7
Mit jelenthet?
  • Spészgószt
    Sziasztok a gépemen vista van és az alábbi para történt.

megpróbáltam a drága vista alá feltenni e deanontoolst fe is rakta a drága utánna kékháttér és ujraidult a gép ezt egy jó párszor eljátszotta mindaddig míg le nem tudtam törölni a daemon toolst. na ezek után gombnyomásra nem adta ki a dvd-t biosban látja a gép minden file kezelőben látja a gép eszközkezelőben az van hogy megfelelően működik az eszköz viszont az elektronikus kiadásra sem reagál azt irja ki hogy valami használja az eszközt.De nem mert nincs benne semmi .De fel sem pörgeti a cd-t miutána vésznyitóval kinyitottam és tettem bele egyet na ott a fő probléma hogy mindezek miatt nem tudok install cd-t berakni mert nem bootol be és nem tudom leszedni ezt a vistát.
    Vagy van valami ötletetek hogy mit tudok csinálni hogy ujból működjön a meghajtóm

amugy egy msi ex 600 -as laptopom van

köszi a segítséget minden reményem bennetek van:):)
  • JasonXXX
    Sziasztok!

Egy telepítés közben ezt írta ki a gép: The InstallScript engine on this machine is older than the version required to run this setup.
    Please install the latest version of ISScript.msi

Hiba: -1603

Mi a francot kell ilyenkor csinálnom? Segítenétek?
  • Borg
    Nekem pl a Bridge Commander nyomat néha ilyen hibákat, de monduk a gép nem fagy le, csak kilép, és hibát generál az eseménynaplóba.

Mivel semmi másnak nincs baja, tutira a játék programja a hibás. Ilyenkor meg max vársz a köv patchig:)
  • pok
    Lehet, hogy az lesz.Az unreal 2-t gond nélkül végignyomtam.
  • Borg
    Szvsz egyszerű programhiba a játékban, ha máskor nem rendetlenkedik a géped.
  • pok
    Sziasztok! Az indiana jones 3-4 órai játék után a következő hibaüzenettel kilép, majd a gép lefagy:
    EXEPTION ACESS VIOLATION

(Slayer) Exception adress 43136f

[no game crash info]

IMAGE HELP STACK:
    TArchive::operator=+2BC9F
    0000:00000000

MAP FILE STALKWALK:
    public:Static Struct TRDefIndex*_cdecl
    TRDefIndex:Generate From External[long,
    unsigned long,unsigned short,unsigned short*]

Segítsetek, mi lehet ez az üzenet?

K7s5a,1800+,7gb WD,LG24*10*40,gef2mx400 32mb,196mb sd133,300w.codegen