nokia3510i
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hella all!
Segitsetek please!
Fugetleniteni kellene a telomat.
Ha valaki tud infot irjon lecci....koszke!
Segitsetek please!
Fugetleniteni kellene a telomat.
Ha valaki tud infot irjon lecci....koszke!
ez 1 sz@r telefon!!!
nekem is ilyen van de egyáltalán nem vagyok megelégedve vele!
azzal kezdõdött hogy megvettem mikor megjelent a második napon! 2 óra elteltével visza kellet vinnem! nem lehetett beállítani a idõt! adtak egy teljesen újjat!
ez mind nem elég! 4 x volt kijelzõ cserén!!! - mire adtak 1 új telefont az is 3510i most hogy 6 honapja de már ennek is kezd tönkremenni a kijeldõje (van benne egy sárga folt!)
ja és az is kurvára idegesít benne hogy nem lehet kikapcsolni az automata billentyûzárat!!!
azt mondja meg nekem valaki hogy elötte volt egy 3210-esem és több mint 2 évig megvolt. semmi baja nem volt!!! MIÉRT???
tehát nekem nem jött be a 3510i
nekem is ilyen van de egyáltalán nem vagyok megelégedve vele!
azzal kezdõdött hogy megvettem mikor megjelent a második napon! 2 óra elteltével visza kellet vinnem! nem lehetett beállítani a idõt! adtak egy teljesen újjat!
ez mind nem elég! 4 x volt kijelzõ cserén!!! - mire adtak 1 új telefont az is 3510i most hogy 6 honapja de már ennek is kezd tönkremenni a kijeldõje (van benne egy sárga folt!)
ja és az is kurvára idegesít benne hogy nem lehet kikapcsolni az automata billentyûzárat!!!
azt mondja meg nekem valaki hogy elötte volt egy 3210-esem és több mint 2 évig megvolt. semmi baja nem volt!!! MIÉRT???
tehát nekem nem jött be a 3510i

nemtudjatok honnan tudok letolteni softwaret a telcsihez?es hogy tudom felrakni?kabelem van soros.csak help kene!meg vmi kiraly prgit hozza_?
menj rá, hogy http://wap.google.com és írj be pl.:képek, hangok, csengõhangok, játékok vagy angolul ezeket
PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)
Hitok! Lenne egy olyan kérdésem hogy milyen progik kellenek az XP-hez hogy felismerje a 3510i-met?
PLz Privibe is válszoljatok.
PLz Privibe is válszoljatok.
Üzemmód->Hangtalan v. A testreszabásnál van egy olyan, hogy csengetés módja: némaüzem.
www.satriani.com
Én is próbáltam logót tölteni.Egy-kétszer nem sikerült,már nem is akarok.Van ingyenes is.Meg van olyan is hogy nincs.
Egy marhaság.Ezzel is csak a pénzedet akarják lenyúlni.(Mint mindennel)
Egy marhaság.Ezzel is csak a pénzedet akarják lenyúlni.(Mint mindennel)
Mondjuk nem stimmel a logo mérete-formátuma a te telefonod képességeihez.
Példa: 6310i-rõl küldött nagy oplogo 3330-ra.
Példa: 6310i-rõl küldött nagy oplogo 3330-ra.
Hát nemtom. Nekem van benne egy ilyen, hogy:
Incoming Call Alert - Off 😊
Ez magyarul valami bejövõ hívások jelzése lehet.
Incoming Call Alert - Off 😊
Ez magyarul valami bejövõ hívások jelzése lehet.
Ezen a telefonon nem lehet csak rezgésre állítani?Mert amikor rezgõre állítom elkezd zenélni is.És nem tudom kikapcsolni a hangot.
mondjatok már WAPOS címet ahonnan le lehet tölteni játékot a telefonra
ELÕRE IS KÖSZI

ELÕRE IS KÖSZI