824
A második kiegészítő a Medal of Honor Allied Assaulthoz
-
#744 ok,köszi -
#743 mindig olyan szervert keress amilyen játékod van -
#742 összes magyart próbáltam ahol vannak emberek,nelehet,hoyg mert nicsen kiegészítőm? -
#741 próbálj más szervert -
#740 -
#739 server connection timed out...mindig! -
#738 még én sem tudok multizni -
horbykeee #737 ok de milyen patchet használsz?????? és honna nszedjem le??? -
#736 nekem is sima mohha van!de nekem Key se kellett! -
horbykeee #735 HI ALL!! SIMA MOHAVAL SZERETNÉK NETEN JÁTSZANI EREDETI KEY NÉLKÜL ,MILYEN PATCH KELL ÉS TUDTOK MAGYAR IPKET??OMNDJUK AZ ALL SEEING EYE LÁT SOK SERVERT DE MILYEN PATCH KELL SIMA MOHÁHOZ NETRE???? -
#734 köszi! -
#733 www.cod.hu letöltések top10-ben a 3. -
#732 azt ho ltalálok? -
#731 miért nem raksz föl 1 ASE-t egyszerűbb és jobb -
#730 olyat adsz meg amilyet akarsz aszem -
#729 és a valós mailcímet kell megadni?(legalábbis tanácsos)? -
#728 ez a három van, konzolra is ezek jöttek ki csak más néven.... -
#727 bocs de 3 napig nem volt gépem, aszem annyi volt hogy megadtam 1 mail címet ahova a reklámokat küldözgeti a gamespy, meg talán be kellett jelentkezni mikor indítottam a progit (rég nem használtam) utánna megjelentek baloldalt a feltelepített játékok ikonjai ott rementem az adott game.ra és akkor kidobta a szervereket. De szerintem az ASE jobb..... -
#726 hahó! -
#725 gépre egy se -
cs31 #724 Sziasztok!Az alap MOHAA-nak a Spearheaden és a Breakthroughom kívül még hány kiegészítője van?Mik ezek? -
-
#722 na ezaz...nincs is ott mha...
mire mész?(én a gamespy ablakban minden ikon(parancs)próbáltam) -
#721 nekem ASE van fenn, elindítod a gamespy-t kiválasztod baloldalt a mohaa-t (reklámokat elötte bezárod) akkor kidobja a szervereket dupla klikk és már játszhatsz is (állítsd be hogy csak a magyar szervereket lássa) -
#720 tudnál beszúrni képet,mert nem megy!! -
#719 nekem MÉG nincs breakout! -
#718 ezt nem érteni... -
#717 ne a játékot indítsd, hanem a gamespy-t és onnan csatlakozz szerverhez.... -
-
#715 gamespy van! -
#714 gamespy van! -
#713 ASE-t vagy gamespy-t rakd föl... -
#712 ha már itt tartunk...hogy kell multizni?
nekem ha rámegyek a multira akkor kéri az ip(a COD-ban vo,t serverlist) -
#711 3 új küldetés + multiban új modok skinek fegyverek..... -
#710 hell!
hogyha felrakom a breakoutot akkor miben lesz más a game? -
Fro5t #709 Hi all. Olyan problémám van hogy felraktam a Mohát és + a breakthrough-német változatát és az első miszio loadolásánál rogton az elején megáll a betöltés, aztan meghalt az egés. Ha tudja valaki hogy mi lehet a baj azt megköszönném. Lehet hogy Az anglom moha és a német Breakthrough nemteccene egymásnak? addig by:)) -
#708 www.mohaa.hu ott kérdezősködj. -
#707 Kellene nekem egy olyan klán ahol van hely !!
Sza klánok írjatok!!!! Persze Breaktrough-val nyomnám!!!
-
#706 hivatalosan is megerősítették a MOHAA:War Chest az eddigi MOHAA játékokat és 1 bónusz lemezt fog tartalmazni. -
#705 ha dvd-n jönne ki talán még meg is venném.....