22257
-
#19310 minek a fű!????ájjjj
én se bírok spórolni a pénzel!kapok zsetont máris megyek költekezni!:DDD -
#19309 Én "nagy világi" életet élek sajna. Amit egy hét alatt összekuldulok innen-onnan (szülők, nagyi). Abból hétvége után úgysem lesz semmi. Kéthetente veszek 2gét 6Kért ez elveszi fele "fizetésem". -
#19308 ohh....nincs saját keresetem,és nem publikus!:DDD
a kis maffiózó! -
#19307 Nincs saját keresetem. Nem publikus. :) -
#19306 na mire kell a lé??:DDDD -
#19305 Huuuuuh ez nagyon tetszik! -
#19304 Királyosak ezek a makettek!
A legjobb sztem:
-
#19303 Simson S51 N - es mocim van és nagyon a szívemhez nőtt. Egy éve vettem elő nagyfater garázsából 20 év állás után. Azóta naponta meghajtom. :) Az igaz, hogy alaposan fel kéne újítani, de jelenleg másra kell a lé. -
#19302 "kevés"f&f cuccot csináltak! -
#19301 erre a kocsira nem pikkelnének a zsaruk!:DDD -
#19300 moci???LOL!:DDD
nekem nem kell a moci,majd a kocsi!(juj ez rímel!:D)milyen mocid van? -
#19299 Nah de most léptem is . :DD
Nagyon frankó az idő, mocizok egyet. -
#19298 így igaz :DDDD ...hy neked is!ma volt eddig kemény 8 hozzászólás! -
Ezt a topicot elnezhetjük a pangás, a Suprák és az offok topicjának..... :)) -
-
#19295 na ezt nevezem pangásnak wazze! -
#19294 Ugyanaz a bajom, mint Toko-nak, csak az első tornament második pályájánál áll le ily módon. -
#19293 neked is javaslom az elozo hozzaszolasban belinkelt oldal faq menupontjat. de latogass el ide is, itt mindent megtalaltok a jatekrol -
#19292 innen tudsz cracket letolteni -
Toko #19291 Udv! Segitsegre lenne szugsegem ! Megkaptam a jatekot a havertol (torott), Install, es megy , szep stb. Aztan a masodik vagy harmadik tornament utan lefagyott. Megprobaltam ezerszer, mindig ott fagy le. Betolti az uj palyat aztan elindul, de a kep megall, a jatek meg megy , ahogy a hangokbol itelem. Ok mondom olcso husnak hig a leve alapon megvettem az eredeti jatekot! Uninstall, install, beallit, go. Fut megy majd UGYANAZ!!! Lefagy ugyanannal a palyanal! Szoval a tornament elso palyajat tokeletesen adja , de a masodik versenynel fagy/megall a kep. Segitsetek ha tudtok legyszi mert szet megy a fejem, en mar mindent megprobaltam ami tollem tellet: Uj directx, driverek, minden haterben futo progi kikapcs ...
A gepem biztos hogy jo mert tok uj, es elg is a jatekhoz.
Elore is koszi!!! -
#19290 Tudna vki egy mentést küldeni az első tornament utánról? -
#19289 nem tudom! -
#19288 honnét lehet cracket letölteni?
mert a gamecopy wolrdön nem találtam. -
#19287 Nah ,kész a nagy mű :
Egésznap ezen dolgoztam.. Egyébként jó kis verdákat másoltatok be most ide :))) -
#19286 Majd vkk. De majd este. Jó úgy? Éhes vok nagyon. :) -
#19285 off:
scoob, vkk, vagy sysconf?
On -
#19284 húhú...akkor a múltkor jól kihúzhattam a gyufát azzal az 1 mondattal! -
#19283 ha van olyanom, akkor csak akkor mutatom meg, amikor kényszerítenek rá. -
#19282 ez nem fenyítés csak szóltam neki hogy ne ismerjen meg téged a rossz oldaladról!:DDD -
#19281 azért a nevemben ne fenyíts másokat -
#19280 illetve pont az hogy nem lesz jó vége! -
#19279 figy én már vezsekedtem 1x-2x Zakival és már majdnem repültem innen!szal én csak szólok hogy ne offoljunk mert lesz jó vége! -
#19278 Akkor törölje. -
#19277 megin off...zaki nem fog örülni hogy itt beszélitek meg hogy hol UT-zetek! -
#19276 Hihi! nekem nekem meg 25cmes mélynyomókból dübörög a robaj. :) -
#19275 Úgylegyen -
#19274 OK, majd írj ide, ha ott vagy. -
#19273 Jah, vettem hangrencer. Ha 200Hz alatt átirányítok a wooferre, akkor lobog a gatyám ha pl a tankban lövöldözök :D:D:D -
#19272 Tudna vki egy mentést küldeni az első tornament utánról? Illetve honnan tudnák letölteni?
Vhogy nem kommálja a gépem. -
#19271 Még kb másfél óra