Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jaja...hugom is csak Simset bassza,vagy a Vice Cityben furikzáik össze-vissza vagy csetel a chat.hu-n!
Akkor én még jól vagyok! Nekem saját gépem van, de csak egy hub van a DSL-nek és két kábel van! Az egyik az enyém, a másik a fateré! Ha kedve szottyan egy kicsit kattintgatni, egyszerûen csak átdugja a kábelt aztán Szevasztopol! 

Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu
Nem nem ilyen elektrotechnikai és ehhez hasonló dolgokat. Hol olcsóbbak az anyagok stb stb.... De valamikor meg csak úgy buzizik a videó filmekkel meg a konvertálással
Nálam csak faternak a dumája mindennapos. Tudod az a poén,hogy õ se csinál semmi értelmeset e neten csak kattingat ide-oda
Gercse!
Ha még egyszer feljössz az NFSU HUN lap fórumára és mindenhova beírod hogy pangás és lelépsz akkor kiheréllek....írj már valami értelmeset is néha!
Ha még egyszer feljössz az NFSU HUN lap fórumára és mindenhova beírod hogy pangás és lelépsz akkor kiheréllek....írj már valami értelmeset is néha!
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Bocs hogy ezt kérdezem,biztos volt már róla szó, de nincs idõm mindig a fórumon lógni. Mit és honnan kell leszednem ahhoz, hogy a neten tudjak játszani? Milyen sebességû kapcsolat kell hozzá?

Itt most tényleg PANGÁS!!! van!
Hellósztok Lányok! Most raktam össze a kocsimat!!!(a szószoros értelmében
)

)

ez már magánügy...!!!ha nagyon kell mindenképpen megpróbálod nála...ha meg nem kell a konfliktus,akkor keressél mást!
egyik srácnak megvan, csak az eléggé hülyegyerek, osztán az annya má 1 éve kurvára ki van akadva rám(az a rohadt kurva), nem tudom mit csináljak!!!
habár az ilyen letöltõ progikat nem ajánlom,mert kitudja milyen fals cucc van fenn!
érdemesebb egy ismerõstõl,vagy haver,osztálytárs...valakinek csak megvan...ha nincs akkor meg mást kell kitalálni...
habár az ilyen letöltõ progikat nem ajánlom,mert kitudja milyen fals cucc van fenn!
érdemesebb egy ismerõstõl,vagy haver,osztálytárs...valakinek csak megvan...ha nincs akkor meg mást kell kitalálni...
dc++-on kívül!!!!!!
faxom, honnan lehet letölteni?
habár ez a tuti! 5.1-es...ugyanaz mint ami nekem van csak +3 kis hangfal...! 😄DD
Nem baj az. Végülis szted az street race-es kocsik csomagtartójában mi van?
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
nekem ez van...és küldi a basst mint állat!,,,,ma nagyon offolunk!
de egy sima winmediaplayer 9,vagy egy winampon is lehet a basst feltolni...jó,igaz szarabb mint amit a pc hangfalam küld basst mert az húha,de milyen basst tol! 😄DD
Mondjuk nekem ordít a zene a fejembe mint az állat, mert van fejhallgatóm 😊
na jó, nincs olyan bass mint a hangfalomonde lgalább szól 😊
na jó, nincs olyan bass mint a hangfalomonde lgalább szól 😊
Én már csak tudom. Topicot csináltam errõl:Kiakadok a családomtól 😄DDDDDDDD
én fejemre tolom a fejhallgatot és kész...ha nincsen otthon senki(jó a hugom nem érdekel) akkorm meg nyomatom a zenét rendes szpíkerbõl! 😄
Nekem az b@szz@ fel az agyam, ha nyomatom a zenét (jó elismerem 350W nem halk😄 ) és rám szólnak, hogy halkítsam már le! Vazz...rohadt ritkán lehet itt rendesen zenélni!
hétvégén otthon van fater,hug,a full family magyarul..és nem akarom azt hallgatni a hugomtól hogy mikor játszhatok,a fatertól hogy kéne a gép,meg hogy lassan fejezd már be!
szombaton is open van 10-tõl---22.00-ig...haver kb 1x-2x van így beoszta 1 hónapban...ilyenkor jobban elengedhetem magamat,mert nincsen benn senki más (se szervízes,se fõnök,senki csak õ)...hétköznap jobban oda kell figyelnem hogy mikor jövök le netezni...