22257
-
#3099 miért foglalkoztok egy ilyen unreg kis faszszopó picsagyümölccsel? -
#3097 király. akkor holnap korábban kelek egy kicsit és játszok. dejó hogy csak 10re kell bemennem! :) -
#3096 De zaki nem egyszerubb valaszolnod mint nekem visszaolvasni :o) lecci lecci ird le ne kelljen mar bongesznem ;o) ja es jo lenne nem fizetos :o) -
RacerZsu #3095 A ******* anyád Te ******** és a ********** ************ *********** !!!!!
Ja, és megtéplek! -
#3094 Kamu. amekora láma vagy sztem a demo-t szeded. mellesleg akinek van pénze hadd költse... -
RacerZsu #3093 Nekem két cd 40K-val egy nap!
Reggel 7-8-tól kábé este 6-7-8-ig kábé lejön! -
#3092 push.uw.hu -
#3091 olvass vissza -
#3089 ok. telefonáltam 1et. már csorog is a varezcenterről! jeahh!!! szerintetek átlag 40Kilobyte-al mennyi idő alatt jön le? -
#3088 Esteleg link valakinek ahonnan letoltheto? -
RacerZsu #3087 warezcneter, FlashGet -
#3086 Ja azt remélem hamar megoldják :D -
#3085 rohadt élet! pont most küldtem el az utólsó küldhető drága sms-em! FRANCBA! -
#3084 Én Ftps-en BulletProf-al 55-60K-val jön -
RacerZsu #3083 Jó sokat kellett várni. Küldöm is az sms-t! -
#3082 de szar. nem tom flashgettel letölteni... ti mivel szeditek? -
RacerZsu #3080 Köszönöm!!! :)
Warezcenternél várok, annyi baj legyen!
Majdcsak fennlesz.
Aztán kevesebbet kell várni a NET Crack-re... :) -
#3079 -
#3078 Igen én is ezt vettem észre,hogy újabban levannak maradva pedig azelőtt ők is ott voltak a résen -
#3077 már müxik... rossz helyet néztem! :) -
#3076 Így igaz Nem értem,hogy aki fizet a Warezért az miért lenne nyomi
Jó a logod -
#3075 sztem a warezcenternél még várhatsz. nem nagyon töltenek fel uj game-kat.... -
RacerZsu #3074 Aki fizet a warezért az jó fej! :)
Én majd a warezcenterről töltöm, eddig egyszer sem csalódtam bennük, reggel, mikor elmegyek melózni elindul, hazajövök, lennvan. Ennyi.
Szedje mindenki és mondja el, hogy lehet-e játszani NET-en a deviance-al?!?!? -
#3073 Helpdesk. te meg bunkó és kamuzos... ennyi... -
#3072 Pedig nekem onnan jön,gond nélkül. -
#3071 rohadt jó! elöfizettem a score.warez.hu-ra és B*szik letölteni. elsem indul... rohadt jó! -
#3069 mire oda felér, nekem már meg is lesz :) -
#3068 Aki kipróbálja(ta), megoszthatná a tapasztalatait a játékkal és a működésével kapcs.ban. Bár a deviance játékaival nem nagyon szokott gond lenni. Én még a HDC-re várok, más is kell onnan. -
#3067 hehe -
#3066 Ne sajnálj minket hanem nyomjál fel pár képet -
#3064 végre zúzom én is le. -
#3063 -
#3062 Unregesnek kuss a neve -
MrTressy #3061 degec :) -
#3059 Én is 7 végén nyomtam nekik 1 sms-t úgyhogy még belefértem ebbe is -
#3058 jééé, tényleg fent van, és én pont a 7végén küldtem sms-t nekik, így már jön is a game lefele :) -
#3057 Mondjuk én a score -ról töltöm de szerintem a push és a score az egy kézben lehet mivel az oldal is egyforma -
#3056 Jah én is most ismertem meg én is köszi
-
#3055 Sziasztok!
Szeretném megköszönni a tippet a Push Warez oldallal kapcsolatban. Én eddig ezt az oldalt nem ismertem, de nagyon tetszik (szerintem sokat fogok ide járni).
És most már nekem is jön a játék .
Mégegyszer thx.
Bye all -
#3054 hdc-re már nyomják fel, este már le lehet tölteni