31
Furcsa dvd-rom probléma
-
Deagle #31 Szevasztok a dvd romom nem olvasa az eredeti dvd de a másoltakat igen!
Mi lehet a baj akki tudja legyen szíves küldeni egy privit! -
#30 Villog a lámpa de Nem ad ki hangot -
izb #29 mit csinál miközben nem olvassa be?
Konkrétan a hangjára vagyok kiváncsi -
#28 Sziasztok nekem olyan problémám van hogy néhány régebben megírt Arita dvd-t nem olvas be a Pioneer DVR-110-es íróm. (A legújabb firmware van fönn) -
#27 És milyen program kéne? -
izb #26 kell.
de valszeg az ő esete halálközeli állapotról szól. -
#25 HY
Egy haveromnak a DVD lejátszója nem olvass be semmit. Fel se pörgeti csak nyögdécsel. Mit csináljak. Régebben jó volt neki csak úgy 2 hónapja állt le. Kell hozzá program hogy le tudja játszani a gép a DVD-ket? -
#24 elszaródott az optika ha garis akkor csere ha nincs gari akkor marad cdrom nak vagy kuka -
#23 a cdket simán beolvassa -
#22 Sziasztok ,van egy Pioneer DVD-500M típusu DVD-romom, de az a baj vele hogy bármi féle DVD lemezt teszek be nem olvassa be. A Windows nem vesz észre semmilyen féle hibát. Mi lehet a gond? HELP PLZ -
#18 Nekem Pioneer DVD 107-es lejátszóm van és semmiféle rendellenességet nem tapasztaltam filmnézés közben. és a rendszer egy 997 Mhz-en hajtot cerka + 384Mb ram -
#13 Nah...még nem akarom elkiabálni de úgy néz ki, hogy sikerült megoldani a problémát.Mióta feltettem a DvdIdle nevű aranyos kis progit azóta semmi gáz. Mellékesen megjegyzem, hogy emellett van egy csomó hasznos funkciója is. Akinek van hasonló gondja annak csak ajánlani tudom. -
#12 Toshiba DVD rom-ot kell venni, nem pörgeti ezerrel, nem akad a film -
#11 Hogyan lehet lejjebb venni a lejátszás sebességét? -
#10 Nem lehet, hogy kevés a RAM-od? -
TomBond #8 Az XP-ben nem találtam ilyen lehetőséget, de nézd meg a DVD lejátszó szoftverben van-e ilyen beállítás, vagy szét kell nézni a neten valamilyen segédprogram után! -
#6 ....hmmmm ez érdekes ötlet
Bár XP-m van(tehát nem régi a windows), de hol lehet ezt beállítani? -
TomBond #5 A régebbi windows-okban volt olyan beállítási lehetőség hogy "szinkron olvasás" vagy valami ilyesmi, ami azt jelentette hogy csak olyan sebességgel olvas a CD/DVD ahogy a rendszer (jelen esetben a DVD lejátszó szoftver) igényli, és miután ez be lett kapcsolva már nem csinált ilyesmit!!! -
#4 Mint azt említettem nem hinném, hogy bármi köze is lenne a géperőséghez ugyanis ha lerippelem akkor vígan viszi a filmet vinyórol.Sajna egyébként több filmnél is csinálja, ráadásul mindn lejátszó progival.
A rétegváltáshoz szintén nem sok köze van, mert sajna van , hogy 10 percenként megakad.
A megoldás tényleg az lenne, hogy elviszem egy másik gépbe...de ahhoz most lusta vagyok :)
Amúgy azt nem is írtam, hogy a típusa konkrétan Pioneer DVD-119 -
izb #3 Valoszinü az a gondod,hogy az emlitett film,több rétegü igy mikor vált akkor megáll,gondolkozik!!
Ha jol megnézed a dvd lemezt,akkor alul megtalálod a kiirást miszerint:
"a rétegek közötti váltás rövid szünetet eredményezhet" -
#2 Csak 1 filmnél csinálja vagy kipróbáltál többet is?
Amit ki kellen próbálni:
- lejebb venni a képminőséget, hogy kevésbé legyen megeröltető a gépnek
- több filmnél is csinálja e
- több lejátszó programot is ki kellene próbálni
- másik gépbe betenni és ott mit csinál
- gariba cseréltetni -
#1 Üdv
Nemrég vettem egy Pioneer dvd lejátszót a gépembe, és sajna furcsa dolgot tapasztalok néha vele. A gond az, hogy esetenként lejátszás közben egyszercsak hallani ,hogy felpörög mind amikor az ember betesz egy lemezt, és ilyenkor mindig megakad a film 1-2 mp-re. Ha lerippelem vinyóra és onnan nézem akkor nincs semmi gond a filmekkel, szóval nem hinném , hogy gyenge hozá a konfig.Amúgy a proci 1700XP, alaplap Abit KR7A és a kártya InnoTi4200.
Van valakinek elképzelése ,hogy mi lehet a gáz, esetleg tapasztalt már valaki ilyet?