Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
minek a fû!????ájjjj
én se bírok spórolni a pénzel!kapok zsetont máris megyek költekezni!😄DD

ScoobyDoo
Én "nagy világi" életet élek sajna. Amit egy hét alatt összekuldulok innen-onnan (szülõk, nagyi). Abból hétvége után úgysem lesz semmi. Kéthetente veszek 2gét 6Kért ez elveszi fele "fizetésem".

DJ Skyline
ohh....nincs saját keresetem,és nem publikus!😄DD
a kis maffiózó!

ScoobyDoo
Nincs saját keresetem. Nem publikus. 😊

DJ Skyline
na mire kell a lé??😄DDD

ScoobyDoo
Huuuuuh ez nagyon tetszik!

ScoobyDoo
Királyosak ezek a makettek!
A legjobb sztem:

ScoobyDoo
Simson S51 N - es mocim van és nagyon a szívemhez nõtt. Egy éve vettem elõ nagyfater garázsából 20 év állás után. Azóta naponta meghajtom. 😊 Az igaz, hogy alaposan fel kéne újítani, de jelenleg másra kell a lé.

DJ Skyline
"kevés"f&f cuccot csináltak!

DJ Skyline
erre a kocsira nem pikkelnének a zsaruk!😄DD

DJ Skyline
moci???LOL!😄DD
nekem nem kell a moci,majd a kocsi!(juj ez rímel!😄)milyen mocid van?

ScoobyDoo
Nah de most léptem is . 😄D
Nagyon frankó az idõ, mocizok egyet.

DJ Skyline
így igaz 😄DDD ...hy neked is!ma volt eddig kemény 8 hozzászólás!

ScoobyDoo

Ezt a topicot elnezhetjük a pangás, a Suprák és az offok topicjának..... 😊)

DJ Skyline

DJ Skyline
na ezt nevezem pangásnak wazze!

GaVino
Ugyanaz a bajom, mint Toko-nak, csak az elsõ tornament második pályájánál áll le ily módon.

Bercy
neked is javaslom az elozo hozzaszolasban belinkelt oldal faq menupontjat. de latogass el ide is, itt mindent megtalaltok a jatekrol
Bercy
innen tudsz cracket letolteni
Udv! Segitsegre lenne szugsegem ! Megkaptam a jatekot a havertol (torott), Install, es megy , szep stb. Aztan a masodik vagy harmadik tornament utan lefagyott. Megprobaltam ezerszer, mindig ott fagy le. Betolti az uj palyat aztan elindul, de a kep megall, a jatek meg megy , ahogy a hangokbol itelem. Ok mondom olcso husnak hig a leve alapon megvettem az eredeti jatekot! Uninstall, install, beallit, go. Fut megy majd UGYANAZ!!! Lefagy ugyanannal a palyanal! Szoval a tornament elso palyajat tokeletesen adja , de a masodik versenynel fagy/megall a kep. Segitsetek ha tudtok legyszi mert szet megy a fejem, en mar mindent megprobaltam ami tollem tellet: Uj directx, driverek, minden haterben futo progi kikapcs ...
A gepem biztos hogy jo mert tok uj, es elg is a jatekhoz.
Elore is koszi!!!
GaVino
Tudna vki egy mentést küldeni az elsõ tornament utánról?

DJ Skyline
nem tudom!

Matthewpamer
honnét lehet cracket letölteni?
mert a gamecopy wolrdön nem találtam.

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

BubaMester
Nah ,kész a nagy mû :

Egésznap ezen dolgoztam.. Egyébként jó kis verdákat másoltatok be most ide 😊))

|►.:http://bubamester.uw.hu:.|► - Az ország legnagyobb Siemens Mobilos oldala

ScoobyDoo
Majd vkk. De majd este. Jó úgy? Éhes vok nagyon. 😊

RelakSfromhome
off:
scoob, vkk, vagy sysconf?
On

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

DJ Skyline
húhú...akkor a múltkor jól kihúzhattam a gyufát azzal az 1 mondattal!

zaki
ha van olyanom, akkor csak akkor mutatom meg, amikor kényszerítenek rá.

DJ Skyline
ez nem fenyítés csak szóltam neki hogy ne ismerjen meg téged a rossz oldaladról!😄DD

zaki
azért a nevemben ne fenyíts másokat

DJ Skyline
illetve pont az hogy nem lesz jó vége!

DJ Skyline
figy én már vezsekedtem 1x-2x Zakival és már majdnem repültem innen!szal én csak szólok hogy ne offoljunk mert lesz jó vége!

ScoobyDoo
Akkor törölje.

DJ Skyline
megin off...zaki nem fog örülni hogy itt beszélitek meg hogy hol UT-zetek!

ScoobyDoo
Hihi! nekem nekem meg 25cmes mélynyomókból dübörög a robaj. 😊

RelakSfromhome
Úgylegyen

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

ScoobyDoo
OK, majd írj ide, ha ott vagy.

RelakSfromhome
Jah, vettem hangrencer. Ha 200Hz alatt átirányítok a wooferre, akkor lobog a gatyám ha pl a tankban lövöldözök 😄😄😄

GaVino
Tudna vki egy mentést küldeni az elsõ tornament utánról? Illetve honnan tudnák letölteni?
Vhogy nem kommálja a gépem.

RelakSfromhome
Még kb másfél óra

ScoobyDoo
HUNaPETER néven fut. Ott vagytok vagy?

RelakSfromhome
Igen? Mikor én is? Milyen néven?

ScoobyDoo
Írj majd, ha vagy........!

ScoobyDoo
Nem most, majd. 😊

tep
Ott voltam a vkk-n

\"SLICE of LIFE\"

ScoobyDoo
Gyere majd Te is UT-t! Ok?

DJ Skyline
fogalmam sincs...nekem a 2.1-es hangrendszerem jól nyomatja a stuffot,meg a fejhallgatóm is szépen leadja..habár most majd új fejhallgatót kell vennem mert megtört a kábel benne!😞((

RelakSfromhome
Egyébként mi jogon kapott az nfsu THX minõsítést??? Nem is használja ki a .1-es csatornát...

RelakSfromhome
Most megnézem a tegnapi sliderst meg sg-t, utána a vkk-n ok. Azért ott, mert 1: Csak magyarok vannak, 2: kevesen vannak, 3: Mûködik a team channel ( sysconf-on bekakált 😞 )

tep
Már látom én is a képeket

\"SLICE of LIFE\"