22257
-
#3520 kiköpött Russell Crowe :P -
#3519 Ez az akart lenni rögtönözve: #3498 ...azonkivül még jónak tűnik az AI, mert lökdösnek rendessen vissza. Ja és isszonyat mennyiségű cuccot lehet pakolni az autokra.
De keveset nyomtam még...nyomulok vissza. -
#3518 Nyugalom, a hosszú féregtelenség ritka. :)) -
#3517 Nem -
RacerZsu #3516 Ti nem féltek a féregtől? Csakmert én tiszta para vagyok! -
#3515 A hitetlenségedre csak ennyit.
http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=992286338&order=reverse&index=2
#1774-es hozzászólás felső kép bal felső sarok.
Vetted az adást nyuszikám? -
#3514 Én is majd holnap nyomom de a letöltést meg a telepítést azt még mecsinálom. Mert ha még elkezdek vele nyomni akkor a sz.gép mellől megyek melózni komásan:) -
#3513 hááát nem tudom... mondjuk 3-3,5 óra a game + min fél óra amit lenyomok + cd-k írása, hááát inkább reggel nyomom majd -
#3512 Farnkón 38 vagy? -
#3510 Hi Gyraph. Nem tartasz egy kis beszámolót :)) -
#3509 Zaki fogsz te aludni? Még vagy négy óra, ha fullos a cd2. Megvárod? -
#3508 amocsok :) -
#3507 Erről pedig csak annyit, hogy nagy ló...sz gifet még nem találtam (szerencsére) a NET-en. Ha esetleg tudna valaki küldeni egyet, szívesen elküldöm a számodra. Remélem most boldog vagy (legalább egy kicsit). -
#3506 na leért az 1es cd :) -
#3505 Hi Zak! Persze... :) -
#3503 :PPPPPP -
#3502 üdv Gyraph! megvan már a game?(!) -
#3501 "Vicces egy legény" ???
Így 38 évesen. Köszönöm.
Ellenben szerintem legénykorban a 18 éves és a két 17 éves fiam van inkább, mint én. Szóval, ha gondolod, tényleg szeretettel várunk egy baráti -ra. -
#3500 Megvan??? -
KisKolok #3499 öhh boccs de idejössz kötözködni és még neked áll feljebb?
Fogadjunk azt sem tudod hogy ez milyen játék szimulátor-e vagy stratégia! :D -
#3498 Gyönyörűek lettek a gémben az átvezető animációk és az intro sem egyszerű...még most is ráz a hideg. Mintha az irányitáson is korrigáltak volna 1 picit, de ez lehet, hogy csak annak az érzete, hogy az elején elég fapados verdával lehet nyomulni. Na megyek vissza.... -
#3497 annyira meg egyáltalán nem jó game, hogy már a megjelenés után rögtön meglegyen vagy fizess érte:))))) -
#3495 de nekem ma kell ha mar valami akkor legyen meg ma nem ;))) -
#3494 Elmentem Fekuszt nézni, vacsit főzni. Akinek lejött jó játékot, akinek még nem, kitartás Jó éjt mindenkinek.
bzoley - Szupergamez fórum - Budapest -
#3493 MEGVAN???? -
#3492 Most írtam a percen, na jó 2 perce!!! -
RacerZsu #3491 Te meg szánalmas! -
#3490 ha nem találod, akkor holnap már tuti le fogod kapni. mp2 is ilyen volt. első este pár arcnak volt csak, aztán másnap dél körül már szinte nem volt olyan ember, akinek ne lett volna meg. -
#3489 Nekem? Mikor írtad? Még nem jött meg -
#3488 sosem olvasol privát üzeneteket? -
#3486 hehe, jön már :P privát hely -
#3485 Én nem értem,hogy egyeseknek miért jó így elrontani a hangulatot. (Nem rád értettem)Nem értem,hogy mi a jó ebben. -
#3484 Téteket megtenni :) -
#3483 Szvsz!!!! FEFE!!!
Írtam neked egy e-mailt. Nézd meg lécci, és reagálj rá!!!!
THX!!! -
#3482 Babám!
El kell, hogy keserítselek. Most sem fogsz +verni te ittennék senkit sem. Ellenbe, ha gondolod szívesen látnálak itt minálunk. Csak egy meccsre gondoltam és nem vasorára (még mielőtt félreértenér). -
#3481 akkor bela vagyok bazz :o( -
#3480 Szerintem elég sokan megvárják:)
-
#3479 Fenn van :) -
#3478 mer béla vagy:))) -
#3477 TÖRPE VAGYOK BAZMEG!!????!!