MOH:AA - Breakthrough

Oldal 1 / 17Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Légyszíves mondjátok meg a Cd-kulcsot ami az installáláshoz kell?Mert nekem nem eredeti a játék!
Köszi
pajti
Igen, mivel kiegészítõ. <#vigyor3>

ElekAdam
Ugye ehez kell az Alied Assault is?

hy vki nem tudna egy dmw logint adni?😄 mert nem lehet regelni..
Hy!
van 1 kis gondom! kölcsönkértem haveromtól a játékot, feltelepítettem, leszedtem hozzá a cracket, de amikor belemegyek a new gamebe és beindulna a játék, kidobja ezt a hibaüzenetet, hogy a program hibát talált, ezért leáll. A crackel van baj, vagy mással?
VALAKI LÉCCI SEGÍTSEN!!!
Sziasztok!!

Ha valaki tudna nekem küldeni egy freeze tag módot ami rendesen müködik is meg minden azt nagyon megköszönném.
Ha valakinek van kérem szóljon és adok mail címet.

Kössz szép

mascarun
Nállam nem csinált ilyet! az is lehethogy a program a hibás. Próbáltad újratelepíteni?

Sziasztok!
Problémám akadt a játékkal...vagy legalábbis valamivel😊
Nem indul a gama, a AA simán elindul a BT viszont kilép még a töltés során - be sem jön a gama.
2.11-es patch, x2-es proci, 7900gto, 2gb ram, abit an9 (nforce 590es chip), audigy (ami mellesleg még mindig nem megy a vista alatt😞().

Feltettem már mindenféle létezõ drivert a géphez, hiába. Tuti vmi kis pöcsnyi dolgon múlik már megint az egész...😞

Elõre is kösz!
R
mascarun
ja!
amúgy csak nállam van alig élet meg lõszer vagy ez így lett megcsinálva?
baromira spórolni kell. Már volt hogy az olasz páncéltörõbõl is kilõttem az utolsó lõszert is és már csak ütni tudtam volna ha nem a tetõrõl lõnek 😄

mascarun
hail! Hát ez a Breakthrough egy agyevõ szar...
Annyira de annyira felbasz hogy az nemigaz! Néhol lehetetlen megcsinálni.
miazhogy egyetlen ember visszaver 10 tankot. Ja azt a kurva aknavetõt meg lehetetlenség kezelni. Én még mindig nem jöttem rá hoyg kell vele célozni pedig már a spearhead-ben is volt. ott is csak vaktában lõttem vele.
mellesleg a demoban volt puskagránát itt meg nem találkoztam vele holott már anzio-nál tartok ami már szerintem igen csak a végénél van.
Amúgy hangulatilag elég jó. öm.
akli most nyomja az vigyázzon a társaival mert egyfeszt hátbalõnek a szemetek......<#falbav><#falbav><#falbav><#csodalk>

rudanjoe
sorry ha tévedek, (nem ma volt már),
de szerintem a spearhead elején ugrunk ki.

\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"

Breakthrough természetesen :-)
A gépigénnyel egyáltalán nincs gond és a driverekkel sem, szóval nem ebben van a hiba, hanem vmi másban :S
melyik kieg. kezdõdik ugy, hogy egy repülöböl kiugrunk? br vagy spearhead?

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

Felraktam MOH:AA Breakthrough-t és végigvittem az elsõ pályáját, de utána nem tölti be a következõt. Ez miért van?
a spearheadben nem tudja valaki hogy kell a kódokat aktiválni?
Lekai
üdv mindenkinek

keresnék a Medal of Honor-okhoz végigjátszásokat, leírásokat, pályamentéseket

elõre is köszi

ffxi
Léccí!!! THX

Fákjúal!

ffxi
HELP! Nem tetszik neki a patch, vmi UK&US verzió kell neki! Hol tudnám letölteni? Kösziszépen

Fákjúal!

szevasztok!!!

Tudna valaki nekem mondani olyan oldalt ahonnan pályákat lehet letölteni multihoz???

cseri001
Sikerült megcsinálni. Az volt a baj, hogy késõn indultam el, és így soha nem tudtam odaérni idõben, mindig kimúlt a százados 😊
De a dumálástól kezdve újrakezdtem, és így másodikra sikerült.
Most jön az ellen seregestül, most meg azok törnek át mindig a védvonalon.. 😞
Próbálkozom mindenesetre.
De most megnézek elõbb valami filmet 😊
Kösz a segítséget!!

