22257
-
MrTressy #866 csellot felejtsd el lofax :) -
#865 ha egy kerülettel odébb költözöl, lehetne HDSnet kábeled 1024/1024 havi 14 rugóért :) -
MrTressy #864 én is 7keres axis vagyok nincsen vele semmi gondom -
#863 En ezt ugy szoktam, hogy irok egy kisregenyt, es nyomok egy F5-ot;)))) De amugy koszi!! -
Gear #862 hmm ...holnap is jó lessz -
#861 Franko. Akkor valszeg a Chellot hanyagolom. Mar csak elvbol, a korlatozasuk miatt is (bar lehet, hogy nem hasznalnam ki). Es elvileg, az ADSL-t is fel lehet nyomni 2Mbit-ig, vagyis cssak idokerdese a dolog;)) -
#860 Ausztráliában kedd 8.52 van. Ha így állítom be a szgép óráját akkor még több mint 15 óra van hátra!!! -
Gear #859 7 perc ! -
#858 Basszus írok itt egy kisregényt, kár hogy nem frissítettem előtte -
#857 Nekem az van, abszolút megbízható, nálam egészen pontosan 66,8K-val jön a cucc. Max feltöltési sebesség 16K. Ha DC++ozol és kihasználják a teljes feltöltési sávszélességed, akkor kb 40-45 K-val jön lefelé. Ha viszont csak 8K-val töltesz fel, akkor gyakorlatilag lefelé teljes sebességgel jön, olyan 64-65K-val. Korlátlan, megszakadás soha nincs. 24 óránként szakad meg, akkor viszont kötelezően, hogy ne lehessen szerverként használni. Asszem mindent elmondtam. -
#856 THX! -
#855 igen igen, elegedett is vagyok vele en is, eddig egy ket aprobb problemam volt csak, pl a kikuldott papiron szereplo jelszoval nem lehetett csatlakozni:) Meg nem volt email fiokom sem. De ropke fel ora telefonalgatas es megoldodott:) -
#854 ja szal jol jársz vele sztem jo kis net -
#853 megszakitas 24 orankent van egyszer, hogy ne csinalhass szervert, de csatlakozas tenyleg egy pillanat csak -
#852 semmi keres, semmi atalakitas nem kellett. Maguktol csinaltak, jott a level, mivel regi elofizeto blabla...ezert 384/64-rol 512/128-ra emelkedik. Meg benne volt ez az anyagi resze, ugye az elofizetescsokkenes, meg ilyenek. Aki most akar 512, annak dragabb mint a 11eHUF, mert az 384-es. En meg pont jol jartam, mert a szerzodest meg a regi aron irtam ala, viszont mikor beszereltek mar olcsobb lett volna az elofizetes, csak hat tokoltek vele 3 honapot mire egyaltalan megcsinaltak. Es erre kb. 2 honapra ra jott a level a savszelesseg megemeleserol. -
#851 na hát nekem 512-m van
egyszer nem volt szakadásom hacsaknem én akartam :D
66-67 a fix sebesség éjszaka warezcenterröl 68k
kapcsolodás nekem olyan 0.3 másodperc
-
#850 Nekem is nemsokara net problemam lesz;( Most meg Axelero Kabel van, abszolut megbizhato, korlatlan, es atlag 80k felett tolt (elvileg 512/128, de gyakorlatilag tobb). De koltozok a VII. ker.-be, ott meg szutyok Chello van csak;(( Lassu is, meg korlatozott is;( Valszeg ADSL lesz.
Amig nincs Demo, es ha valaki unatkozik, roviden jelemezhetne az Axelero ADSL-t (512/128), sebessegek, megszakadasok, kapcsolodas stb. THX. -
#849 nem kellett beszolni küldtek mail-t h majd egyik naprol másikra megnö a sávszél
és egyil délután megjöttem sulibol aztá má 66-al tölöttem -
#848 na megérte a plusz mani 18-19 k-val többel töltök
Nem hiába keresnek akko szüleim:D -
#847 jó értem mit mondasz. de ugy értem hogy beszoltál nekik hogy 384ről állitsák át 512re és semmi átalakítás meg ilyenek nem voltak? -
#846 a regi elofizetoknek automatikusan felemeltek, akik meg akkor fizettek elo, mikor 13eHUF volt, mert most mar asszem 11eHUF. Es hogy ne legyen vita azoknak felemeltek akik meg akkor fizettek elo, mikor dragabb volt. Kuldtek is rola mailt anno az erintetteknek. -
Prowler001 #845 Nekem is állítsák át -
#844 még nyáron állitották át vagy még májusban ilyesmi -
#843 dehogy is maguktol lehet h te másik csomagnál vagy -
#842 én is axelero-s vagyok. csak simán betelcsiztél nekik és kész? átálították? -
#841 de má néha ez is lassunak tünik:D
miko pl gammát töltök -
#840 axelero-nál vok ott 512-re felpumpálták -
#839 igen én kérdeztem! át lehet állni 384ről csak simán? 1-2hónapja van adsl -
#838 Bocs most láttam h kérdezte vki a havidijat
munkám része nem nagyon 15 éves vok szal...
asszem 13/hó a havidij -
#837 kuss:) -
#836 marmint ebbol a demobol:) -
MrTressy #835 -
#834 szerintem nem lesz ebbol semmi:) -
#833 Milyen vicces volt amikor ezt a mondatot feltüntették az oldalon:
PC Demo pushed
back to late October
Most ez lessz:
PC Demo pushed
back to late November
érdekes lenne! -
#831 nálam is... -
MrTressy #830 nekem még 45 percet ir szóval elvileg éjfél -
#829 lehet csak a napot jelenti es mikor lejar az ido nem tirtenik semmi, max kiirjak, hogy today...:( -
#827 igen?
akkor átálítom! még 1 perc és jön a demo. sőt aki nem állítota vissza az oráját annak már megjött! :-) -
#825 amugy mennyi a havidja az 512esnek? neked a munkád része vagy csak ugy? -
#824 megint! előbb 58perc! most 56... S.O.S. ANYU! S.O.S SZIVATNAK!