Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
DEKOMOLY VAZZEG😊))))))))

"Hello,

mi megertjuk persze, de azert kerestunk meg, mert te NYERTED MEG a HCG Dijat, egy eredeti UT2004-et!
Az elso harom hely egyiket sem sikerult tehat megcsipned, amit mi nagyon sajnalunk, mert szerintunk a tied volt a legbikabb gep,
ezert teged valasztottunk "editor's choice"-nak. "
DJ Skyline
de én voltam az elsõ aki jelentkezett szal enyém!
az rég volt!😛PPPPPPP

CSOCSO
csak az a baj hogy az emilben olyan paraszt modon irtam le mindent hogy lehet kibasznak a versenybol😊
ha kulfoldon vagyok lehet nem is szarakodnak velem es inkabb mast tesznek be helyettem... a telefonszamra meg annyit irtam hogy draga lenne felhivni😞
CSOCSO
😊
CSOCSO
nem biztos.. ha mondjuk mas palyak lesznek.. ugy mint mondjuk nfs hs2 ben vagy miben... (tehat nem egy varos) mondjuk lesznek zsaruk az offlineban... akkor az mar kurva nagy gamez.. megha nem lehet majd ugy pumpalni a buzi nitrot..
ScoobyDoo
Te nem azt mondtad, hogy neked aztán nem kellenek az ajándékok?! ....szal nekem add! 😛

DJ Skyline
ÉN!

CSOCSO
hat majd meglassuk.. tudom hogy kurvaszep suprat raktam ossze😊) de majd meglassuk😊 meg amugy nemhiszem hogy szallitanak kulfoldre (amerika) de momo-t nyertem akkor vagy kifizettetem a szallitast ( ami szerintem pont annyi mint maga a momo idekint😊
vagy mondok egy jobarati cimet es adjak neki oda😊 nah ki akar MOMO kjormanyt?😊)))))
DJ Skyline
nem!akkor tuti 1-2-3 helyen vagy...szal nyertél!gratula!

CSOCSO
14. en vege volt az nfsu versenynek..18.-a van mar... faszom.. mire kell meg varnni?? AAAHRHRHR!😊 kaptam egy emilt.. amiben kertek a rendes nevem, cimem, telefonszamom.. masok is kaptak ilyen emilet?
[HUN]FaTaL
😄DDD

http://goo.gl/gd6Zi5

tep
Suzuki - A MI AUTÓNK

\"SLICE of LIFE\"

tep

\"SLICE of LIFE\"

DJ Skyline
persze most hagytam abba az onlient...megyek haza!
bye all!

karikusz

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

karikusz
Skyline...a Cod-od fent van még?

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

karikusz
Hát arra hogy elszarják....és az egésznek nem lesz olyan hangulata mint amikor elöször a kezedbe vetted az UG-t

M@TriX
attól függ milyen stílust szereted ha árkád, akkor a te gémed lesz, mert amúgy nagyon szép lesz.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

ScoobyDoo
Milyen szarra?

ScoobyDoo
még nem láttam....

karikusz
Arra sz@rra nem vegyél mérget...😞(

karikusz
Az Xpand-ról mi a véleményetek...még csak videót, meg képeket láttam róla...

ScoobyDoo
nem tudom, de én még mindig szeretek vele gyorsulgatni, játszadozni, 2szer végig is nyomtam, meg ha javítanak az online módon, ahogy azt már leírták, akkor biztos vagyok benn, hogy nem fog haldokolni, kivéve, ha nem csinálnak belõle egy rakás sz@rt....

karikusz

karikusz
Az NFSU2 szerintem meghal , még gyorsabban mint a sima NFSU...a single módot ha egyszer végigcsapja akkor többet nem is nyúl hozzá (nagyon kevesen vannak akik többször végignyomatták), a multi miatt volt ez a játék életben...szerintem a V-rally 3-ba ha lenne multi akkor az nagyot dobott volna...

karikusz
De az...még nem játszottam vele...😞(

BubaMester
Csak ilyet még nem láttam sehol...

|►.:http://bubamester.uw.hu:.|► - Az ország legnagyobb Siemens Mobilos oldala

Bercy
nekem 3.10 van fenn es azzal kivaloan futott
AMD Norbee
Csá! Melyik catalyst driverrel fut a legjobban??

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

Bercy
az GP legends volt, nem? de jo kis game volt az annak idelyen kicsit brutalisra sikerult szimulacioval :]
DJ Skyline
már tudjuk,de köszi hogy írtad!

jAsOn VoOrHeEs
NFS: Underground 2

A Need for Speed Underground tavalyi debütálása után sem állt meg az élet a program fejlesztéséért felelõs EA háza táján. A német illetõségû NFS-Planet által publikált chatlog tanúsága szerint Scott Nielsen és kicsiny csapata már javában dolgozik a folytatáson, mely a találó NFSU2 nevet viseli. Ugyan az elsõ képekre még az E3-ig várnunk kell (ami 26 nap múlva esedékes), a várható újításokról már lehet némi elképzelésünk. Többek között a sokak által óhajtott visszajátszás, kibõvített többjátékos lehetõségek és a résztvevõk maximális létszámának növelése, valamint realisztikusabb fizikai motor, temérdek új járgány és kidolgozott törésmodell várható.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

ScoobyDoo
dehogy! Ferrari! nem látod?!? 😄D

DJ Skyline
akkor nem tudom!

BubaMester
Ez egy eclipse?!

|►.:http://bubamester.uw.hu:.|► - Az ország legnagyobb Siemens Mobilos oldala

ScoobyDoo
mind1...nem találom... 😊

modellmaker
Megcsináltam simán a cracket és ugyanaz

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

ScoobyDoo
de volt már! megkeressem?? 😊

karikusz
Nem hiszem mert nekem 1280-ba van meg...😊)

ScoobyDoo
dede! 😊

karikusz
Ez se volt még asszem..))

DJ Skyline
nem ismerem!😛PPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

DJ Skyline
nem!

karikusz
De ez még nem..))

karikusz
Ez jó kis kép a racing legends-bõl...azzal nyomtad már Skyline?

ScoobyDoo
kitõl is?? 😄

DJ Skyline
ez má' benn volt egyszer!

karikusz

DJ Skyline
te!😛PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

karikusz
nagyon gyorsan megnyílik a lap...)))...nincs semmi kép....😊)