Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
naja de az nemesfém, én vasat kaptam 😄

Riszpekk

FREAK
ausztrálok csinálják a játékot? 😊)))))))))

jó ezt tudni egy elõzetes meg egy teszt után 😄DDDDDDDDD

Riszpekk

Tufa16
akkor te most állami tulajdon vagy freak! nem is mehetsz ki az országból! :-) ez komcsi. aki melletem feküdt 2hétig a korházban abban annyi platina volt hogy gyakorlatilag kisem mehet az országból. :-DDD

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

FREAK
piros rulez 😊

Riszpekk

CSOCSO
az ausztrál az nem azsutria hanem ausztrália.. nem?? õk csinálják a agmezt..és ausztrália az innen 10 ora eltérés..
FREAK
kösz, Grétsy nevében is 😄

Riszpekk

CSOCSO

itt
jobb felûl lehet site színt választani. ettõl változik a skyline spoilere és szine...nekema sárga azaz a középsõ tetszik a legjobban
FREAK
biztos az ausztráloknál 😛

Riszpekk

gyraph
Jól van na...csak neked, csak itt, csak most:
türelmessen = türelmesen....én meg fáradtan 😊

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

FREAK
hehe

belõlem jövõre veszik ki a csavarokat 😊

Riszpekk

FREAK
azt még mindig nem vágom, hogy jön a képbe Ausztrália 😊

Riszpekk

Tufa16
még lecsorog a bárány & jován cd (jövöhéten party party nálam oszt kell vmi muzsika! :-) ) aztán én lépek csicsikálni mer reggel jelenésem van a korházban! megszabadítanak 6hete tartó kínomtól! egy állkapocs rögzítõtõl! je!

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

FREAK
bazzeg bocs hogy beleugatok, de az a kurva smiley AZT JELENTI, hogy nem komoly, ne legyél már ilyen kibaszott sötét!!!

Riszpekk

CSOCSO
ausztráliai a gamez?? nem lehet hogy a 0 orás eltérés valoban van? vagy ugy csinálták a számlálot hogy ne legyen gondd a 10 ora?
WiZZaRD
ok. legkozelebb te tudod, hogy nem szivlelem az ilyen jellegu hozzaszolasokat, en meg tudom, hogy nem komolyan gondolod.

de sztem ma este sem lesz demo, es meg varni kell ra...😊

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

FREAK
te is türelmeSSen? 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Riszpekk

CSOCSO
me 2
CSOCSO
mindegy hagyjuk .. megtörtént ami történt..és NEMJÖN EZ A GECI DEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
gyraph
Sejtettem, hogy nem fog megjeleni a DEMO az visszaszámláló lejártával...na mind1 én általában 05-ig fent vagyok...várok türelmessen.

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

CSOCSO
naaaaaaaaaaaaah!!!
😊))))
WiZZaRD
egyaltalan nem vagyok ilyen, csak felhuz, ha leszolnak feleslegesen (poen nem poen, lenyegtelen). Hiaba a smile, ha egyzser ez egy forum, nem jon at igazan, hogy poen, foleg ha szemelyes jellegu a megjegyzes. Gondolom ez ertheto..?

CSOCSO
00day00min00sec
eez volt kirva az elöbb azota megint elindult
CSOCSO
gyraph

FREAK
te tudod a legjobban, hogy neten mindenki 2 fejjel magasabb, és úgy könnyebb beszólni, mint gondolkodni 😊

Riszpekk

CSOCSO
😉
CSOCSO
mindegy.. nem vágtad a poént oedig fullra nem rossz indulatbol volt..és csak én csalodtam benned hogy ilyen vagy...legalább értetlenül visszakérdezhettél volna hogy mivan?...és nem köcsögözni kellett volna
gyraph
persze...én mindenkit imádok...még téged is 😊

WiZZaRD
biztos van olyan ami aprosag de te is felhuzod magad rajta, nem?? na ez nekem pont ilyen.

CSOCSO
eddig nem tiszteltél köttsögg?😊)))))) jóóvan!!😊
CSOCSO
😊)) egy egységgel nõtt a szived😉 imádsz?😊))))))))
IMÁDALAKK😊)))))))))))
CSOCSO
de olyan hülye vagy.. a kuss-t nem ugy értettem hanem hogy ne kend az ördögöt a falra ..ééérted??? de mér is magyarázom ezt neked....
EA

gyraph
Kezdelek tisztelni kölyök 😊))

FREAK
gondolom kibasztak egy jó drága reklámot a site-ra, és egy nap alatt csináltak 20 millió megjelenést, kaszáltak rajta vagy fél millió dollárt...

Riszpekk

CSOCSO
nyah megszólalt az egyik szõnyegfutamos (faltol falig) 😉
Alexease
WiZZaRD
feladom. meg jo hogy nem vagyunk egyformak. nekem a kuss akkor sem esik jol, ha smile van mogotte. a privatot meg azert kaptad csocso, hogy ne a topik legyen ilyenekkel tele, es nyugodtan elfert volna a valaszban egy nem komolyan gondoltam ...

gyraph
Pont ezért nem érdemes vele foglalkozni...inkább melegitsél, mert ha kijön A GÉM CSÚNYÁN ELKENEM A SZÁDAT...AMATÕRFESZTIVÁL BAJNOK 😊

sumi
ezek a szemetek ujraiditották az órát.O nap,de 23.44 perc...ezért voltam fent eddig.már nem érdekel!!csak azt tudnám ,minek hitegetik az embert....?? JÓÓCCCAKÁÁÁT!!!!

CSOCSO
hi há hö! pereljünk😊
CSOCSO
csak felidegestenek az ilyen gyökerek akik elöbb erõsködnek és nem kérdeznek hogy: te ezt hogy gondoltad?? és akkor mondtam volna hogy písz brádá csak viccetem..hát nem érted a poént?? de neeem ez it kelti a feszöltséget..nah midnegy
gyraph
Végig figyelemmel kisérem a topicot...háát olyan jókat mulatok 😊)). Ne foglalkozz vele Csocso...

Stranger
honna=honnan

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

CSOCSO
ROFL😊 nesztek😊) ez még élõ ember:

Feladó: WiZZaRD
Elküldve: 2003. 10. 28. 00:06
Tárgy: Nincs tárgy
te kezdted te gyogyeger.

LOL😊 sötét😊)))))))))))))))) ppff.. mit kezdtem te gyökér??
Stranger
honna tudod?

FREAK
hogy CSOCSO (rohaggyámegpíszbrádá) barátomat idézzem:

"anyázz egy sort a gép elött oszt foglalkozz mással"

Riszpekk

Stranger
gy.k. ez a nfshp2 linkje csak nem vettem észre, mert töltök és nem jöttek még be a képek, én meg túl gyors voltam és bekopiztam ide

WiZZaRD
??

CSOCSO
egyetérteni?? mé kell ezen még lovagolni.. le vagy maradva.. 60 éves papám jobban vágja a poénokat mint te.. de mondtam felejts el.. meg a témát is.. anyázz egy sort a gép elött oszt foglalkozz mással