Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elöször nekem se ment több körön keresztül
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
SAjna el kell mennem. Majd késõbb benézek addig is jó fórumozást és további kellemes ünnepeket
te hogy dritelsz Miatával olyan qrva nagyokat???
én Imprezával szoktam és azzal a legnagyobb 148000 volt egy húzásra!
én Imprezával szoktam és azzal a legnagyobb 148000 volt egy húzásra!
WinMx,Soulseek fájlcserélõkkel,de tudok oldalt ahol fennt van csak az 32kbit minõségi.Amit a fájlcserélõvel szedtem azok már 192kbit
jo volt az, csak nem a direkt linkre mutatott
Hájl! szal... itt van a 10071es linkje 😊
elvileg bekéne jönni rögtöna annak hogy mentés...nekem bejön...Bercy nézd már meg légyszi te is...hogy bejön e neked??a #10071-es linkje
rájöttem valamire...szvsz sokkal jobban lehet menni ha ki van kapcsolva a stability controll...de tényleg!
Neked is Boldog Karácsonyt!
tessék ezzel majd tudsz képeket lopdosni..ha valami probléma van a használatával akkor csak szólj!
tessék ezzel majd tudsz képeket lopdosni..ha valami probléma van a használatával akkor csak szólj!
nem a te gépedbe van ahiba új patch kell. #10036 ost nézd meg, ha nem megy szólj és megpróbálok segíteni.
Nálam is ez a helyzet.
Még nem próbáltam, de rakd fel az eredeti exe-t utána próbáld.
Még nem próbáltam, de rakd fel az eredeti exe-t utána próbáld.
faszomat a köcsög ea-ba! új paccsot kér pedig fenn van egy paccs már rég óta hogy játszak a neten..új paccs kell vagy nálam szar valami..???! Valaki pls help ha van ötlete!
huuuu, a tesómnak egy MP3-lejátszót, a családnak meg egy taposógépet... többek közt:-)
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
nem, nem kell kösz, mert már csak azért is megcsinálom!!!!és kb igy fogok majd mindig nekiindulni:

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

Mondjuk egy jó erõsítõvel egész elviselhetõ a 32kbit de van közte olyan is ami 49kbit stb..