MotoGP 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hiba
grafikailag sztem nem is lehet uberelni az elso reszt, akinek volt anno jo gfx kartyaja es fullba tudta nyomni az tudja mirol beszelek, talan meg a valos tukorozodes hianyzott...de mondjuk nem nagyon lehet uberelni amugy se mindenfele szempontbol zsenialis program.
nem tudom mit lehet meg ujitani, sztem ez mar csak egy ujabb bor..

ezt az effektet nem motion blurnak hivjak?
mer ha igen akkor ez az amit alapbol azonnal lekapcsolok, jatszhatatlan tole az egesz...

M@TriX
igazad van, csak nem akartam túlzásokba esni, meg nem jutott eszembe utána milyen progik jöttek ki utána. Szóval ennek a játéknak több esélye lesz nálam, hogy befusson, mint a Codemasters gémeknek. 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
hát, inkabb az érdekelne ez az effekt hogyan néz ki majd mozgásban. 😊
Nem baj mindjart kinnt lesz.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Blasta
Oké, már látom :-DDDD
Ez a kép brutál! Már az elsõ részben is iszonyat feeling volt, amikor 220-240 fölé gyorsultál. MInden összemosódott, mintha szellemképes lenne a játék!

Ezen a képen ezt az effektet látjuk, de mintha ez sokkal jobban nézne itt ki:

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Hát már nem azért, de az elsõ rész még mindig megálja a helyét sok egyéb programmal szemben grafikailag és másban is!

Ez a második rész nekem nem tûnik szebbnek! Na persze rondábbnak sem! :-DDD

Kíváncsi vagyok, mi plusszt tunak belerakni a fejlesztõk!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

M@TriX
ez most kivételesen nem XBOX-os és jól néz ki. 😊

M@TriX
Whao. Új képek jelentek meg a THQ & Climax közös gyerekérõl, a MotoGP 2-rõl.
Amikor az elsõ képet megláttam lehidaltam. A maga idejében a MotoGP szép volt, de ez nagyon tuti lesz.
Nem barmolom szét a topicot, hogy belinkelek egy nagy képet, de feltétlenül nézzétek meg ha még nem láttátok.
A textúrák és a króm valami mesés...
Az elsõ rész fizikájával, irányításával nem volt probléma, így sztem király lesz.

KaTT!