310790145
  • Kaszi46
    nem mert még gamespy on keresztelül nem lehet játszani ip alapján csatlakoztunk tegnap
  • zaki
    ha multizni akarok, akkor fel kell installálnom ezt a GameSpy-t?
  • zaki
    nekem is chellom van
  • zaki
    rendben