16
-
Joe #16 Projector a megoldás, kb. $800 és felfele. A szoba egyik fala (az egész) lehet a képernyö... -
NormalisEmber #10 Ha nem lenne normalis hazimozi rendszerem meg vennek is ilyet, mert ilyen arert tenyleg megeri(6.1,DVD-A)
-
NormalisEmber #9 En a legfrissebb bpesti piacban neztem , es az alien computers-nel 16560+afa(Audigy2 Oem neven)
persze lehet hogy eliras. -
NormalisEmber #7 Szerintem se egy nagy kunszt a pc-n kivitelezi a dolgot:
audigy 2 oem:16+afa
creative 6700 6.1-es hangfalrndsz:30+afa
+1 jo monitor
-
#6 nem hogy vegre kiadnak EU-ba magyar felirattal... esetleg szinkronnal ezt a filmet sima dvdn... merthogy csak USA verziot lattam idaig...:] -
#4 Ugyan már! 70e Ft egy normális monitor, 40 e Ft egy türhető 5.1-es PC-s hangrendszer.
Ez még bőven belefér. Legalábbis nekem.
Nem olyan vészes a dolog, nem kell mindárt a burzsuézoknak szánt luxust beszerezni. Tök felesleges. -
Gabest #3 Nézzétek meg a windowsmedia honlapján azt a pár nagyfelbontású wmv-t. Monitoron a dvd mpeg2-je homályos paca hozzá képest. Persze divx-ben is felkenhették volna arra az extra dvd-re, akkor is ugyanolyan jól nézne ki... -
#1 KIRÁÁÁLY!
A legistenkirályabb film, a legistenkirályabb rendezés, és azok, akik mezei TV-hez vettek DVD-lejátszót, azok szivni fognak ráadásul :))