824
A második kiegészítő a Medal of Honor Allied Assaulthoz
-
#651 pl. DC++.... -
#650 helló!
ez a breakuot vagy mi honnan tölthető le? -
#649 Az a poén benne, hogy ha odaállok oldalt a dobozokra, és cheattel hagyom, hogy engem lőjenek, soha nem fogja kinyitni az ajtót az ürge. Legalább az első 2-2 katonát le kell lőni ahhoz, hogy azt mondja Klaus, hogy mindjárt kész. -
#648 a patch-hez tartozó új crack-et nem találom :((( -
#647 thx -
#646 Anno még DC-ről szereztem. Talán GameCopyWorld.... -
#645 patch+crack linket tudsz? -
#644 Az utolsó feladat is kellemes lesz! -
#643 Na ezen a részen én is felb@szt@m magam. Mondjuk amikor Klaus megállt az ajtóval babrálni én akkor visszafutottam az üldözöink felé gyors rush. Aztán vissza Klaus-hoz akkor érkeznek a dobálok és "fedezékből" leszedtem őket. Addig az a szerencsétlen kinyitotta az ajtót. -
#642 Egyébként nem vagyok megelégedve az újabb MOHAA rókabőrrel. Az egyetlen pozitívum az alapjátékkal szemben, hogy most már lehet a fedezék mögül kinézni (lean). De továbbra sincs vér, az ellenfél bizonyos helyeken végtelenül újratermelődik, a fejlövést simán túléli, és sorolhatnám...
-
#641 igen :)))
talán a játék legnehezebb része, takarékoskodj a lőszerrel
és úgy állj hogy ne nagyon tudjanak téged támadni aztán szedegessd le eggyenként a fricceket akik jönnek, ha a fószer kinyitotta az ajtót rohanj be, csukd be magad után és told rá a reteszt majd.... -
#640 Hali
Azt a barom Klaust mindig felrobbantják. Hogy kell megoldani azt a részt, ahol háztetőkön menekülünk, és elér egy bezárt ajtót? Az ürge a zárat nyitogatja, közben 2 oldalról jönnek német és olasz katonák. Az egyik oldalról mindig behajítanak egy gránátot. Már a hajamat tépem. -
#639 plz dobjatok 1 linket a patch-hez és a hozzá való crack-hez. -
#638 Majd csak lesz valami...
Melyik pálya ez??? Mikor kisérni kell a konvojt??? vagy melyik??? -
#637 Ez az szerintem mikor egy kart kell elfordítani kint kinyílik egy kapu be a tankba(ha túlélte) és góóóó -
#636 A patch már 1 hónapja kinn van!
------------------------------------------
.:i2k:.
------------------------------------------ -
#635 Melyik pálya ez nem a sivatagi??? -
#634 De a patch-re várnak nem igaz????? -
ent #633 Sziasztok
Lehet hogy volt már róla szó!
Mi a francért nem ixeli be a Lokésön bungert, a többit pedig igen, feladatok teljesítésénél?
Vagy mit kell csinálni? -
#632 elméletileg kész van azt írták a készítők honlapján.... -
#631 Hát igen, majd csak lesz belőle valami... -
#630 látod ez 1 jó kérdés én is arra várok 2 hónapja. -
#629 Mellesleg mikorra várható a Breaktrought fordítás, mert szeretném még 1szer végignyomnni. Mellesleg az Operation egy jó játék de csak multiban -
#628 Jaj a xar, de multiban isteni -
#627 Azt nem ismerem... -
#626 És az Operation Flashpoint? -
#625 szerintem nincs 10 óra max ha a legnehezebb fokozaton nyomod... -
#624 Nem hosszú - mivel kiegészítő - de a végigjátszás lehet sok idő, mert egy-két helyen über szopatós...
...a spearhead-ért anno kiadtálvolna 7 ropit, ha igen vedd meg, ha nem töltsd le.
Ha mindenáron vásárolni akarsz akkor már inkább a Cod pár rugóval drágábban... -
#623 Mennyi idő végigjátszani ezt a kieget? Érdemes megvenni? MErt ha 10 óra, akkor nem adok ki érte 7 rugót. -
#621 Amikor rákattintassz a "fórum"-ra, megjelenik a bal oldali oszlopban a "fórum menü", na ott van, ha minden igaz... -
#619 Miért nem regisztrálod magad már? -
#618 Magyarításról tudni valamit? -
#616 Létrehozhatnál egy oldalt ALCATELGOD, ahová felpaszíroznád az ilyen "keleti" cuccosokat.
Még SMS web-es is okés lenne, mert sok embert érdekelne az ilyesmi.
Az SMSweb árral óvatosan...max. akörül, mint a Hungarian Download Centeresek...
Ja, és az ötletért a nyereség 10%-a az enyém ám... -
#614 a frontline az a spearhead igaz? -
#612 nekem kéne az új crack.... -
#609 kell neki az újjab crack aszem. -
#607 Hi. Tudja valaki hogy mit takar a MOHAA Final verzió. Egy warez oldalon láttam. -
#604 #563-at olvasd, kattints -
#601 mondom ha jó helyre állsz akkor csak a robbanások széle üt meg, az meg csak minimális sebzés és ha nem lövöldözöl össze vissza akkor a lőszer is bőven elég..... -
#600 Én is csak olvastam, ezekután vissza a játékba, és odamentem a rádióhoz. És lőn csoda, vége a játéknak. Az viszon biztos, az életem kb 5, a munició az utólsó tárnál. Úgyhogy nem tudom mikor csináltam meg. A manusok akik robbantanak, a végtelenségig termelődnek újra, csak próbálkoztam. : ))