29
Empires of Magic tapasztalatok
  • Pöty
    Inkább szedem gyorsan a blitzkrieget! :)
  • Pöty
    Hát ez ismét ékes példája a szupergagyi fejlesztőstábnak!! Valami szlovák cég csinálta, állandóan kifagy a párbeszédeknél, übergagyi főleg az állíthatatlan felbontás miatt. Arról ne is beszéljünk hogy ilyen förmedvény hogy lehet 2CD!s Nézzétek meg a honlapjukat, még tavaj téli infók vannak rajta (banner).

Egy patch kijöttéig senkinek sem ajánlom. Okádék!

Ja és multiban két pálya van összesen. Tuti...
  • balty
    Szerintem se rossz a game inkább MÁS, mint az eddigiek. Van aki játszik a játékkal és nem fagy ki neki?
  • And5
    CENSORED
    nálam 5percet élt meg a gép 3 perc install 1,5 perc gém (harc iszonyat sz*r igénytelen f*s p*csa) 0,5 perc unistall
  • Botond #24
    ok,mégse sasolom akkor meg lol
  • balty
    Miért fagy ki ez a szar game? Tud rá valaki megoldást?
  • And5
    hát mit is mondhatnék elég ótvar
  • balty
    Sztem az tulzás, h iszonyat szar. Játszanék is vele, ha nem fagynak ki mindig egy megadott pontnál.
  • Cat #20
    NE TÖLTSÉTEK LE! nagyon szar játék
    ritkán törlök egy játékot 10 perc játék után (meggondolom mit szedek le) de ez az az eset :(
    kár, pedig nagyon be voltam lelkesedve rá, köralapu stratégia, és ráadásul fantasy... :(
  • zoli80
    ez katasztrofa!ilyen szart kiadni,grafika is ocska,"csata" elképesztő ocska,kb 1percig kot le.pedig én is vartam.egy oriasi nagy 0.
  • cypher
    Nálam az a gáz vele,hogy a Disciples 2 sz@rrá veri sajna...Uninstall.
  • ShaiHulud
    na ennyit az OFF topicrol inkabb beszeljetek az EMpires of MAgicrol :)
  • ShaiHulud
    Hat nem tudom...nekem a Might And Magic es Heroes of M&M sorozat hangulata , tortenete, vilaga,zeneje...nagyon megfogott, en nagyon elvezetes partykat jatszottam heroes3mal mind single Campaign resznel , mind multiplayer resznel...Na most a Heroes4 tenyleg nem igazan utotte meg a mercet:(( bar a story (legalabbis az Undead) nagyon kiraly volt...erre mondjak, hogy izlesek es pofonok..
  • [Jakuza]
    Bizony uncsi.
    Ezert kell elovenni az Age of Wonders 2-t.
    Mert bizony jobbrol balrol keresztbe kasul veri kenterbe.
    A Heroes4rol meg ne is beszeljek, mert az egy fo....
  • ShaiHulud
    heroes3 uncsi ??????
  • balty
    A harcrendszerre elég szokatlan, mintha nem lenne benne nagyon stratégia. De az is lehet, hogy jól elrejtették
  • balty
    Én egy kicsit játszottam vele. Egyelőre szimpatikus a játék. Nem olyan uncsi, mint a heroes3.
  • Evilmann
    Igen, sajnos ennyire.
  • Dynamic
    Jaj!Most akartam letölteni.Akkor vissza az egész:)
  • Hustler_hu
    nagyoon rosz :( pedig ugy remenykedtem hogy vegre lesz vmi jo korokre osztott strategia
  • Dynamic
    Ennyire rossz, hogy nem érdemes róla írni?:)
    Valaki, vélemény???
  • Sephi
    Kepek alapjan egesz jo. Majd meglassuk :)
  • cypher
    Majd ha felébrednek az FTP-s Guruim,beszélek róla...
    Ébresztőőőőőőőőőőő Rosszcsontok!!!
  • Bandeeka
    Hali!
    Milyen játék ez vki probálta már ha igen irjon rola vmit
  • Botond #2
    ilyen heroes klón,vmi noname kiadótól,talán még jó is lesz,asszem megsasolom,csak előbb leküldöm a winds of wart :-) (az a heroes4 második kiegészítője ;-) )
  • Zorken
    Valaki próbálta már?