Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hello! Nekem csinal ilyet a jatek, szerintem a zene betotlese miatt. (Azt hiszem elsosorban akkor, amikor zeneszamot valt a jatek.) Probald meg kikapcsolni a zenet, hatha elmulik 😊 Engem annyira nem zavart, ezert meg nem kiserleteztem.
Don, nekem sajnálom, de egyenlõre tökéletesen fut - megakadhat: videokárty szoftver illetve, ventillátor hiba miatt, hangkártya miatt, ha nem NoCD változat van, akkor adatot is kereshet...
Nincs több tippem...
Nincs több tippem...
http://gaborszantai.co.uk/
Jajj, gyerekek (lécci) ne cseteljetek annyit, mert így a kutya se fogja észrevenni a kérdésemet, pedig jól jönne a segítség.
Ja és a Supra az ronda😊))
Igaz az 1001 lova sBUgatti sem széria..., francba ez nem jött be😊))
De a Supra nem számít szériának...
Ugya arról ne beszéljünk, hogy pl. S.S.Texas csatahajó hány lóerõs?
Ugya arról ne beszéljünk, hogy pl. S.S.Texas csatahajó hány lóerõs?
Többször is akartam már kérdezni, hogy van-e másnak is olyan problémája, hogy játék közben idõnként megakad a program, egy idõre kimerevedik a kép, aztán onnan folytatja tovább, ahol abbahagyta. Tehát nem szaggat, nem frame-eket hagy ki, hanem egyszerûen ledermed pár tizedmásodpercre, néha egy egész másodpercre.
Eleinte nem csinálta, de az utóbbi idõben egyre gyakrabban, és nagyon zavaró. Online-ban sem csinált még ilyet, offline-ban is inkább a verseny vége felé, de ott már 3-4 másodpercenként. Mint mondtam nem szaggatásról van szó, tehát nem a gépem gyenge (be is b***na).
Semmilyen program nem fut a háttérben, a lapozófájlom 1.5 GB, és 6 GB szabad hely van a vinyómon.
Van valami tippetek?
Eleinte nem csinálta, de az utóbbi idõben egyre gyakrabban, és nagyon zavaró. Online-ban sem csinált még ilyet, offline-ban is inkább a verseny vége felé, de ott már 3-4 másodpercenként. Mint mondtam nem szaggatásról van szó, tehát nem a gépem gyenge (be is b***na).
Semmilyen program nem fut a háttérben, a lapozófájlom 1.5 GB, és 6 GB szabad hely van a vinyómon.
Van valami tippetek?
ez nemigaz... gondoljunk csak a Jun suprára aminek 400 felett van a végsebesség.. ugyanugy mint ennek... amugy ez 1001 lovas.. suprábol van 1500 lovas is...
amugy meg hiába lehet vele 400 al enni😊 onnan már csak ernyõ fog meg és ugyis csak egyenesen lehet menni..a gumik meg kitudja hogy bírják..
amugy meg hiába lehet vele 400 al enni😊 onnan már csak ernyõ fog meg és ugyis csak egyenesen lehet menni..a gumik meg kitudja hogy bírják..
FIGYELEM!!! találos kérdés:
elyik az a buzi játék amiben a 6 körös versenyben az utcso körböl esek ki az elsõ helyrõl????
elyik az a buzi játék amiben a 6 körös versenyben az utcso körböl esek ki az elsõ helyrõl????
Tesco Gazdaságtalan Bevásárlókocsi férfiaknak:
Ez megeszi az összes széria autót, akármilyen anyagot raknak bele...😊
Ez megeszi az összes széria autót, akármilyen anyagot raknak bele...😊
Ja, és hálás lennék, ha valaki tudna egy linket dobni a zenékrõl, nincs kedvem összevadászni...😊
2 nap azaz 48 óra, az 2880perc, ha nem alszol és körönként 2 percet számolsz, akkor alig jut idõd tuningra és minden menetet hibátlanul kell megcsinálni - lehetséges...
...de nem nekem...