Úristen hód, fújd már ki!!!

cseri001
Itt fent van:
http://gamelib.fw.hu/

Punker
DC-n nézzd meg

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

honnan szedted le mert nekem is kéne de nem tudok 1 cimet se,please help !!!!!!!

Punker
nem tom

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

cseri001
Még ennél durvább?
Már ezt se tudom megcsinálni. MÁr vagy százszor megnéztem, ahogy elsiratnak 😊 Bezzeg az állva sirat! Na, õt aztán nem lövik le egyszer se!
Szóval nem megy. Akármerre indulok, hiába érek el egyik fedezékbõla másikba, olyan, mintha a játék nem engedne tovább. Nem lõnek le, hanem csak megáll menet közben. Itt már lehet, hogy nem én vagyok a béna, hanem hibás a gém????

Punker
azt mondom cikk-cakk-ban rohanj egyik fedezékbõl a másikba az életeket vedd fel nekem tegnap talán 3x kellet csak visszatölteni a gyorsmentést a durva hent utána jön....

cseri001
Ugyanott tartok, amit elküldtél mentést...
Azért írom, hogy bénga vagyok.

Punker
mikor a dokit kell vinni? cikcakkban kell menni a rókalyukak között az iránytû mutatja merre

cseri001
Béna vagyok, ez van.

cseri001
A játékban azt se tudom, hogy merre kell elindulni. Már próbáltam mindkét irányba, de nem jártam sikerrel egyszer sem 😞
Pedig kamikaze módjára is próbáltam.. 😊

cseri001
Nem volt egy nagy szám a tegnap rész. Szegény Carter jól átverték! 😊

Punker
én is azt nézem

cseri001
De kösz! 😊

cseri001
ICQ "add"-olás megtörtént, kérem a hozzájárulásod. 😊
Már nem játszom ma, nézem a Vészhelyzetet.
Holnapig !
Jóccakát!

Punker
icq-m van, züllés törölve 😞
szal ha segítség kell szólj.

cseri001
Áááááá!
K...a nehéz. Nem volt türelmem. Majd holnap megpróbálom megint.
Sokat kell menni, amíg fedezékbe kerül?
Van MSN-ed? Betehetlek ICQ-ba?
Mennyi kérdés, mi? 😊

Punker
na tovább jutottál? mert ha kell a köv rész azt most megcsináltam.

cseri001
Jó lumpolást! 😊

Punker
kösz már megkajáltam

Punker
nem tom nem emlékszek

cseri001
Jó étvágyat!
Mondtam már, hogy tök rendes vagy? 😊
Miért áll fel mindig magától az a hülye ember??? Nálad is csinálja?

Punker
most eszek, de kb 9-ig itthon vagyok 😊

cseri001
Hát sokra nem jutok, már látom 😊
de azért még nem adtam fel!!
Csak az a baj, hogy állandóan feláll az emberke magától, így aztán gyorsan lebombáznak... És hiába jutok el egyik lövészároktól a másikig, ha odaér, és feláll, hogy jó nagy célpont legyen... 😞

cseri001
Szóval vagy. Ez akart lenni.
Meg ez is lemaradt, mert örülök:

Punker
minden kilõtt tank után F5-t nyomtam 😊
a köv rész tényleg aljas én ott szívtam a legtöbbet

cseri001
Fúúú!!! KÖSZI!!! vagy!
Honosítással, és eddig csak a teherautós volt gáz nekem...
Hogy a fenébe csináltad meg ilyen gyorsan? De ahogy elnézem, ez is baromi nehéz lesz! Errõl a részrõl olvastam is, hogy nehéz. Megyek, kipróbálom, mire jutok! 😊
Nagyon szépen köszönöm!
Majd kiabálhatok, ha elakadok megint valahol? 😊)

Punker
honosítással játszol? mert úgy sokkal könnyebb....

Punker
csak a teherautós rész kellett? mert ha igen akkor küldöm a köv map kezdését

cseri001
Akkor megnyugodtam 😊)
Sok sikert!
És köszike!

Punker
ok müxik

Oldal 1 / 17Következő →