1793
-
#1393 azé kicsit hihetlen, hogy az egész világon nincs 1 kib*szott szerver sem -
#1392 PAAAAAANGÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁS -
#1391 marha nagy a pangááááááááááááááááááááááás: -
#1390 amugy Lotto elérhetőségét tudjátok?,kéne -
#1389 semmi szerver? -
#1388 na, sikerült -
#1387 ebből egy szót nem értek :P -
#1386 nsr beállításokat nem tapasztaltam ki, mert rc-vel megyek, de asszem hard gumikkal megy a legjobban -
#1385 -
soliol #1384 Hello solo vagyok!
Készítettem egy honlapot ami a PC gamekről szól!Mindent megtalálhatokk rajta amit csak el tudtok képzelni!Letöltés,VÉgigjátszás, Magyarositás, Demó,Napi hirek stb...
Ha honlapom elnyeri tetszéeteket látogassatok el oda máskor is
www.sologame.gportal.hu
üdv.Solo -
#1383 az nsr jobban bejött,csak lenne még egy kérésem:letudja valaki írni a legjobb beállításokat a pályákra?külön-külön?vagy van valahol egy oldal ami leírja ezeket,mert nem nagyon értek hozzá,de jó lenne ha tudnátok segíteni -
#1382 a 2 honda(a kettő lényegesen eltér egymástól, amelyiket megtanulod kezelni, az a jobb) -
#1381 amugy melyik a legjobb motor?
-
#1380 nem lesz ma szerver? -
#1379 sikerült,tudod felnyomom maxra és nem enged visszalépni,ctrl alt delete,kiléptetem a trainert,aztán elkezdtem nyomogatni és a tab gombot nyomogatva -59 vagy akárhány lement 0 ra és akkor ki tudtam lépni,nem válaszolt aztán az enter parancsra ,de a spacere meg a shiftre,nem tom,össze vissza nyomogattam de sikerült -
#1378 majd szólj, ha sikerült -
#1377 hát ez az,na mindegy megoldom -
#1376 :DDD -
#1375 Nemtom, én már elég rég csináltam ezt meg valahogy, de nekem maxon van -
#1374 hopp, most lebuktam -
#1373 de nem lehet utána elmenteni. hiába nyomod az esc-et, nem lép vissza menübe -
#1372 trainer elindít-run game-f1 megnyom-distribute credits-mindent maxra -
#1371 na letöltöttem a trainert írjátok mit csináljak utána,kössz Eox -
#1370 f*szom kivan, hogy újraindul a szgépem teljesen véletlenül vmikor... most is játék közben a legjobbkor -
#1369 jövök :) -
#1368 nézdd csak meg -
#1367 mennék, ha lenne szerver -
#1366 nem megyünk játszani? -
#1365 jah, de nem esőben -
#1364 Pedig szerintem az az egyik legjobb pálya:) -
#1363 hát, pedig championig mindent nyertem, legendben is nyertem 4-et, aztán a holland pályán megakadtam :) -
Moata #1362 Sorry srácok tegnap nem tudtam jönni mert este 10re értem haza. Ma este is jó nekem de holnap tutibb mert akkor hozok magammal mégegy embert. :) -
#1361 Szerintem, ha a championt meg tudod nyerni, akkor a legend már nem lehet probléma -
#1360 Az miért lenne csalás, amit úgyis elérhetsz, ha sokat játszol singleben? -
#1359 jó neked, én nem tudtam megnyerni a legendet -
#1358 az lehet, legalább becsületesen játszom -
#1357 nem tudom hogy kell használni ezt a cuccot,nem baj,nem csalunk -
#1356 azt hittem nincsenek csalások a játéban,de hát ez van -
#1355 Egyébként is sokan húzott motorokkal játszanak, sima motorral nem sok esélyed van ellenük -
#1354 Nyugi, singleben én is megnyertem a bajnokságot legendben. Aztán meg kellett formáznom a vinyóm, és nem volt kedvem megint:(