A kocsit én nem szoktam cserélget, bár csak 4x-nél tartok, de a fekete+sárga Subaru-m annyira a szívemhez nõtt, hogy ilyen palacsintasütõ alakú vacakokra nem cserélem el...
Ebben a játékban legalább az ember csinálhat olyan autót magának ami az álma, az a jó benne - bár szerintem Bugatti a végén sem lesz...
Mindegy majd álmodok az 1001lovas Bugattiról, addig meg játszok ezekkel a nyamvadék babakocsikkal...😊))
...de nem nekem...
A kocsit én nem szoktam cserélget, bár csak 4x-nél tartok, de a fekete+sárga Subaru-m annyira a szívemhez nõtt, hogy ilyen palacsintasütõ alakú vacakokra nem cserélem el...
Ebben a játékban legalább az ember csinálhat olyan autót magának ami az álma, az a jó benne - bár szerintem Bugatti a végén sem lesz...
Mindegy majd álmodok az 1001lovas Bugattiról, addig meg játszok ezekkel a nyamvadék babakocsikkal...😊))
Én P206-tal inditottam, de rájöttem, hogy nem vagyok mazohista, szal lett MX5. Ezt már csak Acura RSX-re cseréltem (végsebesség miatt), aztán Eclipse. Supra nem jött be, a rosszabb handling miatt. Végén persze Skyline. Még RX7 is volt valahol, de rövid idõre.
Senki ne felejtse el AZONNAL felrakni a tuning cuccokat, mert abból õrült szopás van. Csak lestem mitõl ilyen nehéz a game, azt kiderült, hogy már megvan egy újabb perf upgrade.
Senki ne felejtse el AZONNAL felrakni a tuning cuccokat, mert abból õrült szopás van. Csak lestem mitõl ilyen nehéz a game, azt kiderült, hogy már megvan egy újabb perf upgrade.
Rohadt jo az online jatek! Haverommal jatszottunk most sokat -ugy hogy kozben PicoPhone futott a hatterben, hogy a verseny kozben dumalni is tudjunk- es nem akadozott! Az egyetlen apro hiba, hogy nincsen restart a futamok vegen. De rohadt jo, hogy lehet egyutt driftelgetni, meg gyorsulni 😊 En erre a jatekra (amolyan PC Guru vagy Gamestaros ertekelessel) 98%-ot adnek!
ize amikor en ramentem hog yonline, vami patchet akart leszedni. igen, tudom, itt van vhol a forumban a valasz, de ha esetleg megszanna vki...
hidd el meg lehet csinálni ha elég függõ vagy. Igaz én 2 nap kóros játékkal csak 10x-nél tartok, de csak azért mert az idõ nagyrészét online jáccom, szóval simán lehet 2 nap alatt full-ra hardon is...
Én már vagy 15-ödjére próbáltam meg egy sima 7 körös versenyt easy módban, de még mindig nem tudtam megcsinálni, pedig az S2000-resem már maxon van tuningolva.
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
Sztetek mikor erdemes lecserelni a kocsit? En most epp ott tartok hogy megszereztem a level 2es neont, de meg nem csereltem le a mazdamat, mert mikor lecserelnem, akkor visszaesne mind a 3 tulajdonsaga egy csikkal... Ilyenkor atmennek a tuningok ra nem?
menj easyban... ott mindíg sikerült nekem a legnehezebb is pár probálkozás után....jol ki kell baszni az ellent valamerre... a nitrot meg utcso körre tartogatni
80 tol nehezedett el szerintem...bár most az utcso upgradeokkal talán ki tudom hajszolni az utcso szuflát is a gamezbol....
Nekem egy 10 (!) éves QuickShot rajzoló joystickom van, 2axis 2button😊
Minden játékot azzal jáccok, ahol kell...
Minden játékot azzal jáccok, ahol kell...
Inkább szívok én is, de se nem adom lejjebb normal/hard fokozatoknál, se nem csítelek - az egy ocsmány dolog, voltak akik az iso megjelenése után 2 nappal fullos kocsikról nyomtak screenshotokat - szánalmas emberek(?)
