Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lwb
Hát ja, de nincs ott ilyen opció. Mondjuk a morion blurt sem tudom bekapcsolni (ha bekapcsolom, rögtön kilép desktopra).

RelakSfromhome
Kéne támogatnia, tekintve, hogy dx9-es karesz...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

lwb
Csak Gauges, Customize és Track Map Modes van. Rearview mirror nincs listázva... Lehet a 9600 pro nem támogatja ezt a feature-t???

RelakSfromhome
Elindítasz egy gémet, eszkép, options display rearwiev mirror on

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
na, akkor egy pill...

lwb
radeon 9600 pro 128 mb (400/300)

RelakSfromhome
1.3

Milyen vidkareszod is van?

lwb
Sehol nem találok ilyet. 1.3.0 vetziónál is van? Vagy tegyem fel az 1.4-es peccset?

Hali! Meg lehet valahogy nyerni az összes U jelzésû cuccost? És ha igen hogyan?
RelakSfromhome
Van, és az options/display alatt asszem mint mirrored

lwb
Nem tudja vki, hogy NFSU-ban van-e visszapillantó tükör és ha igen, akkor hogyan lehet bekapcsolni?

Danny
Köszi megvan. 😊

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Pyx
😄

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Pyx
documents and settings, all user, application data, nfsu

rejtett fájl

ScoobyDoo
Kutakodj és biztosan megtalálod...

Danny
Bocs, már biztos ezerszer megkérdezték. Hova ment a játék? Dokumentumok között sem találom.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

DJ Skyline
ezeken a bulás képeken amiket betettetek ma!

Buba007
melyikeken?

Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu

DJ Skyline
jaja,,,,csak kicsit kiakadtam a képeken! 😄DD

Buba007
Skyline! Minden rendben van??

karikusz
Hogy neked is megjöjjön a kedved Skyline:

KLIKK

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

karikusz
Na ezek a képek láttán zúzom vissza 1000-rel az F1 2002-t...és töltöm a MOD-okat hozzá...

Ez pl a Prototype C MOD:

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

karikusz
Itt találsz még képeket!...

Nagyon vadász..😄DD

karikusz
Szerinted melyik fog nyerni?? A zastava vagy pöfi röfi skoda??.)))

karikusz
Skyline!

kérsz egy papírtörlõt hogy letöröld a monitorról amit odacsurgattál???😄DD

DJ Skyline
ehhhhhhhhhh

karikusz
Nem gyenge F1 2002 MOd:...

DJ Skyline

DJ Skyline
azt a jó qrva édes.....auuu....

Pyx
persze, rulez kis gém 😊

DJ Skyline
huhuhuhuhuuhuhuh.,a másik...ejjjjjjjhaaaaaaaaaaaa

DJ Skyline
ehehehehehehehehe,......úúúúúúúúúú gecciiiiiiii...........

Buba007
Köszi Janesz!! Tényleg hihetetlen!

Buba007--> <-- EA

SpeedyJanesz
Na Buba ! Azért vált át a váltos hardra mert olyan gamebe join-olsz amit olyan ember krealt akinek hardon van a valtoja !!!! Tehát ha neked quickbe hardon van oppoment skill akkor ha csinalsz onlineba játékot és csatlakoznak hozzád , akkor mindenkinek hardra fog ugrani a valtoja mégha nem is azon volt !!! Én kiprobaltam hitetlen emberekkel (ugye Chris 😊 ) és valóban igy van ! tehat nem akarod hogy hardra váltson akkor te hcsinalj játékot és ne cstlakozz masokhoz !! Igy biztos easyn marad !!
Counter Strikeba keresek kezdöknek való szobát , ahol még löni is tudok !😄 Van magyar server figyelö progi( all see eye) ! Thx csao !

karikusz
ez egy trackmania nevû game...nyomatta már valaki?

karikusz

Buba007
Egy kis "harapnivaló"!!!

karikusz
Egy gyenge Drift valaki??

karikusz
Pangunk??????????????

karikusz
Például ilyen kocsit is tudsz betenni:

karikusz

karikusz

karikusz
Majdnem...guberálj itt egy kicsit:

Gubesz

karikusz
nagyon faszányos...KERESS RÁ...Az F1 2002 alapjára épülõ játék mod ami olyan 300MB...régen játszottam vele sokat...(kocsik benne:lister, dodge viper, porsche, ferrari,) Az amerikai GTR futomokból szedik a kocsikat....ja...és van még vagy 50-60 kocsi amit be tehetsz....

cement
Azt a kurva mi van a csomagtartoban? NASA közponz bazeeee? 😊)))

respect to the man in the ice cream van

ScoobyDoo
Én nem, az milyen game?

ScoobyDoo
De ha kihívsz egy ütõs gamere, állok elébe!!!

ScoobyDoo
Nah hi tes! Ajánlom figyelmedbe az UT 2004 topicot! Amúgy ritkán játszom online mostanában...

karikusz
KI játszott eddig a GTR 2002 -vel?

ScoobyDoo
Nagyon-nagyokat tévedsz öccse....😊 Ha online nyomod mindenképp legyen easyn, mert évezredekkel könnyebb perfet nyomni, tehát nagyon vágom az arc problémáját.....csak az a baj, hogy erre a gondra nincs megoldás...