29
Empires of Magic tapasztalatok
-
Pöty #29 Inkább szedem gyorsan a blitzkrieget! :) -
Pöty #28 Hát ez ismét ékes példája a szupergagyi fejlesztőstábnak!! Valami szlovák cég csinálta, állandóan kifagy a párbeszédeknél, übergagyi főleg az állíthatatlan felbontás miatt. Arról ne is beszéljünk hogy ilyen förmedvény hogy lehet 2CD!s
Nézzétek meg a honlapjukat, még tavaj téli infók vannak rajta (banner).
Egy patch kijöttéig senkinek sem ajánlom. Okádék!
Ja és multiban két pálya van összesen. Tuti... -
balty #27 Szerintem se rossz a game inkább MÁS, mint az eddigiek. Van aki játszik a játékkal és nem fagy ki neki? -
CENSORED
nálam 5percet élt meg a gép 3 perc install 1,5 perc gém (harc iszonyat sz*r igénytelen f*s p*csa) 0,5 perc unistall
-
ok,mégse sasolom akkor meg lol -
balty #23 Miért fagy ki ez a szar game? Tud rá valaki megoldást? -
hát mit is mondhatnék elég ótvar -
balty #21 Sztem az tulzás, h iszonyat szar. Játszanék is vele, ha nem fagynak ki mindig egy megadott pontnál. -
Cat #20 NE TÖLTSÉTEK LE! nagyon szar játék
ritkán törlök egy játékot 10 perc játék után (meggondolom mit szedek le) de ez az az eset :(
kár, pedig nagyon be voltam lelkesedve rá, köralapu stratégia, és ráadásul fantasy... :( -
ez katasztrofa!ilyen szart kiadni,grafika is ocska,"csata" elképesztő ocska,kb 1percig kot le.pedig én is vartam.egy oriasi nagy 0. -
Nálam az a gáz vele,hogy a Disciples 2 sz@rrá veri sajna...Uninstall. -
ShaiHulud #15 na ennyit az OFF topicrol inkabb beszeljetek az EMpires of MAgicrol :) -
ShaiHulud #14 Hat nem tudom...nekem a Might And Magic es Heroes of M&M sorozat hangulata , tortenete, vilaga,zeneje...nagyon megfogott, en nagyon elvezetes partykat jatszottam heroes3mal mind single Campaign resznel , mind multiplayer resznel...Na most a Heroes4 tenyleg nem igazan utotte meg a mercet:(( bar a story (legalabbis az Undead) nagyon kiraly volt...erre mondjak, hogy izlesek es pofonok.. -
Bizony uncsi.
Ezert kell elovenni az Age of Wonders 2-t.
Mert bizony jobbrol balrol keresztbe kasul veri kenterbe.
A Heroes4rol meg ne is beszeljek, mert az egy fo.... -
ShaiHulud #12 heroes3 uncsi ?????? -
balty #11 A harcrendszerre elég szokatlan, mintha nem lenne benne nagyon stratégia. De az is lehet, hogy jól elrejtették -
balty #10 Én egy kicsit játszottam vele. Egyelőre szimpatikus a játék. Nem olyan uncsi, mint a heroes3. -
Evilmann #9 Igen, sajnos ennyire. -
Jaj!Most akartam letölteni.Akkor vissza az egész:) -
nagyoon rosz :( pedig ugy remenykedtem hogy vegre lesz vmi jo korokre osztott strategia -
Ennyire rossz, hogy nem érdemes róla írni?:)
Valaki, vélemény??? -
Kepek alapjan egesz jo. Majd meglassuk :) -
Majd ha felébrednek az FTP-s Guruim,beszélek róla...
Ébresztőőőőőőőőőőő Rosszcsontok!!! -
Bandeeka #3 Hali!
Milyen játék ez vki probálta már ha igen irjon rola vmit -
ilyen heroes klón,vmi noname kiadótól,talán még jó is lesz,asszem megsasolom,csak előbb leküldöm a winds of wart :-) (az a heroes4 második kiegészítője ;-) ) -
Zorken #1 Valaki próbálta már?