Kivácsi lennék ki mivel nyomja, nekem a joystisk (Logitech Freedom 2.4) jobban bejött mert kanyarokban nagyon ütõs a kar forgatása - ilyenkor kicsit csúsztat kanyarban (mint a repülõ szimulátorokban), ezt kormánnyal nem lehet megcsinálni...
Amikor trükközni kell az viszont billentyúzettel könnyebb.
Nekem.
Másnak?
Kiváncsi vagyok kinek milyen controller jön be...
Kivácsi lennék ki mivel nyomja, nekem a joystisk (Logitech Freedom 2.4) jobban bejött mert kanyarokban nagyon ütõs a kar forgatása - ilyenkor kicsit csúsztat kanyarban (mint a repülõ szimulátorokban), ezt kormánnyal nem lehet megcsinálni...
Amikor trükközni kell az viszont billentyúzettel könnyebb.
Nekem.
Másnak?
Kiváncsi vagyok kinek milyen controller jön be...
Törölt felhasználó
Nekem nem megy a cheat. Soha nem játszom cheattel, de ez a mocsok nem érdemel mást! 

nah végülis sikerült .. nemtom hol tartok de megkaptam az utcso upgradeokat is a géphez..
SUPRA ROXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
SUPRA ROXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Midnight Club 2 is atomnehéz game volt, de nem csalt a gép, ezért nem voltam rest 40-edszer is restartot nyomni. De itt...
Hi!
112-õn kétszer jött fel semmibõl a dög, mondom ok, nitroja már biztos nincs. Hát lókukit! Úgy lenitrozott a végén, hogy csak úgy káromkodtam
.
Emléxem arra a 4 körös versenyre, rengeteget szoptam vele. Azon a pályán nincs rövidités, amit ne használnának jól, durva. Volt még egy 6 körös valszeg ue. pályán, ami még gázos volt. A 7 körös nem volt gond. Amúgy Enduro nem Endurance a neve emlékeim szerint, bár az is találó.
112-õn kétszer jött fel semmibõl a dög, mondom ok, nitroja már biztos nincs. Hát lókukit! Úgy lenitrozott a végén, hogy csak úgy káromkodtam
.
Emléxem arra a 4 körös versenyre, rengeteget szoptam vele. Azon a pályán nincs rövidités, amit ne használnának jól, durva. Volt még egy 6 körös valszeg ue. pályán, ami még gázos volt. A 7 körös nem volt gond. Amúgy Enduro nem Endurance a neve emlékeim szerint, bár az is találó.
én sem de 1 próba azt tesztelini ha végig nyomod a turbót akkor is a segedben van a cpu és mellesleg kb 380 al mentem és akkor is itt van 😄
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
lol én nem fogok csitelni az bizti mert jo érzés ha letudod gyõzni ezt a k..a gépet😊
mert lassan frissíti, van amikor 1-2 perc akár! amúgy dragband 2800körül járok. én is tegnap nyomtam csak, majd még ma szerzek pár 1000et 😛
huh kössz marcell sikerült
háh tegát igy lehet dragracingekeen ilyen 19 vay 20 at menni 😄
áááá megvannak cheaterek 😄
cheat trainer
4 features; unlim NOS, cant blow engine, lots of money, lots of style points
Default Buttons:
F10: Enable
F9: Disable
cheat trainer
4 features; unlim NOS, cant blow engine, lots of money, lots of style points
Default Buttons:
F10: Enable
F9: Disable
ez jó vagy totaál szar?
ne legyél ideges, én a 81.-nél szívok, ez egy 4 karikás verseny, eddig jópárszor volt olyan, hogy vezettem a 3. kör közepéig, aztán az alagútba mikor bemegyek, hol a buzi gép lök neki 1 oszlopnak, vagy én rohanok bele az alagút elején a falba, ráadásul ezek a buzik sose hibáznak, de ha mégis, kb fél perc után, már olyan, mintha nem is ütköztek volna, qrva idegesítõ, pedig ennél a versenynél még forgalom sincs, bele se merek gondolni, mi lesz késõbb, pl annál a race-nél, ahol most te szopsz