22257
-
#5805 En Mitsubishi Lancer Evo6-ot (vagy 7-et) akarok elerni es azt fullra tuningolni. Kb. a jatek melyik reszen (elejen, kozepen, vegen) lehet unlockolni? :)) -
Viper #5804 hát figy a 3. szinek mind ilyen változossak
minden helyzetbe más árnyalata van
faszom értelmesseben nem tudom elmagyarázni :) -
#5802 Ok, koszi! A valosagban eleg jol tudom mi a kulonbseg a meghajtasok kozott, de nem tudtam, hogy a jatek is jol kezeli-e! :)
Mx-5 es Rx-7 :) -
Viper #5800 késöbb pedig pl hardo ilyen 250k pontokat kell csinálni 4 kör alatt, mondhatom fwdvel milyen marha 1xü :DDD -
Viper #5799 de amugy a legnehezebb fwdvel nagy pontot szerezni, mert nem nagyon szeretik a kilengéseket -
Viper #5798 másképp kel vele teljessen csuszni, pl fwdnél végig kézizni kell, viszont mx7el elég inditani vele azt többit ő megoldja :D -
#5797 Van jelentosege a meghajtasnak? Elsokerekessel is lehet driftelni? A 4x4-es jobban rajtol, mint az FWD? En Mx5-tel inditottam, mondvan hatso kerek kell ide! :)
(Van egyaltalan jelentosege a jatekban??) -
Viper #5796 érdekel valakit hátulrol hogy nézki? :D -
Viper #5795 na jo kapjátok be ide se irok többet :PPPPPP -
#5793 Ez látod TÉNY! :-D
De nincs harag?!
Csak poénkodom!!!! -
#5792 LOL
Változtatja a szinét?
Mint az "Én kicsi pónim?" :-DDDDDDDDDDDDDDDDD -
Viper #5791 blasta ejutsz ide majd csinálsz szebbet :) -
Viper #5790 igazából csak a képen ilyen csunya, mert ez változtattja a szinét, pláne hátulja ilyen neonpiros, és ugyis csak azt látom :D -
#5789 Fúúúúú és azok a felnik????
BROÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁF VAZZE :-DDDDDDDDDD -
#5788 Phejkjj, ez rettenet randa.
Ízlésficam RULEZ? :-DDDDDDDD -
Madmaxx #5787 Hár az online élet elég kaka. Unrankedben mindenki benn ül némán a szobában és a faszát veri senki nem mer kiállni, rankedben pedig a szarrátuningolt skylineosok azzal szórakoznak hogy ki győz le egy stock civicet. Béna banda! -
#5786 Mert BMW sux, azé :-DDDDDDD -
peetr #5784 Van valamennyi különbözet. -
#5783 De fizetem a kulonbozetet, vagy csak siman csere? -
peetr #5782 Mivel lehet ilyen sok skill pontot összeszedni? -
#5781 Aham, koszonom! -
peetr #5780 A kocsidat le lehet cserélni az újakra, a tuning megmarad az új kocsira. -
Viper #5779 HI
tegnap vidtem végig a gamet,kurva jo volt. 80ig kb lehet hardon tolni, aztán ember nincs aki megtudja csinálni skillböl.Amugy minden kocsi egyforma(3 tulajdonságot összeadva ugyan azt kapod meg)csak máshogy vannak elosztva a pontok.
skyline
jol látjátok az 5.5 millio style pont...
amugy a legjobbam gyorsuláson 20.66, amit skylinével meg golfal is megmegyek...(na jo golfal lehet hogy 21 :P)
innen látszik hogy egyformák a kocsik... -
peetr #5778 drift=erőcsúsztatás, gáz+fék+kézifék kombinálva. Minél hosszabbat farolsz, annál több pont. A falat nem érdemes megkörnyékezni...
A kocsik sztem bizonyos pályák után nyílnak meg -
#5777 Hat en nem tudom, hogy fogok ebben a jatekban valah valamit elerni... Eddig kb 1-2 orat jatszottam vele osszesen... :)
Sot, kovezzetek meg, de tegnap megneztem valami kis korbe-palyat, talan drift? ott mivel lehet pontokat gyujteni ugyesen? Csuszkalassal, gyorshajtassal, borulassal, vagymi?
Nem vagom meg nagyon... :(
Es mitol nyilnak meg uj kocsik?
A megnyilt uj kocsikat is ugyanugy meg kell majd venni, gondolom?
Ha valaki leereszkedik egy ilyen lamer szintre, es van kedve/ideje, valaszoljon mar! :) -
#5776 Na most megyek és tolom neki tovább. Az éjszaka 1/2 5-kor fejeztem be (bár igen nehéz volt abbahgyni :)) -
#5775 No ennek igazán örülök. Remélem többiek is hasolóképpen vannak (már mint nem a ramokkal ). -
#5774 Ja jeeeeeeee!
Kiderült, hogy (valszeg) egyik ramom pukkant ki.
Ráadásul egy 512-es modul. Most csak 256 van, de így is fullosan megy a gém, szal no problem már! :-D -
#5773 Különben mi ujság? Megy a játék? Megszüntek a problémák? -
#5772 azjóverda!
Én meg most fogom kilokkolni az ásztonmártin venkvist! -
#5771 mi mást is csinálhatnál...:) -
#5770 addig még hondás :)
addig ugathatok, de utána is, mert épp most lokkoltam ki a meklárent :) -
#5769 hüjék:) nah megyek lefestem a suprámat vmi jobbra -
#5768 Pontosan! :-) -
#5767 nemzsír -
#5766 Nemsokáig hondás, csak addig amíg unlock Subaru jóvan? -
#5765 thx -
#5764 Az nem baj, hogy neked nem tetszik. A lényeg az, hogy nekem tetszik :))) -
#5763 zsírgolf!
-
#5762 neugassá hondásköcsög! :D