Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Skyline:ezzel nem leszólni akartam(ne értsd félre neharagudj)hanem csak szólni hogy nem kéne(jó lehet hogy nem így kellett------>>> Nem szólni akart csak szólni!! 

Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu
Nem témához illõ hozzászólás max. 3 ha volt....és bakker a lassan 18K-ik hozzászólásnál hány ilyen lehetett már....nem gáz, sorry...
jó ezzel nem azt mondom hogy nem szabad...és nem mondhatod hogy mindent leszólok,mert eddig ma csak 2x szóltam...azelõtt(amióta itt fórumozok)2-3 hónapja kb 5x hurrogtam le a másikat amikor már soknak éreztem...persze nem én vagyok itt a boss,de akkor is...és hogy miért zavar?mert nem a témához szól az hogy ki éhes kinem,kimit csinált ma,stb...és ezzel nem leszólni akartam(ne értsd félre neharagudj)hanem csak szólni hogy nem kéne(jó lehet hogy nem így kellett volna fogalmaznom 17701)-----na mind1
Scoob,és tep!mi volt ez a 27 üzenet????ez nem off topik hogy kaja,pia,kimit csinál,smilie találkozó!
letöltesz egy képet és ezen az oldalon beszúrod. A megjelenõ fenti szöveget meg bemásolod, azt kész....
Bocs csak azt próbáltam fölmegy a kép vagy nem. Amit a játékból kiszedek az bitkép formátum és az istennek nem tudom föltenni. De méééé nem?

Nám, elfoglaltam magam az enyémmel, és még így is lehúzták :(
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Mi vagyunk a pirosak ehhe..te meg a kicsike kék...:)

:)