Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja és a link ahol az egész szépség verseny zajlik!
aminek ma 00:00-kor lesz(azaz éjfélkor)lesz vége...
ha nagyon sijetsz akkor még te is betudsz küldeni kocsikat...az a lényeg,hogy a gyári vinylekbõl kreálj 1 kocsit...de nem is muszály semmi dekor csak annyi a lényeg hogy egy odabaszós kocsit kell csinálnod(ha vinylt is teszel rá akkor gyárit,nem sajátot!)...és azt le print screeneled,és 800*600-asba elküldöd a [email protected] -ra...ennyi
itt egy példa rá:

ha nagyon sijetsz akkor még te is betudsz küldeni kocsikat...az a lényeg,hogy a gyári vinylekbõl kreálj 1 kocsit...de nem is muszály semmi dekor csak annyi a lényeg hogy egy odabaszós kocsit kell csinálnod(ha vinylt is teszel rá akkor gyárit,nem sajátot!)...és azt le print screeneled,és 800*600-asba elküldöd a [email protected] -ra...ennyi
itt egy példa rá:
MInleyen linket?Látszik hogy nem voltam máritt régóta!milyen szépség verseny?

Call of Duty hajrá I.O.W.A. klán! Volkswagen, Honda, Tuning....
Ez magyar és keresd a képeknél a Vinyleket!
NFS Underground magyarítás: www.nfsunderground.ini.hu
Bár szerintem elég gyatra lett ez a magyarítás.
Bár szerintem elég gyatra lett ez a magyarítás.
nem zárnak ki mert már lefizettem õket amikor a verseny indult!én is a kitalálók között vagyok!

"A nevezési idõszak lezárultával az összes induló gépsárkányt behányjuk egy nagy dobozba (és elvonulunk pár napra), ahonnan aztán kiszelektáljuk a VALÓDI MEGMÉRETTETÉS résztvevõit, azt azonban még nem áruljuk el, hogy hányat. Ha ezzel kész vagyunk, elindulhat a szavazás, és újra két mesés hét vár rátok, amely alatt végigböködhetitek az összes verdát, 1-tõl 10-ig osztályozva õket."
Már hogy lenne tiszta?? Levan bundázva... én nyerek, Te kapod a joyt, Skyt meg kizárják, amiért annyi Suprát küldött. 😄DDD
én az elsö sorozat kocsijaimban bizok ! Remélem azért másoknak is tetszenek majd ! Meg nem tom mennyire lesz tiszta a szavazás !
Mondom majd nekik hogy az sgn visszanézhetik ! 😄D Ki linkelte be elöször ! Ez miatt kizárt hogy kizárnak ! De xerintem ki se törlik !
Nehmá... én is elküldtem vazze... 😄
Két ugyanolyan kocsi lesz. 😊 Szerintem vagy kizárnak vagy azt nem fogadják el.. 😊
Két ugyanolyan kocsi lesz. 😊 Szerintem vagy kizárnak vagy azt nem fogadják el.. 😊