Empire of Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Inkább szedem gyorsan a blitzkrieget! 😊
Hát ez ismét ékes példája a szupergagyi fejlesztõstábnak!!
Valami szlovák cég csinálta, állandóan kifagy a párbeszédeknél, übergagyi fõleg az állíthatatlan felbontás miatt. Arról ne is beszéljünk hogy ilyen förmedvény hogy lehet 2CD!s
Nézzétek meg a honlapjukat, még tavaj téli infók vannak rajta (banner).
Egy patch kijöttéig senkinek sem ajánlom. Okádék!
Ja és multiban két pálya van összesen. Tuti...
Valami szlovák cég csinálta, állandóan kifagy a párbeszédeknél, übergagyi fõleg az állíthatatlan felbontás miatt. Arról ne is beszéljünk hogy ilyen förmedvény hogy lehet 2CD!s
Nézzétek meg a honlapjukat, még tavaj téli infók vannak rajta (banner).
Egy patch kijöttéig senkinek sem ajánlom. Okádék!
Ja és multiban két pálya van összesen. Tuti...
Szerintem se rossz a game inkább MÁS, mint az eddigiek. Van aki játszik a játékkal és nem fagy ki neki?
CENSORED
nálam 5percet élt meg a gép 3 perc install 1,5 perc gém (harc iszonyat sz*r igénytelen f*s p*csa) 0,5 perc unistall
nálam 5percet élt meg a gép 3 perc install 1,5 perc gém (harc iszonyat sz*r igénytelen f*s p*csa) 0,5 perc unistall
Miért fagy ki ez a szar game? Tud rá valaki megoldást?
Sztem az tulzás, h iszonyat szar. Játszanék is vele, ha nem fagynak ki mindig egy megadott pontnál.
NE TÖLTSÉTEK LE! nagyon szar játék
ritkán törlök egy játékot 10 perc játék után (meggondolom mit szedek le) de ez az az eset 😞
kár, pedig nagyon be voltam lelkesedve rá, köralapu stratégia, és ráadásul fantasy... 😞
ritkán törlök egy játékot 10 perc játék után (meggondolom mit szedek le) de ez az az eset 😞
kár, pedig nagyon be voltam lelkesedve rá, köralapu stratégia, és ráadásul fantasy... 😞
ez katasztrofa!ilyen szart kiadni,grafika is ocska,"csata" elképesztõ ocska,kb 1percig kot le.pedig én is vartam.egy oriasi nagy 0.
na ennyit az OFF topicrol inkabb beszeljetek az EMpires of MAgicrol 😊
Hat nem tudom...nekem a Might And Magic es Heroes of M&M sorozat hangulata , tortenete, vilaga,zeneje...nagyon megfogott, en nagyon elvezetes partykat jatszottam heroes3mal mind single Campaign resznel , mind multiplayer resznel...Na most a Heroes4 tenyleg nem igazan utotte meg a mercet😞( bar a story (legalabbis az Undead) nagyon kiraly volt...erre mondjak, hogy izlesek es pofonok..
Bizony uncsi.
Ezert kell elovenni az Age of Wonders 2-t.
Mert bizony jobbrol balrol keresztbe kasul veri kenterbe.
A Heroes4rol meg ne is beszeljek, mert az egy fo....
Ezert kell elovenni az Age of Wonders 2-t.
Mert bizony jobbrol balrol keresztbe kasul veri kenterbe.
A Heroes4rol meg ne is beszeljek, mert az egy fo....
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
heroes3 uncsi ??????

A harcrendszerre elég szokatlan, mintha nem lenne benne nagyon stratégia. De az is lehet, hogy jól elrejtették

Én egy kicsit játszottam vele. Egyelõre szimpatikus a játék. Nem olyan uncsi, mint a heroes3.
Igen, sajnos ennyire.
Kepek alapjan egesz jo. Majd meglassuk 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Hali!
Milyen játék ez vki probálta már ha igen irjon rola vmit
Milyen játék ez vki probálta már ha igen irjon rola vmit
ilyen heroes klón,vmi noname kiadótól,talán még jó is lesz,asszem megsasolom,csak elõbb leküldöm a winds of wart :-) (az a heroes4 második kiegészítõje ;-) )
Valaki próbálta már?