22
Silver végigjátszás, segítség stb.
-
IXEMGabeo #22 ezzel a játékkal soha az életbe nem sikerült játszanom pedig kipróbáltam volna, most azért nem tudok, mert a Win7-en nem fut semmiféle patch, crack ezen nem segített:S még a rendszergazdai, Vista, XP beli futtatás se...valakinek valami ötlet?:D jó régi game 1999-es a régi gamestar újságban fedeztem fel... -
#21 miért nem megy XP-n?
mit lehet csinálni h menjen? -
#20 nem tudodmegosztani ftp-n? :) -
#19 Sziasztok!
Anno én is végig nyomtam ezt a game-t a p2-esemen egy jópárszor. Ma jutott eszembe hogy jó lenne egy kicsit nosztalgiázni, fel is löktem a gépre csak hát 10x akkora konfigon nem fut ez a dx6.0/direct draw-os game, pontosabban a grafikát elmossa a vidikari a képernyő közepétől lefele.
Van erre valami megoldás hogy normálisan menjen szerintetek? -
#18 ja sajnos igen mert ugy a silvert kell kinyírni -
#17 Vagy ez már azután van? Nem emlékszek bakker -
#16 Ja és mondjuk két harcos üsse vágja a boss-t, egy varázsló meg varázsoljon a gömbre. És asszem megvan a sorrend hogy milyen mágiát kell használni. -
#15 Hú hát ez már kurva régen volt, de nincsenek a közelben ilyen gömbök? Mintha azokat kellene előbb szétlőni (vagy fent van?-nem emlékszek már) -
#14 dehát nem hal meg és amikor elfogy az életereje felszáll -
#13 pls valaki hogy lehet kinyírni a végén a szörnyet???? -
#12 Ütni kell. -
#11 de hogy lehet kinyirni benne az apokalipsist???? -
maxius #10 Jó gáma volt, amíg nem kaptam társakat, mert onnantól irányíthatatlan volt, és abbhagytam... -
#9 dc, és társai. 1ébként milyen game ez? :) -
#8 senki sem tudja? -
#7 de kurva jó játék volt ez. hányszor kijátszottam....
nem lehet vhonnan leszedni? -
#6 Nekem is kellene egy kis help: utolsonak szereznem meg a Reuben hazaban levo gombot. Monastery-ben odaadom a meditalo szerzetesnek a konyvtarbol hozott tekercset mire ad egy uvegcset a hosom megissza aztan a game elkezd tolteni. viszon ekkor kiakad egy olyan hibauzivel hogy a weapons.c file-ban a 3372. sorban van vmi hiba... talalkozott mar vki ezzel? mit lehet tenni? amugy ilyen filet nem is talaltam talan ez lehet a baja... egyebkent pcguru-hoz volt a cd. -
#5 hát a logotok egysémára készült :))) -
#4 miiiiii? -
#3 te vagy a leone? :) -
#2 Sziasztok!
Ha tudtok lécci adjatok Silver -hez végigjátszást!
Vagy mondjátok meg, hogy mit kell csinálni egy nagy várnál?
Egy hidon megyek át(aszthiszem havazik) és a várnál elakadok. Ja és lépcsőn kell felmenni a várba.
Köszi -
antijedi #1 #1