22257
-
#21129 ok nekem mind1. én úgyis csak ide fogok írni meg a másikba. -
#21128 Karikusz te milyen programmal csináltad a honlapodat? -
#21127 Az NFSU2 laphoz lett csinálva... -
#21126 minek??? -
#21125 Csináltam egy új NFSU összefogó fórumot...lehet oda is csapatni a hozzászólást
Need For Speed Underground HUN Fóruma -
#21124 mindent ki kell próbálni lehet hogy csak egy vírus bár ha format után vagy...
passz tényleg nincs ötlet. -
#21123 Azért Thx..
Már új Memoriáit is kiszedtem hátha az gajdul, de nem.. Már csak a videot tom kicserélni haverral de töb mint valószinü hogy lehet az halt meg.. Csak nem értem miért.. -
#21122 akkor nem tudom. -
#21121 -
#21120 Jham cseréltem az is mostmár vissza menőleg is de semmi ugyan úgy szaggat.. Pedig semmi nem változott a gépbe.. és ugyan ezzel a géppel már hasítottam vele.. :\ -
#21119 a másikban van válasz -
#21118 Hi! Valaki tudja , hogy lehet-e az első résszel valahogy multizni ha igen akkor mit és honnan kell hozzá letölteni? Elöre is köszi! (nem eredeti) -
#21117 driver-t próbáltál cserélni???? -
#21116 Én is erre gondoltam és újra is raktam.. de nem segített... Ezért vagyok esve, kétségbe.. :\ -
#21115 Én nem tudom mi lehet a problem, de hogy egy win reinstall segíthet rajt, az tuti! -
#21114 Hali All!
PLEASE HELP! :(
Felraktam NFSU t újra, és mikor elindítom szaggat de mint atom.. (pedig eddig ugyan ezzel a beállítással ment normálisan) Feltettem újra a wint úgyan úgy szagat.. Legyeréltem a Video drivert catalyst 4.4 ről 4.5 re úgyan úgy szaggat.. Feltettem Játékra az összes patch et egyenként minddel szaggat.. És már kezdek pánikba esni hogy mi a f. baja lehet? Nem tud valaki valamit? vagy legalább ötletek hogy mégis mi lehete a problem! PLSPLSPLS!
Előre is köszi!! -
#21113 peace! -
#21112 hali mindenkinek! -
#21111 nekem WinOn CD-m van...szerintem az se valami hűha de nagy program...sokszor szoptam már vele... -
#21110 asszem a 6.mittudomén.15-ös verzióval volt még az a baj is, hogy nem volt hajlandó rendesen kiszámolni a videoCD méretét, de a .19-es szvsz jó. -
#21109 akkor nemtom, lehet a verzio is szamit. en csak hallotttam mar errol a hibarol es tobben is azt allitottak h nero miatt van. sajat tapasztalataim nincsenek mert en mindent mountolni szoktam -
#21108 ?
Nero-val írtam meg az nfsu-t... -
#21107 nekem meg nem volt vele gondom, de sok rosszat hallotam rola. egyes verziok kepesek a vinyod tartalmat lenullazni stb. azt meg tudom (sokan mondtak) h az nfsu-t ha neroval irod ki akkor ezt a hibat produkalja... -
#21106 Mi bajod a Nero-val? -
#21105 neeeemmm, az egy GTO -
#21104 miért mi a másik?? Mustang? :D -
#21103 ahh, a 2 verdaja kozul direkt a camarojat hasznalaja piacra jarasra, mert a sokkal gyengebb es konyebben vezetheto mint a masik :D -
#21102 komoly? nem ijednek meg tőle a piacon? :D -
#21101 hinnye, most nezem csak ezt a ki camarro-t. oreganyamnak is ilyen van a garazsban. azzal jar a picra -
#21100 az a baj h nero-val irtad ki. azt a ket cd-t egy laza mozdulattal dobd ki a bal vallad folot, tegyel be uj cd-ket es ierd ki masik cd iro software-rel -
Jhon Balu #21099 aha -
#21098 de az nem mind1 hogy sima CD-ről nem megy,vagy ha DVD-ről nem megy...az nem változtat a dolgon...
szerezz be egy másikat máshonnan...csak van egy másik haver,rokon akinek még meg van... -
Sprintman #21097 Amit a srác hozott az nemtudom hogy netröl lett-e leszedve de nálam ugyugy nem működött mint a netröl leszedett.Pedig az övé nála ment.Ötlet?Marad a dvd írós megoldás? -
#21096 akkor viszont szarul szedted le...
szerezd meg ismerőstől...akitől mindíg tutira jó cuccot kapsz...és soha nem szedek a netről játékot..mindíg ismerőstől szerzek... -
Sprintman #21095 Lécci válaszoljatok!köszi -
Sprintman #21094 Feltelepítettem de attol még nem gog működni.Örökké meg nem lehet ott az a két kibaszott nagy .bin fájl.Max dvd írót tudnék venni és kiírnám nem égetve. -
#21093 telepísd akkor a virtuálisról! -
Sprintman #21092 Letöltöttem a játékot.De a telepítésnél kb. 16%-nál kiírja hogy a /Tracks/TRACKB1109-sel valami baj van.Egyik haverom már egyszer elhozta és annál ugyan így volt.Ja és ha virtuális cd meghajtóról telepítem ott nincs gond.Lécci segítsetek!MI lehet a problema?Előre is köszi. -
#21091 ITT -
juhi01 #21090 ó köszi!!!Patcheket hol találok?