22257
  • BlackWolf
    nethez muszaly a patch de utana fagy es ehez kene help
  • BaLeeX
    Nem tudom, hogy netes játékhoz közelező -e a patch de ha nem akkor fel ne tegyétek őket. Ahogy elnézem mindneki csak szív velük, én patch nélkül játszok (igaz eddig csak offline) de még egyszer nem fagyott, pedig más játékok szoktak jópárszor...
  • CodeRed
    Hi all! Éppen most szedem a gémet.Valaki írjon már a mailemre egy rövid jellemzést a gémről ha lehetséges plííz. Játszhatóság feeling játékmenet gépigény. A konfigom: AMD XP 2100+ 512DDR Gef3 Ti500 64mb WinME vajon ezen hogy futna el? emilem [email protected] előre is köszi...
  • DayWalker
    Documents and Settings\All Users\Application Data\NFS Underground
  • richárdkirály
    én találkoztam be is írtam és nekem sem segített senki:(
  • BlackWolf
    nenmfognak segiteni en mar 2napja kerek segitseget es le se szarnak
    mind1 azert leirom meg1szer a problemam: Online szeretnek jaccani de ha felteszem az 1.2-ot meg a patchet kifagy a game betoltesnel menuig minden jo de kivalsztom a kocsit start race es ott betolt vagy 2csikot utana megall talalkozott mar valaki ezzel a problemaval ??? ha igen kozolje velem a megoldast elore is koszonom

• I.C.ram
    Hát azért sokkal kevesebb a top speedem, mitn a te autódnak :)
  • KFeri69
    Szep ez a sok auto,csak az a baj hogy neten 3 hasznalhato(drag-ban),RX-7;Skyline es a Honda S2000.Ezek kozul is az RX-7 ami a legbrutalabb.Nyomtam ma este vagy 120 versenyt Ranked-ben,es inkabb kikaptam mint gyoztem.Nagyon nehez a rajt,ambar van akinek jol megy.Lehet hogy tudnak valamit:)
  • CSOCSO
    :))))))))
  • donpedro
    Basszus, már napok óta itt van a game, de még nem volt időm megnézni, erre ti közben összedobtok laza 6000 hozzászólást, amit most olvashatok végig... :)
  • CSOCSO
    hehh:) ezeket nem nagyon de egy chevit el tudtam volna képzelni valami ellennek...
  • CSOCSO
    mé érdekes?.. top speedban alig maradsz el a suprátol és 40 el többet mentem:))))))) te kb most mehetsz ugy 330 at..tolass vissza a pűályán és onnan kezdj gyorsulni..
  • I.C.ram
    Szar freeweb
  • I.C.ram
    Bár egy ilyen Merc-nek is örülnék :D

Szóval nekem ne mondja senki, hogy nem lehet ezeket tuningolni :D
  • I.C.ram
    Az érdekes, mert én az Acura-val RSX-szel 310 körül mentem NITROval. Nem votl gond a melegedéssel.
  • I.C.ram
    MIÉRT NEM RAKTAK BE INKÁBB EGY 2004-es Mustangot, vagy egy 70-es Boss 302-est, sima felveszi ezekkel a kocsikkal a versenyt. Széria BOSS 302 300 LE körül mozog.

Vagy egy Chevelle 70 SS-től is belehetett volna fingatni ezt a sok keleti csodát. GM pénzelhette volna kicsit az EA-t, hogy rakjon be régi vagy új GM márkákat is.

Szar Neont meg ki is lehet venni, mert az iszonyat szar!
  • CSOCSO
    azt végkép nem vágom miért rakták be a 200sx et?... mé nem inkább 300zx?... ha már régi autot aartak akkor tehettek volna régebbi celicát is vagy suprát.
  • CSOCSO
    mondom meglestem.. 351 nél már meleg volt a mocika. amugy zsír nagyon az auto!!! 270 el száguldoztam a zöld pöcegödörben..jajj nagyon meeeeeeeegy!!!
    nem szedtétek le a jo kis videot? nah mindegy
  • I.C.ram
    Dehogynem! Ott vannak a Drag pályák!
  • KG21
    Ma 89-ig jutottam, remélem holnap ki tudom végezni. Jóccakát annak aki még ittvan
  • CSOCSO
    Sináltam videnyot a Suprámmal miközben burnoutolok:) szejétek ezerrel. nem nagy.. 2-3 mega max...
    Mentés másként...
  • CSOCSO
    fnf1 ben volt skyline?.. nem is emléxem:)
  • Bercy #6170
    Akkor ebben 1et értünk.
  • Bercy #6169
    Jaja morcos de csak az új, ami a fnf1 be volt az még nem volt annyir durva gép. Modjuk nekem akkor is már az volt a best(na azért a supra is ott volt).
  • CSOCSO
    Supra a Best!:)))))))))))))
    amugy a japcsi autok közül ja.. ez a 3 a legzsírabb
  • CSOCSO
    kivéve engem.. amugy ja...azota mindenki skyline..ami mondjuk jo kis morcos de nekem a supra idomai sokkal jobban bejönnek...
  • Bercy #6166
  • Bercy #6165
    Modjuk a Skyline-al 1 baj van, hogy a 2fast(igaz az 1ben is benne volt) óta hirtelen mindenki skyline-os lett.
  • Sonajk @:o)
    Hát akkor mára nyugodalmas jó éjszakát mindenkine.
    Sziasztok, holnap (illetve ma dolgozok :((, találkozunk vasárnap). Játékot addig is gyűrni ám.
    Sziasztok all
  • Bercy #6163
    Igaz a legdrágább is.
  • Bercy #6162
    De a Skyline a best.
  • Bercy #6161
    Én a való életre gondoltam. Supra, Eclipse Skyline!!! Ezek jönnek be nekem.
  • CSOCSO
    csak az abajom hogy már 1/6 os váltást tudok csak mert olyannyira kurvára hajszálvékony a perfect sift csíkocska! rohadt szar
  • CSOCSO
    lol:)))) meglestem a suprát... dragban hátratolattam a végére ki is jött a 351 es sebesség.. és már forrósodott a mocika..
  • Lazarus
    "amugy ide akárhány képet fel lehet rakni?"

Majd kiderül :P
  • CSOCSO
    dehogynem... ugyan ezen a szinten a skylinenak jobb a handlingje és kevesebb a vége...a gyorsulás ugyan az...amugy minden auto ugyan az csak más az elosztás... de van még mit csinálni a suprán....

amugy a valo életben 150 ig jobban gyorsul a stock skyline.. mert könnyebb és 4 kerék.... de ezekután a supra veszi át a hatalmat!
  • CSOCSO
    mosolyogjatok!:

amugy ide akárhány képet fel lehet rakni?.... most nem többezerre gondoltam de egy pár honap alatt bizti összejön 100... max 200...
  • Bercy #6155
    Supra rulez. Se azért a Skyline-t nem veri!
  • CSOCSO
    vajh' mennyi lehet a vége?:)))))) 350-60?:)
    kár hogy nincs olyan pály ahol megleshetném:))))))))))))))))
  • KFeri69
    Vegigvittem a gamet,erre megkerdezi tolem a gep,szeretned megegyszer ujrakezdeni az Underground modot?A valasz egyertelmu,nem,nem,soha.Eleg volt harom nap alvas nelkul.