22257
-
#5361 Remélem lesz benne Integra is, arra vágyom ám nagyon:D -
BlackWolf #5360 atii te vagy mar egy fasz eddig minden forumba csak kodokat kertel nemtom minek jaccol ha kodozol mindig ugy semmi ertelme -
No itt van a kis drágaság:) -
Atiii #5358 kodakat a gamehez pls...pc re kéne... -
#5357 Bocsi, ma nem igazán van kedvem játszani, sok volt ma a kilométer, fáradt vagyok kicsit, de nektek jó játékot. Van még egy kis munkám, aztán valószínű megyek álomerdőbe. -
#5356 Civic rulez, én is azzal nyomatom:D
Mindjárt be is illesztek egy képecskét:D -
#5354 Nah, itt a Civicem... Ütős darab lesz belőle úgyhogy rettegjetek! :)
-
#5353 az elmult 10 oldalon semmi más nincs csak hogy kinek hogy müxik.. a játékrol meg egy szó se...no mindegy...sehol egy auto kép vagy valami... látogassátok az underround garage-t és linkeljétek a legszebb autoitokat! hamár itt csak az van hogy kinek nem megy -
MSGT #5352 Hi ALL! Az Unicodos terület beállítás müködik a collect rewardra!! NEM LÉP KI!!!!!!!!RULEZ!!! Javaslom akinek ez a gondja állítsa át Englis US-re!! -
#5351 Gyere multizni. Rx7 esekell vagyunk -
#5348 Összehasonlításhoz: cel950mhz, Geforce2 mx400, 384Mb RAM, WinXP Prof Hun SP0, Det.45.23, Dx9b(új), Underground - Patchexe( lejjebb többször említették. Soha semmilyen gond vele. -
#5347 en uezzel a problémával küzködök 2 havernál is megy csak itt nem... -
#5346 Kíváncsiságból megnéztem, de nálam magyarra van állítva. -
#5345 szinte csak ezt fejtegetjük folyamatosan a topicban, nem ártana, ha visszaolvasnál talán, esetleg -
#5344 nem, mert most próbáltam ki, és nem változott semmi :( -
#5343 En nem peccseltem semmit es igy siman lehet menteni.
Most akkor az #5295-os terulet beallitas tenyleg a tokeletes megoldas lenne?
Megoldotta valakinek? -
#5342 Jó estét mindenkinek!Benéztem egy pillanatra (2 óra amíg végig olvastam a nap eseményeit, Colby neked is ajánlom). Csak azért egy pillanatra, mert két napja nem aludtam az Unregrond, Fefe és Sonajk miatt és melózni is voltam. Már nem látom a betűket a tasztatúrán. Látom még sokan szenvedtek a game-mel - sok szerencsét nektek. -
#5341 SKACOK!
Milyen szerveren vagytok?
Ranked vagy Unranked?
Mi a neve??? -
#5339 lassan rohadt erős lesz a kis mx 5 ösöm:)))
#101" TARGET=_fnew>katt ide!
no meg lessétek meg a pontokat:) nah .. kajaaaaaaaaaaaaa -
#5338 azt mondja meg vki hol lehet kikapcsolni azt az opciot hogy mikor ugrat az auto akkor ne váltson át oldalso nézetbe hanem maradjon az eredeti kameraállás. mert nem látom hogy mi jön velem szembe... és ugye a béna civil pilóták mind luezrkednek az uton^>^ -
#5336 jó? istenkirály lenne -
#5335 És annak amugy mi értelme hogy underground modban lecserélem az aktuális automat? Meg látom hogy csak gyülik a style pontom..de az miért jo? -
#5334 össztkolnád=összetákolnád -
#5333 Zaki: jó lenne ha össztkolnád a multi :) -
#5332 megpróbálom, köszi -
#5331 ok. vettem az adást :)
megyek már :) -
#5330 Akkor előbb Circuit utána Drag valamint Drift így okés
Mazda Rx7 alap. Nem fontos ezzel lenned csak ne tuningoltal legyél
Szoba:Ferkoka12 -
#5329 Olvasd #4791 talán van benne valami, amit használni tudsz. -
#5328 Ami neked szimpatikus. Én kormánnyal vagyok, most mindegy. Az autó típusát is válaszd ki és én is azzal leszek. (Fő az eslyegyenlőség.) -
#5325 Circuit vagy Drag vagy Drift Melyik? -
#5324 Balépek onlineba. -
#5323 Miattam jöhet :) -
#5322 Most? :))
Miattam mehetünk :))
-
#5321 nekem 8
Weyland? -
#5320 Mikor szeretnél ? -
#5319 Ha visszaolvasol, nem kizárt, hogy megtalálod a megoldást. A kérdés csupán csak az, hogy mennyire kell visszaolvasnod :))). -
#5318 Akkor nem sokkal vagy előttem :)) Mikor multizunk? gyári vs gyári -
#5317 Bocs, de most jöttem egy fantasztikus driftről :)))
Ha mond neked ez valamit, nekem ez jön.
-
#5315 Á nem igazz.Mikor lesz már vége?????????azaz Skyline-t akarok!!!!!!!!!'1szerüen nem igaz mikor megyek azokon a pályákon ahol az a feladat hoyg végig szinte keresztbe menj a kocsival,és skyline pálya mellet szórakoztatja a nagyérdemüt ,üvölt,hörrög,a turbó vísít,beszarás.!!!! -
Weyland #5314 Ventire nem jösz hogy közbe dumálhassunk ? .)) ICQ ? Aztán egyeztetünk