51
?
-
retrosic #51 Hello!Van ez a video
0:15től megy egy zene. Annak keresem címét, előadóját. Ha valaki tud, akkor segítsen pls. Nagyon fontos. Köszi -
do0m #50 én vok az 50 e dik:P:D:D -
do0m #49 hy -
#48 Nemtudja valaki Matolcsi József amire bejött zene, annak mi a cime-?
itt egy kis részlet is belölle, az eleje akad! sry! :D -
#47 Tevedtem!
Progress - Everybody yomanda rmx
Yomanda stimmel:D Ettol fuggetlenul ez sem mai darab -
#44 van egy szám amit a Roxy-n szoktak nyomni: Moloko - Forever More, és arra lennék kíváncsi, hogy ez milyen mix. a dc-ről letöltöttem az összes verziót, de sajnos nem találtam meg, amit kerestem. tudna valaki segíteni? -
Játékos #43 Fogalmam sincs , mi lehet ez . -
Játékos #42 Fogalmam sincs . -
#41 Fogalmam sincs,de én ezt a számot keresem már mióta:)) -
Bandy20 #40 Hi!
Mi ennek a címe? Discos és hegedülnek benne:)
Innen töltltsétek: Mi ez?
Előre is köszi
Bandy -
#39 Nekem is csak az az egy szám jön be,eléggé nyugodt. -
OPM #38 ki a 2002-es "feldolgozó" ? :) -
OPM #37 1x láttam asszem a klippet, de nem hallgatok ilyen zenét, ezért nem jegyeztem meg a címét -
#36 Senki nem tudja? -
#35 Nem tudja valaki mi a címe a Freshfabrik tűzoltós számának?? -
#33 DC++ -
#32 Köszi mindkettőtöknek,utánanézek,hogy honnan szedhetném le. -
#30 válasz 'BADE' üzenetére (#26) -
#29 valami konkrétabb szöveg a számból?
Egyébként van egy tippem: Big Punisher - Wishful Thinking, de nem mernék rá fogadni -
#28 Indeep - Last night a dj save my life 1980-as szám, van 2002-es feldolgozása. DC++ -
OPM #27 na, hamár ennyi (3) embernek segítettem, akkor kérdezek énis egyet :)
"last night a dj save my life"
ez valami régi számban van benne asszem, de van valami új feldolgozása?
Ki az előadó és mi a számcím? -
#26 Az "I Get The Power"-t éneklik a szám alatt és Panjabi hanzása van.Tudja valaki mi a szám címe? -
OPM #25 sugarloaf - ragga 2 (vízihulla) -
#22 partsideba sokat van congás ember.. ami nagyon bejött... volt egy időszakom nem olyan rég.. egy két hónapja amikor nagyon bejöttek a congás zenék..nyugottan menj be mert ilyen zenék mennek mint az it just wont do... -
#21 Tim Deluxe - It just won't do
Fura, hogy nem jutott eszembe:) -
#20 Rioba sokat jarok, de tul lightos a zene. A csucspontot altalaban Tomaz vs. Filterheads - Sunshine hozza el. Partsideba mi a helyzet ilyen teren?
Soma22: megkeresem a cdtaskamban es megmondom a pontos cimet. Regi zene ez mar:) -
#18 Arghh:) most nem jut eszembe de 1-2 napon belül tudni fogom:) amugy ha bejön a zene ..és még szereted a congát is.. akkor nézz le a Partsideba!!! ilyen sty zenéket játszanak és a hely is jo.. addig menj amig még jo idő van ilyenkor....
-
OPM #15 1. the boogie pimps - somebody to love (salt shaker) -
#14 2 számnak a címére lenne szükségem,esetleg ha tudjátok honnan lehet letölteni az is jó lenne.
1.Egy úszómedencénél vannak és break táncosok izegnek mozognak a klipben:))Olyan funky beütése van.
2.Az Emlékezz a Titánokra című filmzene címét sem tudom
Ha valaki tud segíteni írjon.
Előre is köszönöm! -
#13 Mi az a szám, ami az MTV-n az Always reklámban megy? -
#12 Itt is van ingyenes album és másmilyen film és zene! Magyar és kűlfőldi. Régi és új! -
#11 N.E.R.D. featuring Lee Harvey & Vita - Lapdance -
OPM #10 Mouse T vagy valami ilyesmi ugrott most be és a címbe benne van hogy Fire talán...
de nem biztos, próbálj meg rákeresni vhol! -
#9 Nekem is tudnátok segíteni? A Daredevil-ből van, de nincs rajta a soundtracken.
outlaw.mp3 -
#8 Előre is köszi. De esetleg ha dobsz egy mailt, az is megfelel. -
OPM #7 jaja ismerem a klippet, de most nem ugrik be az előadó...
ha eszembejut, ideírom! -
Játékos #6 Sajnos nem tudom. -
#5 Sziasztok. A kérdésem a következő lenne: nem tudjátok véletlenül, ki annak a számnak az előadója, aminek a klipjében egy félvér csaj énekel? A szobában van még egy Jack Nicolson kinézetű faszi is. A csaj amerre csak megy, tüzet gyújt. A TV-t, a szőnyeget, a fotelt is meggyújtja, de amint eltávolodik tőlük, kialszik a láng. A vége az, hogy a faszit lángok között megcsókolja.
Előre is THX. :)) -
OPM #4 Scary Movie 2
de nem találom annak a soundtrackjét -
#3 Nemtom mi ez, de nem egy soundtrack része? Mert akkor talán abból indulj ki.